Premii SuperBlog pentru o Lady in Black
Premii SuperBlog pentru o Lady in Black

Premii SuperBlog pentru o Lady in Black

Competiția SuperBlog s-a terminat la jumătatea lunii aprilie, însă, din motive personale nu mi-am găsit energia pentru a povesti despre experiența din Spring SuperBlog 2021. A fost o ediție mult mai complicată decât cea din toamnă, sponsorii s-au îndreptat tot mai mult pe partea de SEO a articolelor și pe partea tehnică, iar nivelul articolelor a fost foarte ridicat. Nu a fost ceva rău, însă presiunea pe care am pus-o pe mine a fost considerabilă.

Mindset rigid

Deși eram la a doua participare în SuperBlog, mi-am propus să câștig competiția. Aveam ambiția necesară, în toamna 2020 am ieșit pe locul 7, așa că am crezut că am tot ce-mi trebuie pentru a câștiga. Au fost 17 probe și eu am câștigat 3 premii. Notele au fost foarte mari, la 16 probe nu am luat mai puțin de 95, ceea ce înseamnă foarte mult pentru cunoscători. La o probă, care m-a scos emoțional din concurs, am luat 86. Eram pe locul 3 și am căzut foarte mult. Am vrut să renunț, deoarece am considerat că acest sponsor, pe care nu vreau să-l menționez, a “tăiat în carne vie”. Multe persoane care au obținut la 8 probe note foarte mari, au căzut în clasament.

Dacă aș fi avut un mindset flexibil nu ar fi trebuit să mă afecteze mai mult decât a făcut-o, și să-mi văd de creativitatea mea mai departe. Însă nu a fost așa, m-a demoralizat și am crezut că ceea ce scriu eu nu este de calitate. Nu trebuie să-i dai niciodată cuiva această putere, de a te coborî de pe locul pe care-l meriți. Doar că, de la această probă, nu m-am mai concentrat atât de mult și am pierdut mai multe puncte. Mi-am zis că nu voi mai participa la SuperBlog niciodată din cauza unui astfel de sponsor.

Premiul Karcher

Prima probă care a deschis SuperBlog a fost cea de la Karcher, în urma căreia am câștigat premiul 6 pus la bătaie (în valoare de 600 lei), însă prin bunăvoința sponsorului, care a dat dovada de profesionalism și mult mai mult, am avut opțiunea de a schimba premiul. Pe parcursul competiției am primit și un cadou de la Karcher pentru curățenia de primăvară. La așa sponsori să tot participi la SuperBlog! Pe viitor o să revin cu un articol și un video detaliat despre acest aparat cu abur câștigat.

Premiul CashClub

premiu CashClub

Proba CashClub ne-a surprins prin punctajul mare acordat pentru creativitate și originalitatea – 40 puncte. M-am clasat pe locul doi, iar premiul a fost 300 lei cash + tricou polo CashClub. Am ales mărimea tricoului pentru soțul meu, deoarece suntem o echipă în această competiție.

Premiul Evernisaj

Proba Evernisaj a scos untul din mine. A fost proba cea mai iubită și cu premiul cel mai mare acordat de un sponsor în premii cash și voucher. Articolul meu despre istoria femeilor puternice care au purtat negru, l-a impresionat pe juriul Evernisaj și am obținut 100 de puncte și premiul de 1000 lei + voucher în valoare de 150 lei pentru cumpărături pe evernisaj.ro. Voucherul l-am valorificat și mi-am luat câteva hăinuțe care să mă înveselească în acest sezon de primăvară-vară.

Am realizat un video pentru a vedea și voi calitatea hainelor, pentru că am fost impresionată de calitatea materialelor și de felul cum vin ambalate. Acestea vin în cutii de carton, semn că sunt un business prietenos cu mediul, iar pentru mine este foarte important acest aspect. Toți ne dorim un mediu mai curat și încercăm să reciclăm cât de mult putem.

Merită să participi la SuperBlog

Chiar dacă pe parcursul competiției ai parte de neplăceri, de sponsori care vor câte în lună și în stele, pentru că sunt și de genul acesta, experiența pe care o acumulezi este una foarte importantă. În cazul în care vrei o reconversie profesională, SuperBlog este acel “Mai rău nu se poate!”, acea lecție pe care dacă o înveți, ai numai de câștigat.

Înveți ce este acela un brief și cum să-l respecți, înveți SEO pe pâine și cum să scrii despre orice. De la hale metalice, la electrocasnice și tot ce ține de produse și servicii. Articolele SuperBlog pot fi adăugate la portofoliul tău în cazul în care vrei să obții colaborări sau să aplici pentru un job de Copywriter sau Content writer.

Dincolo de premii și experiență, poți face parte din cea mai frumoasă comunitate. Organizatorii, Claudia și Albert, sunt cei care îți vor acorda ajutorul de care ai nevoie pe parcursul competiției, iar bloggerii din această comunitate sunt Super în adevăratul sens al cuvântului. Poți lega prietenii pe viață cu aceștia, iar cu sponsorii colaborări de lungă durată, cum s-a întâmplat în mai multe cazuri.

Premii SuperBlog pentru o Lady in Black

Poate sunt premii puține în comparație cu ceilalți bloggeri, însă trăgând linia, sunt un om câștigat, iar SuperBlog m-a ajutat la decizia de a-mi schimba jobul. Despre această experiență urmează un articol în curând.

Dacă mai particip la SuperBlog? Normal că da. Am ocupat locul 5 în clasamentul final cu 1638 de puncte. Îmi fac toate rugăciunile ca sponsori “care taie în carne vie” să nu mai apară, și în cazul în care ceva mă va mai deranja, să-mi văd de drumul meu și să continui călătoria mea pentru câștigarea trofeului SuperBlog. În poza de sus l-am împrumutat pe cel al câștigătoarei din toamnă, draga mea Oni. Urmează și un articol despre Gala SuperBlog, pentru că ești premiat pentru creativitatea ta.

Nu lăsa scânteia să se stingă și pune-ți rotițele în mișcare!

15 Comments

 1. Pingback: și A Fost Gala Spring SuperBlog 2021 - Lady In Black 2021

 2. Iulia

  Felicitări pentru tot ce ai realizat, dragă Ana! Mi-a părut tare bine să te cunosc!
  Ca să te parafrazez, la așa concurenți, să tot participi la SuperBlog în calitate de sponsor! 🙂
  Îți așteptăm cu drag review-ul pentru aparatul câștigat, oricând vei putea, și sper să colaborăm din nou cât mai curând!

  1. Multumesc, Iulia! Si pentru mine a fost o experienta frumoasa sa particip la proba voastra.
   Astept cu drag o noua colaborare. In curand si review pentru premiu 😁.

 3. Pingback: Curajul De A Fi Vulnerabil - Lady In Black 2021

 4. Pingback: Aparat De Curățat Cu Abur Kärcher SC 1 EasyFix - Lady In Black 2021

 5. Pingback: 22 motive de recunoștință după a 22-a ediție SuperBlog

 6. Pingback: Back To... SuperBlog - Lady In Black2021

 7. Pingback: Ce Rămâne După SuperBlog 2021? - Lady In Black

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>