Fashion
Fashion

Ardem caloriile cu Decathlon

An nou, rezoluții noi. Ca și anul trecut, ne-am propus ca în ianuarie să ardem caloriile, să dăm jos kilogramele acumulate de sărbători. Ți se pare cunoscut? Este povestea ta, a mea și a multor oameni care vor să arate bine și să fie și sănătoși. Atunci cum ar suna ca de mâine să te apuci să-ți cumperi cele necesare și a doua zi să te apuci de antrenamente?

Șosetăria – secretul picioarelor fericite

Le cauți zilnic prin raftul de șosete, le speli cu grijă pentru a nu se pierde, însă mereu se găsește câte una care să se piardă. Da, despre ele vorbim, despre șosete. Niciodată nu avem prea multe, la fel ca și poșetele pentru femei. Șosete haioase, șosete cu diferite imagini, șosete cu povești, șosete din mătase si multe alte șosete le poți găsi la Șosetăria.

Answear – cumpărături fără limită de Crăciun

Mi-am dorit întotdeauna să merg să vizitez New York-ul iarna. Mi-l amintesc pe Kevin din Singur acasă când a mers să vadă locul cu cel mai mare brad de Crăciun din New York. Nu doar că este cel mai mare brad, dar pe lângă el sunt alți zeci de brazi și decorațiuni specifice de Crăciun. Deși aș putea visa la o locație într-o țară unde este cald, consider că Spiritul Crăciunului se simte unde este răcoare, unde ninge și ai un brad. Nu-mi pot închipui un ananas sau un cocotier împodobit.

Smart shopping cu GLAMI

O zi solicitantă la serviciu. Trec să iau copilul de acasă și mergem la ora de karate. Mă gândesc ce să gătesc când ajungem acasă. Ceva să-i placă și ei, dar să ne placă și nouă. Ceva nutritiv, ceva sănătos. Uf, ce greu este uneori să fii părinte! Pun pe pauză gândurile și încerc să profit de ora liberă pe care o am până iese copilul de la antrenament. Am cartea la mine, dar e mult prea multă gălăgie de la celelalte mame care povestesc. Îmi pun discret căștile, muzica preferată și încep să dau scroll pe Instagram.