Fashion
Fashion

Back to school, back to sport

Anul acesta școala începe pe 5 septembrie. Acest detaliu l-am aflat acum câteva zile și deja am intrat în febra aranjamentelor pentru un nou început de an școlar. Back to school nu înseamnă doar rechizite, înseamnă și haine, încălțăminte și multe alte cheltuieli. Dacă ai un copil care practică și un sport de performanță, atunci va trebui să investești și într-un echipament sportiv nou.

Rochii ideale pentru sezonul primăvară-vară

După ce începutul primăverii a fost destul de răcoros și ne-a împiedicat să purtăm rochii și fuste, luna mai se arată mult mai prietenoasă. Vremea este destul de capricioasă, însă la Zonia găsești rochii pentru fiecare anotimp și preferințe. Garderoba mea de primăvară s-a îmbogățit cu alte trei rochii superbe. Încerc să aleg rochii versatile, rochii pe care le pot purta atât la birou, la o ieșire cu fetele, o mică petrecere sau un eveniment special.

Second hand – haine care nu se demodează niciodată

Haine de primăvară, haine de vară, de toamnă și de iarnă. Haine… De când magazinele au programe pentru reciclarea hainelor, am început să fim mai atenți. Munții de haine pe care le cumpărăm compulsiv pot fi folosite pentru a fi donate sau reciclate. Dar ce se întâmplă cu acele haine care nu se demodează niciodată? Unde le găsim? Cu toții ne dorim să fim unici și să nu ne întâlnim cu o altă persoană care poartă aceeași rochie sau bluză pe care o avem și noi.

Poftă de sport, poftă de sporturi pe apă sau înot

După ce ne-am făcut rezoluțiile de început de an, urmează să ne facem planurile pentru vacanțe, concedii și zile libere. Iarna ne face să petrecem mai mult timp în casă și uneori avem nevoie să ne consumăm energia în drumeții, sporturi ușoare, înot sau chiar sporturi pe apă. Avem mulți prieteni și majoritatea trăiesc la mare, în Constanța. Câțiva dintre ei au acostate la țărm și câteva ambarcațiuni mici, cochete, bune de pentru un pic de adrenalină atunci când iarna nu este iarnă.