Frumusețe & cosmetice
Frumusețe & cosmetice

Rezoluție 2021: Păr frumos și sănătos!

Gama Oma Gertrude am descoperit-o în căutarea mea pentru produse organice, cărora le-am dedicat un alt articol. Această gamă a fost inspirată din cosmeticele tradiționale din Germania, ceea ce mă face să cred că au fost suficient de testate, și că ceea ce cumpăr este de încredere. Sunt certificate ecologic și nu conțin parabeni și parfumuri sintetice.

Seruri pentru ten Eladerm

Pasiunea mea pentru skin care a început acum 3 ani, când am conștientizat cât de important este să previi decât să tratezi. Ne dorim toți “tinerețe fără bătrânețe” însă în realitate lucrurile stau diferit față de cărți. Am început să mă interesez asupra ingredientelor care le aplic pe piele și chiar folosesc un incidecoder pentru a afla ce fac pentru pielea mea anumite ingrediente din cosmetice. Nu tot ce e bio/eco este și real, sau anumite uleiuri esențiale își pot provoca multe probleme.

Machiajul perfect de Valentines Day

Celebrarea iubirii trebuie făcută în fiecare zi, nu doar de Valentines Day. Având în vedere că această sărbătoare a luat amploare și la noi în ultimii ani, tinerii îndrăgostiți se pregătesc în fiecare an cu flori și inimioare de plus. Am spus tinerii, da, și tu la 40, 50, 60 ești tânără, frumoasă și cu multă experiență, așa că pregătește-te cu ceea ce ai mai frumos și bun: tu însăți. Pune-ți frumusețea în valoare cu produse de îngrijirea pielii atent selecționate și apoi fă-ți un machiaj cu produse de calitate.