Lady in Black
Despre mine

Despre mine

Reading Time: 2 minutes
Despre mine - Lady in Black - Travel & Lifestyle

Numele meu este Haller Ana-Maria. Sunt absolventă a Facultății de Litere (Română-Franceză) și a celei de Teologie (Teologie Didactică) din anul 2008.

Sunt din Slatina, însă din 2009 locuiesc și lucrez în București. Dacă îți plac bancurile cu olteni îți spun unul adevărat: “De ce vorbesc oltenii la perfectul simplu? Pentru că sunt pur și simplu perfecți!”

Sunt o fire perfecționistă, veselă și sociabilă, dar și sensibilă. Mă ambiționez și mai mult atunci când cineva îmi spune că nu pot face ceva, așa că acel lucru trebuie să iasă mai mult ca perfect.

Pentru că blogul actual este nișat pe travel, beauty, fashion și lifestyle, am un al doilea blog nișat pe recenzia de carte dusacucartea.ro. Și acolo veți găsi informație prețioasă și atent selecționată.

Blogging-ul este o pasiune pentru mine și doresc să-l ridic la nivelul de artă. Arta de a scrie frumos, de a prezenta lucruri frumoase și interesante trebuie să devină un stil de viață într-o lume care se află într-o continuă alergare.

Articolele mele vor fi despre călătoriile întreprinse de mine, iar acolo unde nu am fost, voi avea guest post cu opinii pertinente.

Îmi place foarte mult să gătesc, așa că vă voi arăta atât rețete, cât și preparatul final. Acolo unde voi avea poze cu mâncare care nu este făcută de mine, voi scrie. Vreau să fie totul cât mai real și transparent.

Pentru că zona de beauty este cea de-a doua pasiune a mea, după cărți, vă voi prezenta produsele pe care le folosesc și impactul lor asupra pielii mele.

La fashion o să încerc să expun lucruri interesante și în pas cu moda. Vă aștept cu sugestii și mesaje la articolele mele!

Pentru dezvoltarea personală și spirituală vă pregătesc lucruri interesante, așa că abonați-vă la blog să nu pierdeți lucruri interesante și inedite!

%d bloggers like this: