Călătorii și stil de viață
Călătorii și stil de viață

Somn sănătos alături de Confort Merino

Cu toții am avut tulburări ale somnului cel puțin o dată în viață. Am încercat să găsim explicații, dând vina pe problemele cotidiene, pe serviciu, pe zgomotul de afară sau chiar pe vecini. Somnul are un rol vital în viața noastră, deoarece ne ajută să avem o stare de sănătate optimă. Un somn odihnitor ajută la întărirea imunității, previne instalarea infecțiilor și a bolilor în corpul nostru, și nu în ultimul rând, un somn bun scade tensiunea arterială și ne menține inima sănătoasă.

Cum să creezi un spațiu cozy

Toamna este o perioadă a noilor începuturi, o șansă de a sărbători schimbarea anotimpurilor înainte de sărbătorile de iarnă. Este, de asemenea, o oportunitate de a-ți decora casa pentru a fi un loc mai confortabil și mai primitor în care să te cuibărești când temperaturile încep să scadă. Decorul poate varia de la cozy la trendy și ar trebui întotdeauna adaptat la stilul tău de viață.

Hygge la tine acasă

Conceptul hygge s-a născut din tradiția daneză și este sinonim cu sentimentul că te simți bine într-un loc care emană căldură, confort și mulțumire sufletească. Nu trebuie să fii danez sau să locuiești în Danemarca pentru a-ți crea o stare de bine și să te bucuri de ea. Ceea ce stă la baza acestui concept este apartenența și conectarea ta cu locul unde trăiești, comunitatea din care faci parte, dar să fii și prezent și să iubești tot ceea ce te înconjoară.

Distracție în siguranță pe 6 roți

Fiecare vacanță are ceva special. Unele îți lasă amintiri de neuitat, altele devin un coșmar de care greu scapi. Mi-a plăcut mereu aventura și, de când a crescut și fetița noastră, a trebuit să ne adaptăm nevoilor ei de mișcare și de timp petrecut împreună. Încercăm să avem vacanțe memorabile și planificăm din timp obiectivele fiecărei aventuri în 3. Știți acele familii care merg cu rulota? Anul trecut am încercat și noi această experiență.

<p>Drepturi de autor!</p>