Cadouri pentru femei de 8 Martie
Cadouri pentru femei de 8 Martie

Cadouri pentru femei de 8 Martie

Fiecare lună are sărbătoarea ei importantă, însă luna martie nu aduce doar mărțișorul, ci și Ziua Internațională a Femeii, pe 8 Martie. Pe lângă flori, mărțișoare și bomboane, ne dorim să dăruim și un cadou special mamelor, soțiilor, surorilor sau femeilor speciale din viața noastră. Cum alegi cadoul potrivit? Pentru că goana după cadouri poate fi copleșitoare uneori, ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri femei în luna martie.

Cosmetice și makeup

Seturile de cosmetice sunt cadourile cele mai căutate în această perioadă. Acestea conțin produse de machiaj, dar și produse de îngrijire a pielii, totul într-un pachet. Așa cum ne îmbrăcăm corpul cu cele mai frumoase haine, așa ar trebui să-l și îngrijim, implicit pielea feței. Oferă-i produse pentru îngrijirea pielii și o vei ajuta să-și pună în valoare frumusețea. Un machiaj deosebit scoate în evidență nu doar personalitatea unei femei, dar și frumusețea ei.

seturi cosmetice dama 8 martie

Dacă SPF-ul este prietenul ei cel mai bun, atunci găsește unul care să fie potrivit pentru tenul ei, pentru ochii ei sensibil, dar care să-i protejeze pielea și s-o ajute să-și mențină chipul tânăr, timp îndelungat.

👉Citește și articolul Top produse SPF

În funcție de brandul de cosmetice pe care îl folosește poți cumpăra seturi de cosmetice la prețuri foarte bune. Un rimel, un blush, un iluminator sau ruj sunt cosmetice care nu lipsesc din trusa unei femei și nu ai cum să dai greș în alegerea lor. Nars sunt produse de makeup îndrăgite de foarte multe femei, iar prețul reflectă calitatea acestora. Cu siguranță o vei impresiona cu o paletă de farduri pentru ochi, culori care să aducă mângâierea razelor de primăvară pe chipul ei.

NARS orgasm Collection

Alege o trusă de make-up care să conțină nuanțe calde sau pastel. Stilul cat eye încă este la modă, iar un tuș care are capete speciale pentru realizarea acestui machiaj o va ajuta să fie gata pentru orice eveniment.

Truse de buze îndrăznețe, palete de umbre de ochi uimitoare, iluminatoare strălucitoare și bronzante strălucitoare din belșug, cadourile de machiaj sunt un vis devenit realitate!

seturi machiaj

În timp ce oferirea produselor de înfrumusețare poate fi puțin riscantă dacă nu știi care este tipul tenului sau brandul pe care îl folosește, seturile cadou de machiaj câștigă de fiecare dată. Acestea sunt o modalitate excelentă de a-i oferi șansa unei pasionate de make-up să încerce o mulțime de produse. Nu este nevoie să ghicești pentru a alege nuanța perfectă și, în plus, ai garanția că vei obține o ofertă mai bună la un set decât atunci le cumperi separat. În plus, acestea vin în cutii frumoase care nu necesită ambalaj de cadou extra.

Îngrijirea părului

O rutină de frumusețe începe din cap până-n picioare, iar dacă părul este casant, fără strălucire și nedisciplinat, este timpul să luăm măsuri pentru a-i reda frumusețea. O mască de păr bogată în vitamine, șamponul și balsamul nu mai sunt doar niște produse esențiale, plictisitoare pe care le poți cumpăra de oriunde, acum vin într-o varietate de formule și opțiuni de ambalare interesante.

Produse profesionale de reparare a parului K18

Dacă persoanele de pe lista ta sunt interesate de îngrijirea părului și petrec ore întregi asigurându-se că părul lor este perfect, sau sunt novice care vor să experimenteze, există ideea de cadou perfect și pentru ele. Nu știi ce fel de produse să-i faci cadou sau care este cea mai bună mască de păr? Produsele K18 au devenit rapid preferatele tuturor, deoarece și-au demonstrat eficiența și milioane de femeie au văzut rezultate după folosirea acestora.

👉Citește despre Secretele unui păr sănătos cu produsele K18

Un păr aranjat încadrează un chip frumos. Oferă-i o placă de păr sau un ondulator, în funcție de felul în care îi place să-și aranjeze părul. Orice femeie iubește părul frumos!

Parfumuri de 8 Martie

Nu am întâlnit până acum o femeie căreia să nu-i placă parfumurile. Ca un al doilea strat care îți îmbracă pielea și întregul corp, parfumul este acea notă personală care te face să ieși în evidență. Pe lângă parfumurile consacrate, parfumurile arăbești au câștigat tot mai mult teren.

👉Vezi recomandările mele de Parfumuri Arăbești – Arome Din Inima Orientului

Parfum ARMANI SI

Un parfum feminin, elegant și atemporal. Un buchet elegant de frezie, coacăze negre, scoarță de stejar și patchouli, note care fac acest parfum unul rafinat, deosebit, modern și captivant. SI, înseamnă “da” în italiană și dezvăluie feminitatea contemporană văzută de Giorgio Armani, femeia Sì are încrederea de a spune “da” valorilor care îi definesc viața si personalitatea. Este un parfum floral pentru femeile puternice și grațioase.

Parfum ARMANI My Way

Un parfum pentru o nouă generație, My Way incorporează curiozitatea, relațiile și perspectiva, întruchipate de o femeie care este în căutarea unor experiențe noi, care să-i pună la încercare ideile și s-o ducă pe un teritoriu nou, neexplorat. Ea caută modalități semnificative și autentice de a se conecta cu ceilalți. Învățând cu adevărat de la ceilalți, ea se reinventează și se regăsește pe sine.

My Way este un parfum floral contemporan, cu o fuziune de flori albe, vanilie din Madagascar, tuberoză din India. Nota de flori de portocal este extrasă din Egipt, folosind un proces inovator, exclusiv și complet natural, a cărui metodă de extracție la rece infuzează florile de portocal în esență de portocal.

Parfum YVES SAINT LAURENT Libre

Libre este cuvântul francez pentru “liber” și aduce un omagiu celei mai definitorii și durabile valori a YSL: Libertatea. Libertatea de a fi tu însăți. Libertatea de a alege. Libertatea de a trăi totul din plin, fără compromisuri după propriile reguli.

Senzualitatea florilor de portocal din Maroc, împletită cu aroma lavandei din Franța, într-un ambalaj ca un accesoriu couture perfect, cusut din materiale fine. O sticlă elegantă ca o siluetă sculptată, cu legendarul logo YSL, supradimensionat. Un parfum ca o bijuterie prețioasă, dar de ultimă generație.

Șampanie și vin de 8 Martie

sampanie si vin

Fiecare zi este o sărbătoare, însă de 8 Martie închină un pahar pentru femeile speciale din viața ta sau deschide chiar tu una pentru a celebra viața, ziua ta! Dacă pregătești o masă festivă sau mergi în vizită pentru a sărbători, alege și o băutură de sărbătoare: șampanie sau vin. Un vin nobil sau o șampanie cu un gust delicat, potrivită pentru aperitiv sau pentru un desert. Alege un vin spumant sau o șampanie, în funcție de situație sau buget.

Cel mai simplu mod prin care îi poți arăta cuiva că este important pentru tine, este prezența ta, dragostea ta, dar și un cadou care să-i umple sufletul și pe care să-l folosească cu drag, gândindu-se la tine.

Dăruiește cadouri care să le pună în valoare feminitatea, frumusețea interioară, dar și exterioară! Sărbătorește femeia de lângă tine în fiecare zi, nu doar în martie!


Loading

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>