Anyoli – bijuterii pentru femei puternice
Anyoli – bijuterii pentru femei puternice

Anyoli – bijuterii pentru femei puternice

O femeie puternică, o mână de fier, o legendă vie cum îi spuneau toți. Nimeni nu știa ce ascundea această femeie misterioasă și totuși aveau un respect pe care nu doar ținuta ei “always black” o impunea, ci caracterul ei. Nu lăsa nicio urmă de emoție să-și facă apariția pe fața ei și evita momentele de veselie ale celorlalți. Bănuiau cu toții că avea un trecut traumatizant din moment ce se comporta așa, însă nimeni nu îndrăznise s-o întrebe.

Once black, always Lady in Black

 • Anyoli bijuterii pentru femei puternice 1
 • Anyoli 9
 • Anyoli 18

Își crease un imperiu, deși avea doar 40 de ani. Brandul Lady in Black era cunoscut internațional și hainele sofisticate se găseau doar în magazinele de modă exclusiviste. Aparițiile ei în public erau rare, însă nu lipsea niciodată de la evenimentele importante. Acolo încheia cele mai avantajoase afaceri și deși nu-i plăcea, trebuia să socializeze.

Chiar dacă avea un nume, toată lumea îi spunea Lady in Black, iar pe ea o amuza teribil. Reușise să se facă remarcată prin ținutele ei mereu sobre, dar sofisticate. La început fusese doar femeia în negru din încăpere, însă cu timpul devenise femeia puternică, valoroasă și cu standarde înalte. Dacă nu s-ar fi născut în România, ai fi avut impresia că este moștenitoarea unui regat.

Festivalul Brazilor de Crăciun

Mai erau două săptămâni până la cel mai așteptat eveniment din decembrie: Festivalul Brazilor de Crăciun. Alexandra și Robert, asistenții lui Lady in Black, aveau grijă să-i pregătească programul minuțios, pentru că știau că aceasta nu ar fi acceptat nicio greșeală. Nu era o șefă de coșmar, însă crescuseră lângă ea și îi știau fiecare grimasă pe care o făcea. Îi respectau programul și doar cele mai importante lucruri ajungeau la ea.

De data aceasta nu confirmase dacă va merge la acest eveniment, iar Alexandra deja îi trimisese două emailuri cu invitații și desfășurarea evenimentului. Era presată și ea de organizatori, pentru că apariția acestei femei misterioase la un eveniment umplea sala de nume importante. Și-a făcut curaj și a intrat.

– Îmi cer scuze că vă întrerup, dar nu am primit niciun răspuns pentru Festivalul Brazilor de Crăciun. Astăzi este ultima zi pentru a trimite confirmarea.

– Nu ți-am dat un răspuns pentru că nu știu dacă voi merge, i-a răspuns Lady in Black. Știu că este important să fiu acolo, dar anul acesta este vorba despre copiii de la orfelinat. Copiii mereu îmi trezesc sentimente foarte puternice, în ciuda atitudinii mele de femeie fără sentimente. Cred că o să trimitem o donație importantă, iar tu și Robert mă veți reprezenta.

– Vă mulțumim pentru încredere, însă anul acesta sunt doi mari potențiali colaboratori pe lista de invitați. Deși am încercat să iau legătură cu aceștia, să stabilesc o întâlnire, am fost refuzată. Se pare că programul nu le permite anul acesta o întâlnire, iar evenimentul ar fi fost de bun augur pentru a încheia un contract de colaborare.

– Despre cine este vorba? Deja m-ai făcut curioasă! a zâmbit Lady sarcastic.

Anyoli, bijuterii cu stocare inteligenta. Un brand care s-a lansat acum un an, dar care are un concept patentat. Bijuteriile acestora sunt făcute din aur și au pietre semi-prețioase. Inovația constă în faptul că acestea pot fi încărcate cu un mesaj sub forma unui text, video, o imagine sau chiar un link. Îmbină emoția cu tehnologia și sunt ca niște cadouri vii, pe care le ai o viață întreagă.

– Interesant. Și cine este fondatorul acestui lanț de bijuterii inteligente?

– Este Nadia Vișan.

– Îmi pare cunoscut numele, însă nu-mi dau seama de unde.

– Da, este adevărat. Aceasta mai deține un alt business, însă acesta este cel de interes pentru noi.

– Iar cel de-al doilea invitat? Despre cine este vorba?

– Este un investitor italian care ar putea aduce în România mătase de cea mai bună calitate.

– Am înțeles. Atunci mergem împreună. Nu vreau să stau toată seara conversând doar despre mătase, așa că după introducere, vă las pe tine și Robert să încheiați afacerea. Pe mine mă interesează Anyoli. Dar oare ce înseamnă acest nume? Sună atât de misterios!

– Anyoli înseamnă mesagerul lui Dumnezeu.

– Atunci, Dumnezeu vrea să mă întâlnesc cu Nadia Vișan! a zâmbit Lady.

– Așa se pare! a încheiat triumfătoare Alexandra.

 • Nadia Visan 4
 • Nadia Visan 2
 • Nadia Visan 5
 • Nadia Visan 6

Timpul a trecut repede și ziua așteptatului eveniment a sosit. Alexandra reușise să obțină pentru șefa ei un loc chiar lângă Nadia Vișan, fondatoarea Anyoli. Ca în fiecare an, brazii arătau spectaculos. Oameni gălăgioși se auzeau de când intrai în clădirea Palatului Mogoșoaia și fiecare încerca să realizeze instantanee cât mai interesante.

După ce aproape l-a cucerit pe italian cu șarmul ei, Lady s-a retras și i-a lăsat pe asistenții ei să încheie afacerea. A căutat-o pe Nadia din priviri, deoarece în timpul care se scursese aflase tot ce se putea afla despre ea, și, politicos, și-a făcut introducerea. I-a spus că este interesată de acest concept, dar ar vrea să știe cum a început toată această poveste din spate.

Anyoli – bijuterii cu stocare inteligentă

Nadia a fost surprinsă de intervenția acestei femei. Știa cine este și nu credea că ar putea fi interesată de povestea unui brand de bijuterii cu pietre semi-prețioase. Își imagina că lumea din care face parte este interesată doar de diamante și nu de pietre accesibile unui public larg.

– Bijuteriile noastre sunt unice. Sunt lucrate manual și avem o atenție sporită pentru detalii. Pietrele semi-prețioase sunt alese în funcție de simbolistica lor, iar prin colecțiile noastre am încercat să ajungem la sufletul fiecărui om.

– Cred că ceea ce le face cu adevărat speciale este tehnologia din spatele lor. Să poți încărca un mesaj pentru cineva drag sau să-i transmiți o emoție, mi se pare genial! a spus Lady in Black.

– Da, avem o tehnologie și un concept patentat. Timp de doi ani am lucrat cu o echipă de IT și am reușit să ajungem la acest rezultat. Nu a fost ușor, însă mi-am propus să duc la bun sfârșit acest proiect și să le ofer oamenilor ceva unic. Dacă aș fi avut doar un simplu brand de bijuterii, cu siguranță m-aș fi pierdut în această lume vastă a lor. Noi oferim o bijuterie care poate fi încărcată cu un text, un video, dar și o imagine sau link.

– Am înțeles. Dar nu înțeleg cât timp rămân aceste mesaje sau dacă trebuie plătit un fel de abonament pentru a avea mereu acces pentru schimbarea mesajelor.

– Odată ce ai achiziționat bijuteria, poți schimba mesajul oricând, gratuit. Poți schimba mesajul ori de câte ori vrei. Atunci când va primi bijuteria, va primi și toate instrucțiunile de instalare pentru aplicația Anyoli, iar când va scana bijuteria, va descoperi și mesajul sau emoția transmisă de tine. Mesajele pot fi citite și offline, astfel nu ești condiționat de conexiunea la internet.

– De unde știe persoana respectivă că ai schimbat mesajul. Poate are impresia că va rămâne mereu același.

– De fiecare dată când schimbi mesajul, aceasta va fi notificată. Astfel, îi vei face o nouă bucurie. Este un cadou viu care poate fi dăruit la nesfârșit. Vei primi și tu notificarea atunci când persoana a citit mesajul, chiar dacă va uita să-și exprime sentimentele imediat.

– Dar de unde acest nume misterios? Am încercat să găsesc un corespondent, este ceva din hindi, dar nu știu dacă te-ai dus până acolo.

– Toata lumea este impresionată de “Mesagerul lui Dumnezeu”. M-am gândit și la piatra Aniolite. Am fost mereu atrasă de simboluri, iar despre această piatră se spune că are puteri tămăduitoare și face legătura dintre minte și inimă, așa cum și eu am vrut ca tehnologia să fie legată de emoțiile pure. Există momente unice în viața fiecăruia și vrem să oferim ceva unic. Poți dărui ceva deosebit pentru logodnă, nuntă, pentru domnișoarele de onoare, botez, majorat, ziua mamei, zile de naștere, sau unor oameni religioși. Bijuteriile noastre pot fi încărcate și cu Biblia.

Lady stătea și se gândea cui ar putea să-i dăruiască o astfel de bijuterie. Nu avea prieteni și singurii apropiați erau asistenții ei, Alexandra și Robert.

 • cadouri vii
 • anyoli-cadouri-vii-pentru-femei-puternice
 • anyoli-cadouri-vii-pentru-femei-puternice
 • anyoli-cadouri-vii-pentru-femei-puternice
 • anyoli-cadouri-vii-pentru-femei-puternice
 • anyoli-cadouri-vii-pentru-femei-puternice
 • anyoli-cadouri-vii-pentru-femei-puternice
 • anyoli-cadouri-vii-pentru-femei-puternice

– Există și o nișă de bijuterii barbati la Anyoli?

– Bineînțeles, a răspuns Nadia. De la brățări, lănțișoare și chiar eleganții butoni, toate fac parte din portofoliul nostru.

– Atunci te voi contacta zilele acestea. Îmi doresc o colaborare cu tine. Sunt sigură că această colaborare va fi de succes, dar îmi doresc și două cadouri speciale pentru asistenții mei, copiii mei cum îi numesc eu. Pentru Robert îmi doresc niște butoni, iar pentru Alexandra un colier inteligent cu pietre naturale. Mi-aș dori ca peste ani, atunci când vor fi pe picioarele lor, să-și aducă aminte de Lady in Black.

Discuția le-a fost întreruptă de mesajul unei fetițe. Lady reușise să-și abată atenția de la toată ceremonia, pentru că devenea prea emoționată. O fetiță de la orfelinat, pe nume Macrina, le adresa celor prezenți dorința ei de Crăciun. De pe monitorul mare, vocea caldă și cristalină, sigură pe sine, își dorea bijuterii copii. Își dorea o brățărică cu o floare albastră, o floare care să cuprindă toată frumusețea cerului și să-i amintească mereu de părinții ei care o veghează din ceruri.

Fără să mai stea pe gânduri, s-a ridicat și a rostit: O să-i fac eu acest cadou! și toată lumea s-a întors spre glasul puternic. I-a luat mâna Nadiei și i-a șoptit cu emoție: Dacă nu ai o colecție pentru copii, acum trebuie s-o faci!

– Avem și o colecție dedicată copiilor, și avem și o piatră albastră. Îi putem împlini visul! i-a rostit Nadia.

Lady era copleșită de emoții, a luat loc și o lacrimă mică și-a făcut apariția pe obrazul stâng. A lăsat-o acolo. Obosise să fie mereu impecabilă, să aibă grijă la fiecare detaliu. Povestea Anyoli scosese sentimente pe care le ținea încuiate în inima ei. Nadia, acest înger cu păr creț, reușise să-i atingă coarda sensibilă, iar fetița să-i cucerească inima.

Anyoli – oferă o parte din sufletul tău

 • Colectia Anyoli 2 scaled
 • Colectia Anyoli 3 scaled
 • Colectia Anyoli 4 scaled
 • Colectia Anyoli 1 scaled

A doua zi, Lady in Black a sunat-o pe Nadia și împreună au pregătit cele 3 cadouri speciale. Mai era puțin până la Crăciun, așa ca Lady, riguroasă cum era, i-a cerut asigurări Nadiei pentru cadourile vii. A luat legătură cu orfelinatul și a aflat toată povestea fetiței. Macrina era un copil foarte inteligent, dar crescuse prea mare pentru fi adoptată de cineva. Lady și-a luat angajamentul că se va ocupa de viitorul acesteia, dar mai întâi avea să-i ofere cadoul mult visat.

Emoționată până la cer, fetița a deschis punguța albă. În aceasta se afla o altă cutie gri și două plicuri: unul argintiu și unul negru. Lady o privea cum desface delicat cadoul și abia aștepta să-i vadă reacția. Când a scos brățara, Macrina a început să țipe de bucurie: “Este exact brățara din vis! Floricica albastră cu șnur albastru!” și s-a aruncat în brațele celei care îi îndeplinise dorința. Luată prin surprindere de gest, Lady nu a știut cum să reacționeze, așa că a strâns-o și ea în brațe. Alte lacrimi mici își făceau apariția pe obrajii ei, dar erau bucăți mici de suflet, pe care i le oferea acestui copil minunat.

Imediat ce Macrina și-a pus brățara pe încheietura mică, Lady a scos un telefon. Instalase deja aplicația Anyoli, așa că a apropiat telefonul de bijuteria fetiței. În acel moment a apărut un mesaj: Binele, frumosul și iubirea să fie veșnic ale tale! fetița s-a apropiat de ea și i-a dăruit un sărut pe obraz. I-a mulțumit și i-a spus că o consideră îngerul ei păzitor de pe pământ. Lady i-a spus că poate citi mesajul mereu, iar acel telefon va rămâne la ea, dar că va trebui să respecte în continuare regulile instituției din care făcea parte.

Bifase un cadou, mai avea să dăruiască încă două cadouri vii. I-a chemat în birou pe cei doi asistenți și le-a dat cadourile.

– Dedicația acestor cadouri trebuie s-o descoperiți voi! le-a zâmbit Lady.

Alexandra a scos un colier cu pietre naturale și a zâmbit. Era un colier negru cu un pandantiv cerc. Lady i-a oferit telefonul ei pentru a citi mesajul: It is when you give of yourself that you truly give. Khalil Gibran. Profund emoționată de mesaj, Alexandra a luat-o în brațe. Nu o mai făcuse niciodată, dar știa că acum era o legătură puternică între ele, iar această bijuterie reușise să creeze o punte între sufletele lor.

– Mă scuzați, doamnelor, dar tocmai mi-am instalat butonii și vreau să descopăr și eu mesajul. A apropiat telefonul și mesajul a apărut: Odată ce realizezi cât potențial ai și câștigi încredere în ce poți face, poți construi o lume mai bună. Dalai Lama. Robert i-a luat mâna și i-a sărutat-o ca un gentleman, profund recunoscător. A scos din buzunarul sacoului o cutiuță.

– Ne-ai luat prin surprindere, tocmai când îți pregăteam cadoul și nu am apucat să-l împachetăm. Am verificat înainte dacă totul funcționează, pentru că nu ne-am închipuit că ai experiență. Nu ne-ai spus nimic despre viitorul colaborării tale cu Anyoli, însă eu și Alexandra am vrut să-ți oferim un cadou viu, fără să știm că deja ești cu un pas în fața noastră.

Ochii Mariei, pentru că așa o chema pe Lady in Black, s-au umplut de lacrimi, lacrimi care i-au cuprins obrajii, dar care i-au deschis brațele pentru a-i primi pe cei doi asistenți.

Anyoli, bijuterii care creează punți între suflete. Cadouri vii care spun povești fără sfârșit!


Sursa foto: anyoli.ro, colaje realizate cu Canva

Articol scris pentru SuperBlog 2022

One comment

 1. Pingback: Proba 12. Ce bijuterii cu stocare inteligentă de la Anyoli ai purta sau dărui și ce poveste ar spune?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>