SuperBlog
SuperBlog

Curajul de a fi vulnerabil

Articolul Curajul de a fi vulnerabil deschide o serie de guest-posturi dedicate vulnerabilității. Cu toții avem astfel de momente în viață, și de multe ori le negăm. Nu acceptăm că putem fi expuși la vulnerabilitate, că nu avem mereu răspunsul corect la toate întrebările, iar uneori este mai bine să riscăm.

Și a fost seară, și a fost dimineață, și a fost Gala Spring SuperBlog 2021

Au trecut câteva zile de la Gala SuperBlog Spring, iar emoțiile și oboseala încă nu au dispărut. Două zile intense cu peripeții și întâlniri cu oameni frumoși. Așa cum vă spuneam în articolul cu premiile câștigate în cadrul competiției, Gala SuperBlog reunește atât o parte din sponsori, cât și bloggeri participanți. Anul acesta gazda a fost Hotel Opal din Cap Aurora. Un hotel de 3 stele, care ne-a primit cu mic cu mare și a încercat să ne facă șederea cât mai plăcută.

Premii SuperBlog pentru o Lady in Black

Competiția SuperBlog s-a terminat la jumătatea lunii aprilie, însă, din motive personale nu mi-am găsit energia pentru a povesti despre experiența din Spring SuperBlog 2021. A fost o ediție mult mai complicată decât cea din toamnă, sponsorii s-au îndreptat tot mai mult pe partea de SEO a articolelor și pe partea tehnică, iar nivelul articolelor a fost foarte ridicat. Nu a fost ceva rău, însă presiunea pe care am pus-o pe mine a fost considerabilă.