Cadouri copii de la epantofi
Cadouri copii de la epantofi

Cadouri copii de la epantofi

Vine ziua lui, Ziua Copilului! Pe lângă jucării, dulciuri și alte idei de cadouri, copiii ar trebui să primească și articole de încălțăminte sau de îmbrăcăminte. Cu siguranță ai un copil căruia îi place să poarte încălțăminte deosebită, ceva care să-l facă unic.

De 1 Iunie, epantofi vine în ajutorul tău și te invită să alegi dintr-o gamă variată de încălțăminte pentru copii și poate găsești și ceva pentru tine.

Încălțăminte pentru copii

Din momentul în care încep să meargă, copiii au nevoie de încălțăminte potrivită. Nu trebuie să faci rabat de la calitate, deoarece acest lucru ar putea duce la deformarea mersului și la probleme ortopedice. Încălțămintea nu trebuie să fie doar frumoasă, ci să-l ajute pe cel mic să se joace în voie, să alerge și să se simtă confortabil.

De 1 iunie pentru adolescenți poți alege dintre modelele KARL LAGERFELD, TOMMY HILFIGER, SKECHERS și CONVERSE. În comparație cu cei mici, adolescenții preferă încălțămintea unui anumit brand, dar să fie unul popular, în trend cu moda. Cu siguranță vor aprecia o pereche de sneakers mai mult decât o jucărie sau un joc pe calculator.

Cum alegi încălțămintea potrivită pentru copii?

În funcție de preferințele acestora, poți alege încălțăminte de vară pentru copii sau încălțăminte care poate fi purtată în mai multe sezoane, sau de ce nu și încălțăminte de purtat în casă. Copiii au energie multă și încălțămintea trebuie să facă față celor mai misterioase locuri în care aceștia își construiesc locul de joacă, însă au nevoie și de încălțăminte pentru ocazii speciale sau pentru momentul în care merg la grădiniță sau la școală.

Dacă ai un copil care practică un anumit sport, trebuie să ții cont și de acest aspect și să-i cumperi încălțămintea adecvată, comodă și sigură. În plus, cei mici preferă articolele ușor de încălțat. Joaca este mult mai importantă decât orice șiret, așa că ține cont și de acest detaliu sau alege o pereche pe care s-o poată încălța repede atunci când se duc la joacă.

Încălțămintea care se potrivește cu stilul vestimentar este importantă atât pentru copii, cât și pentru părinți. Nu ai vrea ca cel mic să meargă în papuci de casă la un eveniment special, doar dacă este o petrecere în pijamale și are voie. Pe epantofi găsești încălțăminte potrivită pentru orice ocazie, pentru copii activi sau pentru evenimente speciale.

Încălțăminte de vară pentru copii

Pentru că temperatura este în creștere, încălțămintea de vară ia locul celei de primăvară. Copiii preferă atât papucii, cât și încălțămintea lejeră, sandalele și sneakers. Alege o pereche care să facă față tuturor provocărilor la care va fi supusă de copil pe parcursul unei zile.

Fetițele sunt cele care pun cel mai mult accentul pe aspectul încălțămintei de vară. Sandale colorate, la modă, cu puțin toc sau cu talpă ortopedică. Sunt domnișoare în devenire și simțul estetic începe să-și spună cuvântul. Alege dintr-o multitudine de modele și gândește-te și cum le poate asorta, dar să fie și confortabile. Să fii prințesă nu te scapă de eventualul disconfort cauzat de încălțămintea nepotrivită.

Ce ar trebui să alegi: încălțăminte pentru copii cu fermoar, șnur sau scai? Alege în funcție de vârsta copilului și de preferințele acestuia. Mulți copii preferă scaiul în detrimentul șireturilor greu de legat. Cel mai bine implică-l și pe el atunci când îi cumperi încălțăminte și vezi care sunt preferințele acestuia.

Fă primii pași alături de el cu o încălțăminte potrivită, dar veghează-i pașii de adolescent pasionat de încălțămintea fashion!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>