Back to school, back to sport
Back to school, back to sport

Back to school, back to sport

Anul acesta școala începe pe 5 septembrie. Acest detaliu l-am aflat acum câteva zile și deja am intrat în febra aranjamentelor pentru un nou început de an școlar. Back to school nu înseamnă doar rechizite, înseamnă și haine, încălțăminte și multe alte cheltuieli. Dacă ai un copil care practică și un sport de performanță, atunci va trebui să investești și într-un echipament sportiv nou.

Ca în fiecare an, Decathlon.ro a pregătit o selecție de produse destinate începutului școlii, echipamente sportive cool care să le facă întoarcerea la școală mai frumoasă celor mici, dar care să-i ajute și pe părinți să economisească.

Haine copii pentru ora de sport

Back to school, back to sport

S-ar putea să observi că după vacanța de vară, copilul tău a crescut câțiva centimetri și multe haine i-au rămas mici. Garderoba trebuie înnoită în fiecare anotimp atunci când ai un copil în creștere. Copiii din ziua de astăzi nu mai sunt la fel cum am fost noi. Au o personalitate puternică și își aleg ținute cool, în locul uniformelor de altădată.

Mulți adolescenți preferă hainele lejere, largi, spre nemulțumirea părinților care și-ar dori unele mai cambrate. Un trening nu se folosește doar în sala de sport; acum o pereche de pantaloni de trening și un tricou alcătuiesc o ținută trendy.

Regulamentul fiecărei școli include și detalii despre ținuta pentru orele de sport. Echipamentul alcătuit din îmbrăcăminte sport, dar și încălțăminte adecvată, este obligatoriu. Alege un trening sau o pereche de pantaloni sport și tricou, dar și încălțăminte care să-l ferească de eventuale accidente la ora de educație fizică.

Dacă preferă să joace fotbal sau baschet și în timpul liber, cumpără-i și o minge. Pentru a renunța la telefoane și calculatoare, copiii trebuie încurajați să petreacă cât mai mult timp în aer liber, să facă mișcare, nu doar la ora de sport.

Știm cu toții că adolescenților nu le place să umble prin magazine, chiar dacă este vorba de haine pentru ei. Ai cel mai mare magazin de haine și articole sportive pe Decathlon.ro! Dacă tot utilizează telefoanele zi de zi, de ce nu i-ai pune să-și aleagă acele produse pe care și le doresc? Bineînțeles, le vei plătit tu, dar scapi de grija hainelor demodate, dar și de bătăi de cap.

Articole sportive pentru școală

back to school back to sport 3

Atât în Social Media cât și în cărțile și articolele medicale, ni se amintește importanța sportului, a mișcării, în viața de zi cu zi. Un corp sănătos poate face față multor provocări sau schimbări de temperatură. Dacă în copilărie am ales să practic handbalul la școală, fetița mea a ales să facă un sport de performanță: karate.

Artele marțiale au un impact pozitiv asupra dezvoltării armonioase a copiilor. Fiecare concurs câștigat i-a adus un trofeu și o medalie de care este mândră, la fel și noi. Cu timpul a învățat să aibă curaj, să fie perseverentă, să-și stăpânească emoțiile și să fie disciplinată. Abilitățile pe care practicanții de karate le dobândesc, cu timpul, sunt caracteristicile marilor lideri.

În fiecare an sau chiar la șase luni, kimono-ul trebuie schimbat. Spălările dese, dar și ritmul de creștere ne fac să vizităm constant magazinul Decathlon din apropierea noastră. Ei îi place să meargă la cumpărături, mai ales că în magazin are și oportunitatea de a încerca unele articole sportive sau poate observa noutățile.

Tricouri pentru școală și pentru sport

tricou 100 educatie fizica alb fete
bluza 100 educatie fizica alb fete

Chiar dacă școala la care învață nu are o uniformă standard, li se impune un tricou sau o bluză albă și pantaloni albaștri sau negri. La fel ca și ceilalți părinți, simt că este o adevărată corvoadă goana după bluze și tricouri albe, așa că aleg să-i cumpăr din același loc ambele variante. Le poate folosi atât la ora de sport, cât și în timpul orelor normale.

Preferă colanții sau pantalonii de trening în locul blugilor. Nu te poți pune cu gusturile unei adolescente de clasa a 5-a! Nu i-a plăcut niciodată stilul prințesă, așa că hainele sport au fost preferatele ei încă de la grădiniță. Nu am intervenit în stilul ei vestimentar, doar la partea de asortare a culorilor.

Încălțăminte sportivă pentru copii

back to school back to sport 4

Chiar dacă face fotbal, handbal, gimnastică sau alt tip de sport, încălțămintea sport joacă un rol important. Fiecare școală cere o pereche suplimentară de încălțăminte pentru orele de sport din sală.

Back to school, back to sport

Am ales și un trening asortat cu încălțămintea, iar începerea școlii nu mi se mai pare o corvoadă atât de mare atunci când pot lua tot ce este nevoie pentru școală dintr-un singur loc!

Poți alege și tu din sute de modele de încălțăminte de la Decathlon, iar prețurile sunt prietenoase cu bugetul tău.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>