Poftă de sport, poftă de sporturi pe apă sau înot
Poftă de sport, poftă de sporturi pe apă sau înot

Poftă de sport, poftă de sporturi pe apă sau înot

După ce ne-am făcut rezoluțiile de început de an, urmează să ne facem planurile pentru vacanțe, concedii și zile libere. Iarna ne face să petrecem mai mult timp în casă și uneori avem nevoie să ne consumăm energia în drumeții, sporturi ușoare, înot sau chiar sporturi pe apă. Avem mulți prieteni și majoritatea trăiesc la mare, în Constanța. Câțiva dintre ei au acostate la țărm și câteva ambarcațiuni mici, cochete, bune de pentru un pic de adrenalină atunci când iarna nu este iarnă.

Pentru că #poftadesport este mare în această perioadă când ne petrecem mai mult timp în casă, ne-am hotărât să dăm o fugă până la mare și să navigăm în larg, nu foarte departe, cât să ne treacă dorul de apa mării până la vară. Având în vedere condițiile meteo, avem nevoie de îmbrăcăminte potrivită pentru a naviga pe mare.

#DecathlonRomania ne-a venit în ajutor și de data aceasta și deja am pus în coș articolele preferate pentru mica noastră ieșire. Pentru 3 persoane ai nevoie de îmbrăcăminte specială, îmbrăcăminte care să nu facă gaură în bugetul tău.

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț pentru minim 80 de sporturi. Iar ca să te convingi de asta, toate produsele au o garanție de doi ani de zile ca tu să fii foarte mulțumit.

De ce îmbrăcăminte ai nevoie pentru sporturi pe apă #navigatie?

Încălțăminte impermeabilă navigație

Cine a spus că atunci când alegi niște cizme de cauciuc, acestea trebuie să arate ca ale fermierilor? Pe Decathlon am găsit cizme atât pentru mine, cât și pentru ceilalți membri ai familiei. Cizme cu talpă flexibilă, cu striații, care asigură evacuarea bună a apei. Sunt recomandate și pentru apă sărată și au fața impermeabilă. Cea mică a vrut și ea o pereche de cizmulițe roșii, la fel ca mami. Știți povestea Motanului încălțat? Așa suntem și noi, ca două pisicuțe cu cizmulițe roșii, extrem de chic.

Soțul meu a ales o pereche diferită și un model mai bărbătesc. A ales o pereche de Cizme navigație Sailing 500 – un produs conceput pentru navigația pe timp de ploaie sau vânt, ceea ce sper să nu se întâmple. Chiar dacă este iarnă și vremea poate fi uneori capricioasă, îmi doresc să nu plouă. Cizmele din cauciuc mențin pielea uscată și asigură căldură. Au un material flexibil și pot fi folosite și pentru croazierele mai lungi, cu expunere prelungită la apa de mare. Soțul meu obișnuiește să meargă și la pește cu prietenii lui, așa că va fi echipat și pentru pescuitul pe mare.

Jachete navigație

Jacheta impermeabilă este recomandată atât pentru copii, cât și pentru adulți. Jacheta Sailing 100 este o jachetă impermeabilă, care îți lasă pielea să respire și asigură confort, datorită gulerului înalt, greutății reduse și reglajelor simple.

Am găsit una și pentru fetița mea, de data aceasta o Jachetă Sailing 100 pe galben, cu aceleași caracteristici enunțate pentru jacheta mea.

Pentru că uneori bărbații par mai friguroși, am ales pentru soțul meu o Jachetă Navigație 100. Aceasta are un material de bună calitate, impermeabil, ce menține pielea uscată. Este lungă și căptușită, ideală pentru navigație și în condiții mai neprietenoase.

Polare navigație copii și adulți

Nu doar soțul are nevoie de extra căldură, ci și noi. Am găsit polare prietenoase pentru toți, la fel de prietenoase cu bugetul nostru. Produse concepute pentru vremea răcoroasă și umedă, cu temperaturi între 7 și 10°C. Pentru că Decathlon are grijă de mediu folosește materiale reciclabile, iar poliesterul reciclat din acest polar asigură protecție împotriva frigului, dar este prietenos și cu natura. Aceste polare evacuează transpirația și astfel scăpăm de grija umezelii. Corpul rămâne uscat și cald, iar polarul ne protejează de frig în timpul navigației.

Dacă îți place să înoți tot pe Decathlon poți găsi produse speciale pentru #înot indoor. Nouă ne place să navigăm și am găsit un aliat care să cumpărăm îmbrăcăminte de calitate la un preț foarte bun.

2 Comments

  1. Pingback: Idei Cadouri De Paste Pentru Copii - Lady In Black 2022

  2. Pingback: Back To School, Back To Sport - Lady In Black 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>