Ardem caloriile cu Decathlon
Ardem caloriile cu Decathlon

Ardem caloriile cu Decathlon

An nou, rezoluții noi. Ca și anul trecut, ne-am propus ca în ianuarie să ardem caloriile, să dăm jos kilogramele acumulate de sărbători. Ți se pare cunoscut? Este povestea ta, a mea și a multor oameni care vor să arate bine și să fie și sănătoși. Atunci cum ar suna ca de mâine să începi să-ți cumperi cele necesare, și a doua zi să te apuci de antrenamente?

Ardem caloriile

La început de an, Decathlon susține mișcarea și pe cei care vor să facă o transformare în viața lor, și ne oferă prețuri fără concurență pentru materialele sportive, așa cum ne-a obișnuit. Pentru inspirație, am pregătit câteva recomandări în funcție de exercițiile pe care le-ai putea face acasă. Nu știu cum sunteți voi, însă mie, momentan, îmi este teamă să merg la o sală de fitness din cauza pandemiei și prefer să fac mișcare acasă.

Pilates sau fitness?

În funcție de preferințele tale, Pilates sau fitness, trebuie să începi cu o saltea pe care să-ți faci exercițiile. Acestea sunt aderente și scapi de grija alunecării în timpul exercițiilor. Nici covorul nu este o opțiune prea bună, așa că o saltea este cea mai bună alegere.

Salteaua fitness îți permite să faci fandările fără a aluneca, deși ești încălța. Spatele tău îți va fi recunoscător pentru confortul pe care îl asigură această saltea. Confecționate din materiale de calitate, saltelele pentru fitness și Pilates te ajută să-ți faci exercițiile în intimitatea casei tale și să obții acele rezultate pe care ți le dorești.

Ardem caloriile
saltea pilates mini 500 140 cm x 50 cm x 65 mm negru

Exerciții pentru brațe cu benzi elastice

Pentru că nu-ți dorești un început greu pentru exercițiile de brațe, benzile elastice sunt ideale. În funcție de nivelul tău, poți alege o bandă de nivel începător, mult mai elastică, sau una pentru efort mai intens. Acestea pot fi folosite atât pentru exercițiile de Pilates, cât și pentru cele de fitness, pentru modelarea brațelor.

Din cauciuc rezistent, benzile sunt recomandate pentru întărirea musculaturii întregului corp, dar și a brațelor în special. Acestea au și seturi de exerciții disponibile pentru tine. Așa îți va fi mai ușor să realizezi unele mișcări, fără să fie nevoie să derulezi un curs de pe YouTube.

banda elastica din cauciuc 100 3kg6lbs rezistenta medie bordo
banda elastica cross training training band 15 kg albastru

Exerciții pentru fesieri cu benzi elastice

Pentru că am și eu benzi elastice și îmi plac foarte mult, am observat că există benzi elastice și pentru exercițiile de modelare a mușchilor fesieri. Ușor de folosit, un set de 3 benzi care te vor ajuta în funcție de nivelul de intensitate/rezistență dorit. Le poți folosi, de asemenea, pentru lucrarea diferitelor grupe de mușchi: fesieri, coapse, brațe, abdomen.

Benzile sunt compacte, ușor de transportat și economice! Le poți lua în buzunar pentru momentele în care faci exerciții la sală sau în aer liber.

set 3 mini benzi elastice din cauciuc 100
banda elastica reglabila pentru zona muschilor fesieri bodybuilding

Abdomen sculptat

Cu toții ne dorim un abdomen plat, sculptat, dar pentru care să nu muncim prea mult. Banalele abdomene pot fi ușor de realizat dacă ai un aparat fitness care să-ți susțină spatele și gâtul, dar care să fie și ușor de depozitat prin casă, ușor de pliat.

Lucrați-vă întreaga musculatură abdominală prin mișcări de ridicare a bustului. Ușor de folosit și cu rezultate pentru cei care-l folosesc.

Dacă vrei un dispozitiv pe care să-l folosești pentru mai multe exerciții, atunci alege o minge de fitness. O poți folosi pentru tonifierea întregului tău corp, prin exerciții variate, plăcute și amuzante.

Pentru cei care sunt avansați, roata abdominală este de ajutor pentru diversificarea exercițiilor. Poți stabili nivelul de intensitate al exercițiilor și dificultatea lor prin folosirea modului stabil sau instabil, pentru mușchii abdominal și oblici.

minge fitness gym ball marimea 2 65 cm turcoaz
aparat abdo 500 ergonomic si confortabil

Îmbrăcăminte sportivă

Asigură-te că ai îmbrăcămintea potrivită pentru a te simți confortabil și pentru a avea susținere. Un tricou lejer, din bumbac, o bustieră și colanți, sunt de bază atunci când te apuci de mișcare.

Alege și o pereche de încălțăminte, dacă faci exerciții care necesită încălțăminte, și ești gata să cucerești lumea. Ai depășit acel “de mâine încep” să fac mișcare.

tricou 100 bumbac fitness alb dama
colanti fitness cu logo negru dama
bustiera sustinere redusa fitness 100

Pentru mai multe idei de aparate fitness sau modele de îmbrăcăminte potrivite stilului tău, accesează decathlon.ro și alege ceea ce-ți place.

2 Comments

  1. Pingback: Cum te îmbraci corect pe pârtia de ski? - Always in Trend 2021

  2. Pingback: Poftă De Sport, Poftă De Sporturi Pe Apă Sau înot - Lady In Black

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>