Șosetăria – secretul picioarelor fericite
Șosetăria – secretul picioarelor fericite

Șosetăria – secretul picioarelor fericite

Le cauți zilnic prin raftul de șosete, le speli cu grijă pentru a nu se pierde, însă mereu se găsește câte una care să se piardă. Da, despre ele vorbim, despre șosete. Niciodată nu avem prea multe, la fel ca și poșetele pentru femei. Șosete haioase, șosete cu diferite imagini, șosete cu povești, șosete din mătase si multe alte șosete le poți găsi la Șosetăria.

Șosete bumbac și jambiere

Sosetele bumbac si jambierele

În ultimii ani, șosetele nu mai sunt acele accesorii banale. Șosetele au devenit un accesoriu care îți încalță piciorul și arată puțin din personalitatea ta. Dacă înainte șosetele trebuiau acoperite, acum purtăm pantaloni sau încălțăminte care să le pună în valoare și pe ele. Indiferent de anotimp sau sărbătoare, ne asortăm șosetele cu restul ținutei. Și nu mă refer să ne asortăm ca și culoare, ci temă.

Cine nu a avut de sărbători șosete cu Moș Crăciun? Da, cunosc răspunsul: Toată lumea! Sunt cele care te fac să intri în starea de sărbătoare, să-ți încălzești picioarele care au umblat atâtea zile în căutarea cadoului perfect, care de multe ori poate fi un set de șosete. Ne-am transformat în modele pentru șosete și pășim grațios, zilnic, pe drumul care ne duce către serviciu sau casă.

Îmi plac șosetele călduroase, șosetele pufoase deoarece am circulația periferică deficitară. Șosete cu personalitate, nu doar șosete fade, fără o poveste în spatele lor.

Ciorapii groși

Dresuri cu 400 den

Imediat ce se face frig, renunțăm la rochițe și fustițe pentru că ne este răcoare la picioare. Dar cum ar fi să găsești ciorapi sau dresuri groase și călduroase? Nu putem renunța la feminitate, iar Șosetăria ne ajută în acest sens. Pe sosetăria.ro, pe lângă șosete, găsim și ciorapi groși, ciorapi călduroși cu mulți den. Am găsit chiar și ciorapi 400 den. Den-ul este un fel de unitate de măsură care ne arată grosimea firului din care sunt confecționați ciorapii.

Poți alege ciorapi cu vârful întărit pentru mai mult confort. Se știe că degetele picioarelor, pe lângă alte puncte din corp, se răcesc cel mai repede. Unele dresuri au chilotul care conține bumbac pentru un confort sporit.

Pentru a preîntâmpina monotonia, alege ciorapii colorați și cu siguranță prezența ta nu va trece neobservată. O pată de culoare în ținuta noastră fashion ne face să fim mai pozitivi și să trecem peste acele momente din zi în care abia așteptăm să ajungem acasă. Poți fi feminină cu o pereche de ciorapi frumoși și călduroși sau ciorapi colorați.

Ciorapii cu model

Ciorapi cu model

Îți plac dresurile și ciorapii cu model? Da, și mie îmi plac. Sunt atât de frumoase și dau piciorului o eleganță aparte. Le poți folosi ca pe “o pată de culoare” pentru ținuta ta. Cu siguranță nu vei trece neobservată. Ciorapi fini, care te fac să te simți bine în pielea ta, ciorapi eleganți pentru zilele în care ai ședințe sau întâlniri în care vrei să ieși în evidență prin eleganța ta.

Îți amintești acele filme în care femeia fatală poartă o pereche de ciorapi cu linie pe spate? Acum poți fi și tu “la femme fatale” și să-ți pui în evidență picioarele. Doar alege o pereche de pantofi stiletto și o fustă tip creion.

Se apropie Valentines Day și dorești să-i faci o surpriză iubitului tău. Cumpără acei ciorapi cu imitație jambiere cu diferite modele și cu inserții de culoare roșie.

Ciorapii modelatori sunt o altă armă secretă a femeilor. Aceștia modelează coapsele, șoldurile și picioarele. Corpul tău ia o formă de invidiat și nici măcar anumite imperfecțiuni ale pielii nu te vor face să te simți nesigură.

Șosetăria.ro

Șosetăria

Alege să ieși din anonimat si cumpără pe Șosetăria.ro o pereche de ciorapi cu model deosebit sau alege șosetele călduroase pentru acasă, pentru ținutele casual. Poti alege să faci un cadou haios cu o pereche sau set de șosete cu model. În plus, până pe 11 ianuarie ai la dispoziție o Extra-Reducere de 22% la produsele cu preț întreg cu codul WELCOME22. Un motiv în plus să cumperi ciorapii sau șosetele preferate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>