Answear – cumpărături fără limită de Crăciun
Answear – cumpărături fără limită de Crăciun

Answear – cumpărături fără limită de Crăciun

Mi-am dorit întotdeauna să merg să vizitez New York-ul iarna. Mi-l amintesc pe Kevin din Singur acasă când a mers să vadă locul cu cel mai mare brad de Crăciun din New York. Nu doar că este cel mai mare brad, dar pe lângă el sunt alți zeci de brazi și decorațiuni specifice de Crăciun. Deși aș putea visa la o locație într-o țară unde este cald, consider că Spiritul Crăciunului se simte unde este răcoare, unde ninge și ai un brad. Nu-mi pot închipui un ananas sau un cocotier împodobit.

Bagajul de vacanță

  • Lista bagaj de vacanta
  • Answear bagaj
  • Rochie Answear

Sursă foto: answear.ro, editare cu Canva Pro

Se știe că viața la New York este una scumpă, iar garderoba mea trebuie să fie una stylish. Nu am timp de alergat prin magazine și de aceea prefer să comand online. Pe ANSWEAR.ro găsești peste 400 de branduri. Trebuie să planific și ținutele pentru soțul și fetița mea, dar livrarea este rapidă și produsele vin în 48 de ore. Probez și păstrez doar ce-mi place și se potrivește stilului meu, iar dacă voi găsi ceva care nu mi se potrivește, pot da foarte ușor retur. Answear asigură cumpărături fără riscuri.

Palton Elisabetta Franchi

Sursă foto&video: answear.ro, editare cu Canva Pro

Ca orice femeie de afaceri mă gândesc întâi la palton. Nu-mi imaginez cum poți merge la o întâlnire și să nu porți un palton elegant cu încălțăminte cu toc, o lady în toată regula. Paltonul trebuie să-ți dea și lejeritate de mișcare și să nu vină “turnat” pe tine. O piesă vestimentară clasică, care nu se demodează niciodată. Dacă asortezi la el o eșarfă, o pălărie sau o pereche de mănuși, frumusețea anilor ’80 va reînvia.

Vreau ca piesa de rezistență să fie paltonul. Am găsit mai multe variante de https://answear.ro/h/paltoane.html negre și am ales unul. Nimic nu se compară cu eleganța negrului, iar piesele vestimentare de la Elisabetta Franchi m-au cucerit. Sunt de-o eleganță desăvârșită și nici nu puteam alege mai bine de-atât. Îmi închipui cum o să pășesc în Rockefeller Center, iar eleganța brazilor și a decorațiunilor va fi completată de eleganța mea. Un palton nu trebuie să asigure doar căldura trupului, ci să-ți pună în evidență linia corpului și frumusețea.

Geacă Elisabetta Franchi

Cine a spus că gecile trebuie purtate doar atunci când ești în întârziere și trebuie să arunci ceva pe tine pentru a-ți proteja trupul? Îmi plac gecile elegante, cele care conțin materiale naturale. Nu-mi place ideea de a schia sau de a sta în frig. Poate m-am obișnuit să stau prea mult pe tocuri de 12 cm și nu mă văd în acei clăpari uriași; încă nu am aflat răspunsul. O geacă elegantă poate fi purtată și cu botine și cu cizme.

Cizme și botine

Îmi place iarna în timpul sărbătorilor, însă mi-ar plăcea ca după această perioadă toată zăpada să se topească și vara să vină din nou. Mi-am completat garderoba cu o pereche de cizme negre scurte Elisabetta Franchi și acum mă întreb, dacă nu ar trebui să-mi aleg și unele lungi. Vreau să-mi iau și botine pentru a alterna încălțămintea pentru ținutele mele.

Voi trece cu bine de vremea rece dacă am îmbrăcăminte călduroasă. De aceea am adăugat și o pălărie pe lista mea. O să vizităm cât mai multe locuri frumoase și nu-mi doresc să le văd din mașină. Luminile din New York trebuie să fie la fel de spectaculoase ca la televizor și vreau să mă bucur cât mai mult de ele.

Există perioade în care bocancii revin la modă. Colorați, lejeri, cu un aer cool. Aceștia pot fi asortați la rochii lejere sau vaporoase, sau cu geci de piele. Din când în când îmi place să-mi aduc aminte de anii studenției și de zilele petrecute în compania prietenilor mei.

Rochie de seară Elisabetta Franchi

Sursă foto&video: answear.ro, editare cu Canva Pro

Orice femeie care vrea să fie în centrul atenției își dorește să fie o apariție într-o rochie de seara. Rochiile de seară ies în evidență prin model, textură și calitatea materialului, dar și culoarea acestora. Orice femeie ar trebui să-și completeze garderoba cu rochii de seară.

Cina de Crăciun este rezervată într-un restaurant elegant cu vedere la Rockefeller Center. Am căutat prin multitudinea de rochii crem pe Answear.ro și privirea mi-a rămas tot pe o rochie Elisabetta Franchi. Mi-am cumpărat mai multe piese vestimentare de la acest designer și am fost foarte încântată. Această rochie fină din mătase delicată va face ca acest Crăciun să rămână memorabil. Îmi pune în valoare silueta și îmi alungește picioarele, dar mă face și misterioasă. Mă simt mai frumoasă ca niciodată!

Crăciun la New York

  • New York Center scaled
  • New York globulete
  • New York brad scaled
  • New York

Sursă foto: unsplash.com.

Fulgi ușori s-au desprins din cer. Cădeau încet și mi se topeau pe față. Afară nu era foarte frig. Era o vreme perfectă pentru a admira cel mai maiestuos brad din New York. Jocuri de lumini, glasuri de copii care se amestecau cu ale adulților. O fanfară care cânta colinde într-un cadru de vis. De mult timp nu am mai fost atât de emoționată, însă i-am avut pe cei dragi alături de mine și am fost recunoscătoare. Poate asta ar trebui să reprezinte Crăciunul: recunoștință.

Recunoștință pentru Divinitate și Nașterea lui Iisus, recunoștință pentru că ești sănătos, că te afli într-un loc unde și-ar dori toată lumea să fie, că ai alături de tine persoanele dragi. Cu recunoștință în suflet mi-am ridicat privirea spre cer și am spus: mulțumesc!

Seara s-a terminat cu cina de Crăciun la restaurantul cu vedere în Rockefeller Center. Priviri admirative veneau constant spre mine. Eram mândră de alegerea mea, la fel și soțul meu. La un moment dat o fetiță a venit spre mine: “Excuse me, you are a modern princess?” Ochii mi s-au umezit și m-am uitat cu emoție spre ea: ” Yes, sometimes I feel like I’m a princess.” Așa mă simțeam acum: o prințesă modernă. Cine eram eu să-i distrug fetiței credința? Poate își dorise să devină și ea o prințesă când va crește mare. Nu am vrut să-i distrug visul.

A doua zi am vrut din nou să fiu o prințesă. Mi-am luat o rochie midi, geaca de iarnă de la designerul meu preferat, Elisabetta Franchi, și o pereche de cizmulițe elegante. Fetița mea descoperise un patinoar la Rockefeller Center și își dorea foarte mult să meargă acolo. Am lăsat-o să se distreze și eu o priveam de pe margine. Era atât de fericită! Cu siguranță această vacanță ne-a schimbat pe toți și ne vom întoarce mult mai bogați sufletește.

Sursă foto&video: answear.ro, editare cu Canva Pro

Viața ne învață cum să apreciem lucrurile atunci când uităm să le mai vedem. Tot ea ne învață cum să avem încredere în noi, inspirându-ne să alegem îmbrăcăminte și încălțăminte cu personalitate. Hainele nu fac omul, dar m-a ajutat să-mi crească încrederea și să-mi dau seama că nu este nevoie să fiu o prințesă veritabilă, când pot fi una cu ajutorul atitudinii și înfățișării mele. Eu mi-am găsit Answear-ul în hainele potrivite pentru Crăciunul de vis.

Find the Answear, be the Answear!


Articol scris pentru SuperBlog 2021

3 Comments

  1. Pingback: Proba 23. Destinația ideală pentru o vacanță de Crăciun de poveste

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>