Answear – inspirație zi de zi
Answear – inspirație zi de zi

Answear – inspirație zi de zi

“O nouă zi și multe provocări!” cu toții ne regăsim în această frază și încercăm să facem față provocărilor zilnice. La sfârșitul zilei ne întoarcem spre casă obosiți, cu bateriile aproape terminate. De unde ne luăm puterea, de unde ne avem inspirație zi de zi pentru a lua-o de la capăt? Aceasta este și întrebarea Answear care îți poate aduce un premiu substanțial și multă inspirație pentru ținutele tale zilnice.

Am răspuns și eu la provocarea Answear și am găsit sursele mele de inspirație pentru fiecare zi. În această călătorie numită “viață” este important fiecare pas pe care-l faci zilnic și cum te bucuri de el, nu doar cum să ajungi mai repede la destinație.

Cartea – sursa mea de inspirație

Answear inspiration

Nu mai este o noutate pentru cei care mă urmăresc că îmi place foarte mult să citesc, iar proiectul dusacucartea.ro s-a născut din pasiunea mea pentru citit. Consider că o persoană care citește o carte nu doar că trăiește mai multe veți, dar învață cum să facă față unor situații neprevăzute, să pună în balanță trecutul – prezentul – viitorul și să ia decizia cea mai bună. Înveți să te pui în locul personajelor tale, să te bucuri și să suferi alături de ele. Am învățat mult din cărți și încerc să aplic zilnic ceea ce consider că este potrivit pentru viața și personalitatea mea.

Mi-ar fi plăcut să trăiesc în acele timpuri în care eleganța și gingășia femeii erau atât de apreciate. Rochii ample din dantelă și satin, perle și diamante, toate se îmbinau perfect, fără prea mulți designeri și stiliști. O rochie potrivită făcea dintr-o femeie o zeiță coborâtă pe un pământ burghez.

Anotimpurile – sursa mea de inspirație

Se spune că în fiecare anotimp luăm viața de la capăt. Ne adaptăm fusului orar, temperaturilor și schimbărilor pe care le aduce fiecare anotimp. La fel și corpul nostru are nevoie de hainele potrivite, de texturi și culori. Pe https://answear.ro/ ai peste 350 de branduri internaționale și găsești surse de inspirație pentru fiecare anotimp și pentru fiecare schimbare prin care trece lumea întreagă. Cumperi și probezi acasă în condiții de siguranță, iar dacă stilul hainelor alese nu ți se potrivește, le poți returna și îți primești banii înapoi. Scapă de cumpărăturile inutile și alege doar ceea ce-ți place și te inspiră pentru a începe o nouă zi.

Fii ca natura primăvara și renaște în fiecare zi cu noi puteri și cu o incredibilă forță de creativitate. Gecile de primăvară sunt cele care vor face ca trecerea de la temperaturile mai reci la cele calde să se facă în ritmul tău. Culorile lor te vor scoate din starea de amorțeală și te vor pregăti pentru rochițele de vară și pentru costumul de baie care îți va pune în valoare formele trupului tău. Joacă-te cu texturile și culorile toamnei și asortează pielea ta arămie cu toamna cea maronie. Ia-ți la revedere de la toamnă și încălzește-ți trupul cu un pulover pufos din lână. Pune-ți paltonul și întâmpină Noul An sub focurile de artificii.

Celebritățile – sursa mea de inspirație

Odată cu maturitatea, modelele noastre se schimbă. Părinții sunt înlocuiți cu vedele internaționale care sunt sursa noastră de inspirație. Ne inspirăm din viața lor, ne cumpărăm haine pe care acestea le poartă, branduri precum Calvin Klein își fac loc în garderoba noastră.

Așa cum scriam într-un articol anterior, o admir pe Quenn Rania a Iordaniei. Toate tabloidele o consideră un fashion icon, iar cu ajutorul opțiunii de pe site-ul Answear, poți copia ținuta oricărei vedete la un preț accesibil pentru bugetul tău. Alegi o fotografie cu ținuta care-ți place, și ca prin magie această opțiune îți va alege piesele vestimentare cele mai apropiate de originalul tău.

Acum poți fi și tu o celebritate și nu trebuie să dai o avere pentru a arăta bine. Frumusețea vine și din interior, iar hainele potrivite te pot face să fii și tu o sursă de inspirație pentru alții.

Negrul – sursa mea de inspirație

Lady in Black s-a născut din pasiunea pe care o am pentru această non-culoare, însă este și culoarea care mie îmi colorează viața și mă inspiră în fiecare zi. Fie că îmbrac o fustă neagră sau îmi construiesc o întreagă ținută în negru, îmi face ziua mai frumoasă. Negrul înseamnă putere și multe celebrități din trecut au impresionat prin ținute all black. Cine nu a văzut pozele celor mai stilate femei: Audrey Hepburn, Marlene Dietrich și Rita Hayworth? Cum arată în negru? Divin. Black is the new color cum s-ar zice.

fashion icon

Muzica – sursa mea de inspirație

Atunci când lumea este prea gălăgioasă, când voci, cuvinte, idei și stări, par să mă influențeze negativ, îmi pun căștile și îmi pun o melodie care să mă inspire. Pun “lumea” pe pauză și aud doar ce vreau. Chiar dacă sunt în drum spre muncă în metrou, în autobuz sau la serviciu, muzica este cea care îmi calmează mintea și sufletul.

Fiecare melodie pe care o ascult are o anumită vibrație care îmi influențează starea de spirit. Melodiile fără cuvinte sunt cele mai potrivite atunci când vrei să creezi ceva, să-ți așterni ideile în scris sau să pui culori pe un șevalet. Atunci când înoți “în borcanul cu melancolie”, când toate planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din realitate, ascultă melodii care să te motiveze, melodii pozitive care să-ți aducă acel vibe bun. Nu de puține ori mi-am dat restart cu o melodie bună. Viața este o melodie, iar tu poți pune tonul și cuvintele în ea!

Toamna aceasta a fost bogată în festivaluri, iar ținutele festivalierilor au fost construite din piese care să corespundă cu genul muzical și care să ducă către o stare de “party”. Ținute all black, ținute colorate sau din piele, au completat muzica bună de la fiecare festival. Muzica este o sursa de inspirație în fiecare zi, iar ținuta ta poate reflecta un gen muzical. Fii ce vrei tu, pentru că la Answear ai de unde alege!

Oamenii – sursa mea de inspirație

Answear - inspiratie zi de zi

Am început să mă ghidez tot mai mult după zicala “Multă lume, puțini oameni!”. Pentru că fiecare persoană pe care o întâlnești poate fi o sursă de inspirație de așa da, așa nu, încerc să aleg acei oameni de la care am ce învăța. Cei care mă inspiră să fiu mai creativă, mai echilibrată, mai vie și mai bună pe zi ce trece. Suntem cei mai răi șefi cu noi înșine și ne mustrăm mai rău decât o face oricine cu noi. Vorbește-ți frumos și inspiră-te din bunătate, de la oamenii cu adevărat valoroși, iar atunci când totul pare fără sens, ia o pauză și dă-ți un restart.

Îmi plac oamenii care își aleg piesele vestimentare conform personalității lor. Indiferent de situație pun acel accent care îi diferențiază de ceilalți, îi fac unici. Fie că este o bijuterie, o culoare sau o pereche banală de blugi. Să fii unic într-o lume în care se copiază orice, a devenit o adevărată provocare.

Answear – inspirație zi de zi

Cu toții avem nevoie de surse de inspirație pentru a evolua, de oameni, de idei și trenduri, iar Answear te invită să găsești inspirație pentru ținuta care să-ți dea acea energie pozitivă pentru fiecare zi. Găsește motivația pentru fiecare zi, poartă ce te face să cucerești întreaga lume!

12 Comments

  1. copperattitude

    Ana, habibti, stiam eu de ce imi place de tine! Oamenii sunt o sursa de inspiratie incredibila si nesfarsita! frumpase izvoarele tale de inspiratie!

  2. Pingback: Proba 1. Care este sursa ta de inspirație în fiecare zi?

  3. Pingback: Answear - Cumpărături Fără Limită De Crăciun 2021 - Lady In Black

  4. Pingback: Cum Să Creezi Un Spațiu Cozy - Lady In Black 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>