Queen Rania – Fashion icon
Queen Rania – Fashion icon

Queen Rania – Fashion icon

Nu este ușor să fii prințesă, însă regină probabil este mult mai greu. Când ești una pe sufletul poporului tău, atunci înseamnă că ți-ai îndeplinit menirea. Nu doar atât, apari pe coperta revistelor internaționale ca un fashion icon, încă un motiv de mândrie pentru poporul tău.

Toate împătimitele de fashion o știu pe regina Rania a Iordaniei, un fashion icon prezent în paginile revistelor internaționale, dar și pe Social Media. Stilul ei trece peste cerințele “de la palat” și aduce în prim plan o regină care nu se îmbracă pretențios în afara ocaziilor care cer acest lucru, o personalitate deschisă la nou. Întotdeauna își adaptează ținuta conform întâlnirii pe care urmează să o aibă și dintr-o ținută regală ajunge la un port tradițional, care să le dea încredere interlocutorilor.

Am rămas plăcut surprinsă atunci când am văzut-o îmbrăcată într-un port tradițional iordanian, cu ocazia unei vizite pe care a făcut-o unor femei din tribul Balqawi.

Fashion icon

Deși este îmbrăcată de marii designeri ai lumii, iar majoritatea nu ne putem permite acele ținute foarte elaborate, fabricate din materiale exclusiviste, avem la îndemână diverse artificii pentru a copia o ținută de mii de euro.

Answear – inovație în alegerea ținutelor

De curând, Answear a lansat o opțiune care îți permite să copiezi ținuta unei vedete sau a reginei Rania, în cazul de față. Este foarte simplu. Alegi o fotografie cu o ținută, o descarci pe dispozitivul dorit și descoperi ținuta pe care vrei să o construiești. Opțiunea îți va alege acele piese vestimentare care sunt asemănătoare celor purtate de celebritatea aleasă.

Ținută de zi

Queen Rania

Am ales două ținute de zi ale Reginei Rania și am încărcat poza conform video de mai jos. Mi s-au oferit mai multe opțiuni și am ales varianta de ținută cât mai fidelă. Mă simt ca și cum aș juca un fashion game. Este interesant și plăcut în același timp. În plus, cred că ajută și în viața de zi cu zi, atunci când încerci să-ți pregătești ținuta de a doua zi din hainele pe care le ai.

Ținută business

Business Rania
Medicine - Sacou Divine Love RS21-KZD503_90M_F1
Medicine – Sacou Divine Love RS21-KZD503_90M_F1
MAX&Co. - Pantaloni SS21-SPD05G_01X_F1
MAX&Co. – Pantaloni SS21-SPD05G_01X_F1
Steve Madden - Pantofi cu toc Vala-R AW19-OBD0ZD_SLV_F2
Steve Madden – Pantofi cu toc Vala-R
Patrizia Pepe - Fusta SS21-SDD077_99X_F1
Patrizia Pepe – Fusta
Mango - Bluza din bumbac Lili KS21-BDD01F_00X_F1
Mango – Bluza din bumbac Lili
Mango - Sacou Cofi KS21-KZD002_99X_F1
Mango – Sacou Cofi

Multe femei au poziții de manager sau CEO în cadrul unor companii și trebuie să-și adapteze ținuta conform dress codului specific. Așa cum spuneam, regina Rania își adaptează ținutele, și multe din ținutele ei sunt ținute business, speciale pentru întâlnirile necesare fundației pe care o conduce, sau acțiunile pentru educație pe care le întreprinde frecvent.

Ținută de seară

Queen Rania
NISSA - Rochie SS21-SUD1B0_30X_F1
NISSA – Rochie SS21
Guess - Poseta SS21-TOD03N_GLD_F1
Guess – Poșetă
answear.LAB limited collection - Rochie WA20-SSD815_99X_F1
answear.LAB limited collection – Rochie

Toate ne dorim să arătăm impecabil la un eveniment sau petrecere. Nu trebuie să aștepți să-ți permiți sfatul unui designer când ai la îndemână un program care-ți poate copia o ținută. Am ales două dintre ținutele reginei și le-am introdus în spațiul pentru fotografii. Am fost surprinsă plăcut de opțiunea pentru a copia rochii de seară și m-am bucurat că am inspirație pentru următoarea petrecere.

Stilul Reginei Rania a Iordaniei

Fiecare fată visează să devină o prințesă sau o regină, dar nu mereu visele devin realitate. Nu trebuie să fii o regină pentru a te îmbrăca la fel ca una, așa că ținutele de mai sus arată cum stilul unei regine poate fi copiat, și poți deveni și tu una. Să fii fashion icon nu mai este un lux în zilele noastre, iar opțiunile de căutare pentru ținute “demne de o regină” pot fi ușor reperate și alcătuite în așa fel încât rezultatul să fie cât mai aproape de original.

Queen Rania – Fashion icon

Dincolo de acest titlu care uneori sună prea pompos, Regina Rania a Iordaniei cucerește prin șarmul și delicatețea ei îmbinată cu simplitate. Caracterul său o aduce mult mai aproape de inimile oamenilor, iar înțelegerea nevoilor și acțiunile pe care le întreprinde, fac din aceasta o personalitate deosebită.

Încearcă și tu opțiunea Answear și descoperă-ți stilul preferat!

3 Comments

  1. Pingback: Modele noi de Rochii de seara, Rochii de ocazie online

  2. Pingback: Jeans Sau Denim 2021 - Lady In Black

  3. Pingback: Answear - Inspirație Zi De Zi - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>