Genți și rucsacuri negre
Genți și rucsacuri negre

Genți și rucsacuri negre

Pentru că negru se poate asorta la orice, o geantă neagră este accesoriul potrivit. Pe melimeloparis.ro, în funcție de gusturile tale, poți alege dintr-o multitudine de rucsacuri negre. Nu trebuie să dai o avere pentru o geantă de brand renumit, și de aceea m-am gândit să-ți prezint câteva opțiuni pentru geanta sau rucsacul care să te scoată din anonimat. Ceva potrivit personalității tale și stilului tău. Fie că ești femeia care preferă ținuta office, fie că ești femeia jucăușă, femeia sportivă sau femeia romantică, găsești genți care să-ți satisfacă toate cerințele.

Negru – culoarea introvertiților

Genti si rucsacuri negre

Nu, negru înseamnă eleganță, înseamnă putere și determinare. Nu degeaba “little black dress” este rochia care te scoate din orice încurcătură și se potrivește oricărei ocazii. Tot așa și geanta neagră este cea care te poate ajuta să ieși din situații neplăcute de stil. O geantă damă nu trebuie să fie colorată pentru a transmite ceva despre tine și nici nu trebuie să iasă în evidență mai mult decât personalitatea ta. Negru este clasic, negru se poate folosi pentru orice ocazie.

Cât despre părerea cârcotașilor care spun că negrul se poartă la înmormântări, le pot spune doar atât: poți purta negru și să ai cea mai colorată minte sau poți purta o culoare stridentă și să ai o minte neagră. Gusturile nu se discuta când vine vorba de preferințe, și fiecare este liber să aleagă ceea ce-l pune în evidență. Hainele și gențile sunt doar accesorii pentru trupurile și sufletele noastre.

Geanta neagră casual

Este geanta cea de toate zilele, cea pe care o putem purta în fiecare zi și se poate adapta oricărui stil. Nu este geanta sac fără fund sau geanta fără personalitate. Este geanta care spune ceva despre tine și despre stilul tău. Este cea care te scoate din anonimat într-o mare “de culori”. Alege acum geanta casual neagră cea mai potrivită pentru tine și poart-o cu mândrie. Nu ești demodată purtând negru, ci ai o personalitate puternică.

Geanta neagră office

Stilul office este cel adoptat de femeile puternice care lucrează într-o corporație. Nu este adevărat! Geanta office este cea pe care o poate purta oricine. Scoate-ți din minte acea geantă “de doamnă” pentru că genul office este de foarte multă vreme schimbat. Nu mai întâlnim geanta tare, de lac și foarte scorțoasă. Este o geantă elegantă și foarte chic, care alături de o ținută office îți pune în evidență îmbrăcămintea elegantă și îngrijită.

Borseta neagră

Toate ne dorim să aruncăm telefonul, cheile și portofelul în ceva și să ieșim repede pe ușa. Pentru acest moment ai la dispoziție borseta. Borseta neagră se poate asorta atât pantalonilor eleganți, cât și blugilor sau pantalonilor de trening. Este destul de încăpătoare pentru tot ce ai nevoie și îți dă un aer de persoană liberă, sigură pe sine. O poți purta ca și curea, dar și în diagonală pe piept sau spate.

Clutch negru

Femeia elegantă, care atrage toate privirile cu ținuta ei, trebuie să aibă un accesoriu pe măsură. Ce poate fi mai potrivit decât un clutch negru simplu sau cu paiete și cristale? Formula magică pentru orice femeie care vrea să se pună în valoare. Clutch-ul este potrivit pentru femeia care are încredere în ea, sigură de farmecul său. Este momentul să arăți cât ești de specială și să porți ceva care te va face să strălucești. Fii diva de la orice petrecere cu un clutch negru ales de aici!

Portofel negru

Cine și-ar fi imaginat în trecut, că banalul portofel va deveni atât de versatil. Nu arunci doar cardurile și banii acolo, cartea de identitate și monedele. Portofelul spune multe despre stilul tău. Fie că-l asortezi la culoarea genții tale sau îl porți separat, această piesă va ieși în evidență. Îl poți schimba în funcție de anotimp sau în funcție de ocazie.

Rucsac damă negru

Pentru că sintagma “util și practic” trebuia asociată cu ceva, a fost inventat rucsacul. Rucsacul este acel accesoriu care poate înlocui o geantă, dar în același timp să arate impecabil. Un rucsac negru poate fi purtat atât la rochii casual, blugi sau pantaloni eleganți. Îl poți purta și la îmbrăcămintea sport și să arăți la fel de aranjată ca și în celelalte situații. Alege de aici din multitudinea de rucsacuri negre.

Caută și cumpără genți si rucsacuri negre potrivite personalității tale.

Încearcă să treci peste prejudecățile celorlalți și să alegi atât hainele negre, cât și accesoriile negre pentru că: Black matters!

7 Comments

  1. Faine alegeri 😀 îmi plac toate! Dar începutul articolul tău m-a dus cu gândul la un tip de care îmi plăcea în liceu și se îmbrăca doar în negru, așa că și eu începusem să mă îmbrac în negru 😆

  2. Pingback: Evernisaj Magazin OUTLET Online - Lady In Black

  3. Pingback: Evernisaj Magazin OUTLET online – Always in Trend

  4. Pingback: Queen Rania - Fashion Icon - Lady In Black 2021

  5. Pingback: Genți și Rucsacuri De Toamnă - Lady In Black 2021

  6. Pingback: Șosetăria - Secretul Picioarelor Fericite - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>