Genți și rucsacuri de toamnă
Genți și rucsacuri de toamnă

Genți și rucsacuri de toamnă

A venit, a venit toamna, / Acoperă-mi inima cu ceva,

Cu umbra unui copac sau mai bine / Sau mai bine cu umbra ta…

Nichita Stănescu

Indiferent dacă îți place poezia sau nu, toamna bate la geamul tău. Cu nostalgia copilului care trebuie să înceapă școala sau a studenților care vor începe din octombrie, ne îndreptăm emoționați către noi începuturi. Toamna vine cu multe colecții noi, atât pentru haine, cât și pentru genți și rucsacuri damă.

Tendințe toamnă-iarnă 2021

Dacă suntem obișnuiți să folosim nuanțe de arămiu, maro și vișiniu, toamna aceasta tendințele merg și mai departe de aceste mult utilizate culori. În cazul în care nu știi dacă-ți stă bine cu o culoare, ar fi bine să probezi câteva piese vestimentare, genți sau rucsacuri, și apoi să alegi ceea ce-ți place poți asorta ținutelor tale.

Galben jucăuș

Credeam că trebuie să pun piesele vestimentare din această culoare pentru vara viitoare, însă această culoare caldă poate fi folosită și toamna. Poți alege o nuanță mai deschisă sau mai închisă, în funcție de gusturile tale în materie de galben. O geantă într-o culoare galben jucăuș va da personalitate ținutei tale.

Portocaliu combinat cu galben 

Această “infuzie” de culori poate fi una câștigătoare pentru cineva căruia îi place nuanța crinului imperial, portocaliu. O culoare caldă, care te îmbie la relaxare și calm. O geantă asortată la niște nuanțe neutre sau la o ținută neagră, te va scoate în evidență.

Albastru infuzat cu gri

O culoare pastel pe care majoritatea o îndrăgim. Un pulover în această nuanță cu o pereche de pantaloni negri și o geantă asortată, îți vor încălzi zilele mohorâte de toamnă.

Roșu vârtej de foc

Puțină pasiune într-o zi de toamnă nu strică nimănui, nu-i așa? Ce zici să-ți asortezi ținuta cu o geantă damă roșie, să fii “la femme fatale” și să fii încrezătoare că poți cuceri orice teritoriu?

Fuchsia

Deși poate părea o alegere îndrăzneață, fuchsia este o culoare care aduce personalitate ținutei tale. O culoare caldă cu nuanțe dulci și catifelate. O cămașă din satin din această culoare cu o geantă sau rucsac sunt un must-have al acestei perioade.

Verde luminos

Culoarea ierbii sau a frunzelor din copaci care toamna se transformă, ar putea fi răspunsul într-o zi ploioasă și friguroasă de toamnă. O geantă damă verde este o pată de culoare atunci când este asortată unor ținute office.

Olive

O culoare care emană prospețime, căldură și consistență. Pentru cei care adoră măslinele, este o culoare care te trimite în Grecia și la zeitățile ei. Orice femeie și-ar dori să fie o zeiță, iar această culoare te poate transpune în acea lume de poveste. O geantă damă sau rucsac în culoare olive sunt un must-have al acestui anotimp.

Maro arămiu

O culoare pe care cu toții o regăsim în frunzele de toamnă și aș putea aminti și în culoarea frunzei de viță-de-vie. O culoare care amintește de bogăția toamnei, de liniște și pace sufletească. O geantă damă în această culoare aduce starea de bine asupra ta.

Culoarea vinului

Winery este culoarea care te va înzestra cu frumusețe, eleganță și bun gust. Fie că porți geanta separat sau împreună cu alte piese vestimentare, ținuta ta va căpăta un aspect deosebit.

Crem pal/Nude

Marii designeri ne-au pregătit o surpriză plăcută și putem purta culori pale și toamna, nu doar în sezonul de primăvară-vară. Un crem pal, discret și plăcut ochiului, cu un rucsac damă asortat la cele mai jucăușe piese vestimentare.

Gri strălucitor

Văzut predominant în hainele din blană sau în cardigane lungi sau scurte, din lână naturală, griul este acea piesă de rezistență care arată bine în orice piesă vestimentară. La ce ai asorta o geantă sau un rucsac gri?

Crem soybean

Culoarea boabei de soia sau cea a păstăii de fasole, ne va aminti de zilele însorite de vară și ne va face să ne simțim liberi, încrezători și dornici de noi aventuri. Cum crezi că ar arăta o geantă din această nuanță asortată la ținuta ta?

Roz delicat

Delicat și plin de prospețime, rozul este cel care te va face să fii optimist, iar combinat cu diverse texturi și culori, îți va da acea stare de bine pe care cu toții o căutăm. O geantă damă roz sau un rucsac îți vor pune frumusețea și tinerețea în valoare, sau de ce nu, îndrăzneala.

Ție care culoare din acest Pantone 2021-2022 îți place?

2 Comments

  1. Pingback: Genți și Rucsacuri Negre - Lady In Black - 2021

  2. Pingback: Cadouri pentru cei îndrăgostiți tot anul - Dusă cu cartea 2024

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>