Evernisaj – Magazin OUTLET online
Evernisaj – Magazin OUTLET online

Evernisaj – Magazin OUTLET online

Atunci când vorbim despre stil și modă cred că ar trebui să ne raportăm la două concepte. Moda este acel trend specific unei perioade, dată de marii designeri ai lumii, anumite croieli și piese care nu se demodează niciodată. În același timp, moda este diferită în funcție de sezon. “Să fii la modă” înseamnă să adopți anumite ținute, culori și texturi de material, însă nu întotdeauna ce este la modă îți vine bine sau îți “îmbracă personalitatea”. Stilul este cel care te face unic, acel tu, indiferent de “fast fashion”. Stilul tău poate fi elegant, casual, office, sport sau combinat. Întotdeauna este ceva care ne face să ne simțim în pielea noastră, ne definește personalitatea.

Lady in Black

Că îmi place negrul nu mai este un secret pentru nimeni. Am ales inclusiv numele site-ului meu. Pentru mine negrul este “culoarea” care mă reprezintă. Găsesc în negru eleganță, personalitate, libertate de expresie, calm și pasiune. Nu mă interesează părerea celorlalți despre când și cum poartă ei negru. Așa cum am spus, stilul este cel care ne definește, iar atunci când port negru știu că pot cuceri lumea. Inclusiv la cununia mea civilă am purtat o rochie neagră, indiferent de părerile celorlalți care mi-au spus că ar fi trebuit să port ceva mai vesel.

Dar starea de bine ține de interiorul meu, și vă asigur că a fost unul din momentele cele mai vesele din viața mea. Nici la nuntă, când am purtat renumita rochie de prințesă, nu m-am simțit atât de bine. Alege să porți ceea ce-ți place și lasă prejudecățile!

Fashion iconic

Fashion iconic

Pentru a veni în sprijinul spuselor mele o să vă prezint câteva femei care au făcut furori în lumea modei, datorită aparițiilor lor în negru.

Audrey Hepburn

Nu cred că este cineva care nu o recunoaște pe Audrey Hepburn în minunata rochie neagră Givenchy în Breakfast at Tiffany’s din 1961, în care este definit stilul clasic, cu adevărat atemporal. Ce vedeți în această poză? Eu văd o femeie puternică și sigură pe ea. Nu văd o văduvă depresivă.

Marlene Dietrich

A depășit limitele modei în filmul Maroc din anii ’30 – această poziție iconică a ei ca Mademoiselle Amy Jolly într-un costum pentru bărbați, o pălărie de top și o țigară. Este o imagine care trece dincolo de ani, care recreează moda și definește stilul.

Rita Hayworth

În anii ’40 să porți o rochie tip sirenă despicată la înălțimea coapsei și mănuși lungi din satin, a însemnat să redefinești sex-appealul. Renumită nu numai pentru această apariție în filmul Gilda din 1946, Rita Hayworth rămâne o zeiță de la Hollywood, care debordează de încredere în sine, în propria feminitate.

Olivia Newton-John

Nu doar în rochie o femeie poate fi feminină și sexy, ci și în pantaloni și un top care lasă umerii goi, ca cel purtat de Olivia Newton-John în filmul Grease în care joacă alături de John Travolta. A fost momentul în care toată lumea și-a schimbat percepția asupra unor pantaloni mulați și unui top simplu, dar de efect, dar și a pantofilor cu toc purtați în această combinație.

Negru este noua culoare

De-ce-ma-imbrac-in-negru

Poți purta negru și să ai cea mai colorată minte sau poți purta ceva colorat și să ai o minte neagră. Acum că v-am expus de unde vine pasiunea mea pentru negru și cum mă conectez la puterea pe care o emană aceste zeițe ale frumuseții, aș vrea să vă vorbesc și despre ce înseamnă să fii unic, să porți piese unice. Acele piese care trec dincolo de barierele timpului, piese clasice care sunt mereu de efect.

Nu ne putem îmbrăca toți cu același fel de haine ca și cum am face parte din aceeași corporație și avem același tip de uniformă. Eu mă îmbrac și în funcție de dispoziția mea. Poți purta ceva elegant pentru a te prezenta la o ședință sau poți purta ceva casual, care să te facă să te simți bine într-o zi mohorâtă de primăvară.

Haine cu personalitate

Evernisaj Magazin OUTLET online

Unde găsim acele haine care au personalitate, care nu sunt făcute loturi întregi și riști să te întâlnești cu cineva care poartă același tricou, bluză sau rochie? Unele magazine outlet și second hand pot fi o alegere la îndemână.

Care este diferența dintre cele două? Magazinele outlet damă conțin colecții care fac parte dintr-un sezon încheiat, ca de exemplu îți cumperi un tricou iarna la un preț special. Asta nu înseamnă că este demodat, ci pur și simplu este o colecție anterioară și are și un super mic preț. Second hand, așa cum traducem din engleză, înseamnă a doua persoană care poartă acel articol. Acesta nu are urme vizibile de purtare, este în stare foarte bună și poate fi piesa de rezistență din garderoba ta.

Haine outlet și second hand online

Haine outlet și second hand online

Deși sunt povești despre faptul că în Outlet se comercializează produse cu defecte sau că acestea ar fi contrafăcute, te poți convinge de adevăr vizitând Evernisaj Magazin Outlet online. Zilnic sunt aduse pe stoc produse outlet și second hand, peste 200-300 de articole. Poți găsi de asemenea și outlet bărbați pentru domnul din viața ta. Mereu suntem acuzate că avem de unde alege, că sunt atâtea magazine pentru femei.

Când vorbim despre outlet nu vorbim despre second hand. Poți găsi pe lângă articolele de îmbrăcăminte și genți femei, dar și încălțăminte second hand. Toate sunt atent selecționate, igienizate și nu există riscul de a contacta boli de piele. Acesta este unul din miturile care ar trebui să dispară, deoarece niciun business de acest gen nu și-ar pune în pericol integritatea și nici statutul.

Sunt unic

Articolele pe care le vei găsi pe Evernisaj vin într-o singură mărime, așa că nu există șansa de a fi îmbrăcat la fel cu cineva de pe stradă. Ești unic și acest magazin păstrează autenticitatea ta. Îți poți construi singură garderoba, de la haine până la genți și accesorii. Găsești și bijuterii, curele, eșarfe și mănuși.

Reinventează ținute celebre

Pentru că sunt diferite jocuri în care îți poți îmbrăca personajul, cum ar fi să creez ținutele fashion iconic de mai sus? Un exercițiu simplu care îți va arăta ce înseamnă să porți piese unice și de efect. Toate colajele de mai jos sunt făcute cu haine din magazinul online Evernisaj. Pe lângă hainele colorate pe care le vei găsi, au și foarte multe haine black.

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Marlene Dietrich
Marlene Dietrich
Rita Hayworth
Rita Hayworth
Olivia Newton-John
Olivia Newton

Fiecare dintre noi are șarmul său, însă atunci când îl punem în valoare cu ajutorul hainelor și accesoriilor devenim mai siguri pe noi, pe forțele interioare. Ceea ce ai în interior se va transmite cu siguranță și în exterior. Alege să fii perceput altfel, alege să faci hainele să vorbească despre tine, nu să te facă ele pe tine!

11 Comments

  1. Like! Like! Like! Partea cu “poti purta negru si sa ai cea mai colorata minte sau poti purta ceva colorat si sa ai o minte neagra” mi-a ramas intiparita!❤❤❤

    Felicitari, Ana draga! E un articol super dichisit!🤗

  2. Pingback: Evernisaj Magazin OUTLET online – Always in Trend

  3. Pingback: Proba 6. Moda versus originalitate. Ce alegi: să fii în trenduri sau să fii tu însuți/însăți și cum faci asta?

  4. Pingback: Fii Unică La Fel Ca O Piatră Prețioasă - Lady In Black 2021

  5. Pingback: Premii SuperBlog Pentru O Lady In Black - Lady In Black 2021

  6. Pingback: Second Hand - Haine Care Nu Se Demodează Niciodată - Lady In Black 2022

  7. Pingback: Evernisaj Magazin OUTLET online – Always in Trend 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>