Cadouri Valentine’s Day
Cadouri Valentine’s Day

Cadouri Valentine’s Day

Mai este puțin și oriunde te uiți, vezi numai inimioare de pluș și reclame care te îndrumă să cumperi un cadou pentru ea sau pentru el, pentru a-ți arăta iubirea prin cadouri Valentines Day. Mulți zic despre această sărbătoare că este una comercială, că nu este a noastră, că am adoptat toate sărbătorile americanilor și că pe ale noastre nu le mai apreciem. Este bine, este rău? Atâta timp cât mai este încă o zi în care îți poți arăta iubirea și aprecierea pentru persoana iubită, chiar nu contează. Banii se duc pe tot felul de lucruri și mai cred că, în goana noastră zilnică, ne putem opri pentru a celebra iubirea.

De unde vine sărbătoarea Sfântului Valentin?

Sfântul Valentin sau Valentin din Terni a fost un martir, declarat sfânt al creștinilor romano-catolici. Acesta a trăit în secolul III și era episcop. Ceea ce trebuie să știți despre el este faptul că ar fi săvârșit Taina Cununiei pentru un păgân și o creștină, încălcând astfel porunca împăratului roman Claudiu al II-lea. Legenda mai spune că acesta le dăruia îndrăgostiților flori din propria gradină și vindeca bolnavii. Pentru că a nesocotit ordinul împăratului, acesta a fost executat pe data de 14 februarie 269.

Astfel, celebrăm iubirea amintindu-ne de cineva care i-a iubit pe oameni, pe îndrăgostiți. De ce nu ar avea și iubirea o zi a ei? Așa cum în fiecare zi sărbătorim ceva, pe cineva, așa trebuie să sărbătorim și iubirea. Și Apostolul Pavel în Epistola către Corinteni ne vorbește despre iubire.

De aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi de aş avea darul prorociei şi tainele toate le-aș cunoaşte şi orice ştiinţă, şi de aş avea atâta credință încât să mut şi munții, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. Şi de aş împărţi toată avuţia mea şi de aş da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseşte.

Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată.

Cât despre prorocii ‒ se vor desfiinţa; darul limbilor va înceta; ştiinţa se va sfârşi; Pentru că în parte cunoaştem şi în parte prorocim. Dar când va veni ceea ce e desăvârşit, atunci ceea ce este în parte se va desființa. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, faţă către faţă; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte pe deplin, precum am fost cunoscut şi eu. Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.

Sfântul Apostol Pavel, Epistola I către Corinteni, capitolul 13

Cadouri Valentines Day pentru ea

Ce i-ai putea lua unei femei de Ziua îndrăgostiților? De unde să știi ce-și doresc femeile? Dacă nu ești un bun observator și nu vrei să dai greș în alegerea cadoului, o poți întreba cu ceva timp înainte ce și-ar dori. Un fel de o mică listă din care ai putea lua “x lucruri” de acolo. Orice femeie apreciază “un cadou” despre care ți-a spus, decât un cadou neinspirat pe care ai dat și mulți bani.

Nu-ți întreba colegele de la serviciu ce și-ar dori ele să primească, pentru că fiecare suntem diferiți. Ce-i place unei femei, nu-i place alteia. Pentru a veni în ajutorul celor care caută cadouri pentru femeile din viața lor sau pentru femeile care caută un cadou pentru bărbații iubiți, am făcut o mică listă de cadouri Valentines Day pentru ea/el.

Parfum

Cadouri Valentines Day

Dacă nu știi ceea ce-și dorește sau dacă nu ai o idee despre genul de parfum pe care și-l dorește, atunci nu risca. Însă, dacă ți-a spus că a văzut, mirosit un parfum deosebit, atunci îl poți procura pe acela. Să nu greșești, îi poți cumpăra încă o sticluță din parfumul pe care acesta îl folosește mereu și despre care știi că îl consideră un fel de notă personală a feminității ei.

Produse pentru îngrijirea pielii

În ultimii ani, femeile au conștientizat importanța îngrijirii pielii lor și acordă mai mult timp rutinei zilnice. Îi poți cumpăra fie un voucher de pe un site specializat, fie produse din gama pe care o folosește.

Niciodată o femeie nu va avea destule produse de îngrijire a pielii sau produse de machiaj. Zilnic apar produse noi și dorința de a le încerca este foarte mare.

Set Rituals

rituals the ritual of sakura set cadou i pentru femei

Îi poți face o surpriză plăcută și poți cumpăra un set pentru baie, set de care te poți bucura împreună cu ea. Seturile Rituals of Sakura sunt foarte apreciate și cu siguranță vei găsi o aromă pe care ea să o îndrăgească. Ajut-o să-și transforme baia de seară într-un ritual de frumusețe. Zeița din ea are nevoie de produse care să-i scoată în evidență frumusețea exterioară.

Aparat îngrijire facială

Pentru că îngrijirea pielii ca la salon trebuie să fie accesibilă oricărei femei, îi poți cumpăra un aparat de îngrijire facială. Aparate cu microcurenți pentru îmbunătățirea producției de colagen, aparate pentru curățarea feței și tratarea diferitelor probleme ale pielii, role de masaj cu cristale sau gua sha, sunt doar câteva dintre noutățile pe care le poate încerca orice femeie acasă.

Îmbrăcăminte pentru femei

Știi că este o fashion-ista înrăită, cea care își alege hainele cu grijă, atunci îi poți cumpăra diferite piese vestimentare asemănătoare celor pe care ea le poartă, un voucher de pe site-ul ei preferat sau chiar un voucher pentru a-și cumpăra lenjerie intimă. Las-o pe ea să-și aleagă acele piese de lenjerie intimă, deoarece mărimile diferă de la un model la altul, și îi poți lua ceva de care nu se va putea bucura.

Bijuterii

edenboutique.ro/%20
edenboutique.ro/%20
edenboutique.ro/%20

Poate îți dorești să o ceri în căsătorie cu această ocazie sau poate vrei să-i faci doar o bucurie. Alege bijuterii pe care știi că le va purta cu plăcere sau îi vor aminti de tine atunci când le poartă. Femeile schimbă des bijuteriile sau le asortează în funcție de îmbrăcăminte sau ocazie. Dacă alegi varianta unui inel pe care îl poartă zilnic, cumpără un inel reglabil, astfel nu riști să-l returnezi pentru că nu i se potrivește.

Cărți

Deși aș fi pus cărțile pe poziția 1, îmi dau seama că nu toate femeile au această pasiune. Dacă vrei o listă de cărți pentru iubita ta pasionată de cărți, o poți găsi pe dusacucartea.ro. Dacă știi că este pasionată de un anumit domeniu, atunci cumpără-i acele cărți pe care le citește cu plăcere.

Cadouri Valentines Day pentru el

Și bărbații merită cadouri la fel de mult cât merită femeile. Mereu se plâng că femeile au zile multe de sărbătorit și ei prea puține. Surprinde-l cu un cadou care să-l bucure și de care să-și aducă aminte. La fel cum am spus mai sus, ai putea observa ceea ce-și dorește și să-i faci unul din cadourile mult dorite.

Smartwatch

smartwatch

Fie că este un simplu accesoriu sau un smartwatch, ceasurile sunt cele mai apreciate de către bărbați. Atunci când alegi un smartwatch, cumpără un model compatibil cu telefonul lui. Sunt multe modele de smartwatch care au și curele care se pot schimba în funcție de îmbrăcăminte. Dacă iubitului tău îi place să facă mișcare, atunci smartwatch-ul îl va ajuta să-și analizeze activitatea și nu numai.

Un ceas de mână elegant, mecanic sau nu, se va potrivi pentru un bărbat care adoptă un stil clasic și îi place să fie mereu elegant și îngrijit. Ai multe opțiuni și aici, așa că alege în funcție de bugetul de care dispui și de gusturile lui.

Parfumuri bărbătești

Sunt bărbați care schimbă foarte des parfumurile sau bărbați care rămân fideli unui singur brand sau unei arome. Dacă îi cunoști gusturile și consideri că un parfum nou apărut îl va încânta, atunci alegerea ta este ușoară. Când îi cumperi parfumul pe care deja îl folosește, atunci mergi la sigur.

Un portofel de piele

Toți bărbații își doresc un portofel de piele, elegant, subțire și încăpător. Trebuie să ai în vedere dacă iubitului tău îi place să țină bani cash sau folosește mai mult cardul. În funcție de aceste două aspecte, poți alege dimensiunea potrivită pentru portofel. În funcție de stilul pe care acesta îl are, poți cumpăra un portofel negru, maron sau alte culori.

Căști Bluetooth

casti

Se știe că bărbații apreciază gadgeturile de ultimă generație, așa că o pereche de căști wireless vor fi pe placul lui. Alege unele rezistente la transpirație și care anulează zgomotul exterior. Căștile in ear pot fi folosite pentru alergat, atunci când ascultă muzică, și pentru apelurile telefonice, iar căștile over ear pot fi folosite mai ales de bărbații pasionați de gaming. Sau îi poți lua căști gaming speciale, care au și un microfon performant.

Boxă portabilă

Este sufletul petrecerii, cel care se asigură că aveți cea mai bună muzică, dar și aparatură specială pentru crearea atmosferei. Pentru bărbații al căror mod de-a se exprima este muzica, o boxă portabilă poate fi un cadou inspirat. Acestea însuflețesc muzica de la un picnic în natură, dar și ieșirile nepregătite, dar care necesită mișcare și voie bună.

Jocuri PC

Iubitul tau este pasionat de gaming? Un joc va fi un cadou foarte apreciat. Dacă îi place să se relaxeze cu un joc de strategie sau co-op, dar să-ți acorde și ție atenție, îi poți cumpăra jocuri PC sau pentru consolă. Trezește-i spiritul de competiție și hrănește luptătorul din el!

Tricou personalizat

Când ai un iubit căruia îi place să poarte tricouri, și mai ales unele haioase, îi poți cumpăra un tricou personalizat. Unul care să spună ceva despre personalitatea lui sau faptul că este deja “marcă înregistrată”.

Aparat de ras electric

aparat de ras wet dry

Îi place să fie fresh zilnic sau își îngrijește barba din dotare cu foarte multă atenție? Un aparat de ras și tuns electric este un cadou foarte apreciat de bărbați. Unele aparate sunt dotate și cu mai multe capete speciale pentru ras.

Iubiți-vă dincolo de limite!

Nu este necesar să aștepți ziua de Valentines day pentru a-i face cadou iubitei sau iubitului tău, însă dacă o sărbătorești cumpără-i un cadou inspirat sau lasă-mi un comentariu dacă ai o altă idee de cadou.

One comment

  1. Pingback: Parfumuri Arăbești - Arome Din Inima Orientului - Lady In Black 2023

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>