Idei cadouri de Paste pentru copii
Idei cadouri de Paste pentru copii

Idei cadouri de Paste pentru copii

Să cumperi cadouri de Paște poate fi o reală provocare, mai ales cadourile pentru copii. Dacă nu-ți place aglomerația din magazine și mall-uri, cea mai bună soluție este să comanzi online cadoul pentru cel mic. Este un prilej bun pentru a oferi cadouri celor mici, cu siguranță așteaptă cu nerăbdare acest moment: Să vină iepurașul!

Și cum primăvara este deja în toi, vremea este din ce în ce mai frumoasă, iar un cadou potrivit ar fi ceva care să fie folosit în aer liber. În loc să alegi cadou jocuri sau jucării pentru interior, mai degrabă alege #biciclete, #role, #trotinete.

Ca în fiecare an, Decathlon ne invită să facem sport. Destul am stat în casă în acești doi ani de pandemie. Așa că Hai afară, hai la sport!

Biciclete copii

Dacă sunteți în căutarea unei #biciclete pentru copilul dumneavoastră, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece puteți alege și cumpăra dintr-o gamă largă de biciclete disponibile la Decathlon. Mișcarea este bună, iar copiii ar trebui să fie încurajați să participe la sporturi de la o vârstă fragedă.

O bicicletă ar putea rezolva cu ușurință problema copiilor care nu vor să practice un anumit sport. Dacă și voi preferați activitatea în aer liber, puteți merge împreună cu cel mic la plimbări cu bicicleta, iar timpul petrecut împreună va fi unul de calitate.

bicicleta 16 500 robot copii 4 6 ani 1
bicicleta 14 500 unicorn copii 3 5 ani

Trotinete copii

O trotinetă pentru copilul tău este bună deoarece îl ajută să descopere lumea, să petreacă mai mult timp în aer liber, să socializeze cu alți copii în timp ce se plimbă. Dar, în special, trotineta îl ajută să-și mențină și să-și regăsească echilibrul, să-și coordoneze mâinile, picioarele și ochii și să-și orienteze corpul în spațiu. Astfel, toate acestea ajută la dezvoltarea psihomotorie a copilului.

Un motiv în plus pentru a cumpăra o trotinetă pentru copilul tău de la Decathlon. Trotinetele au fost create cu ajutorul unui psihomotrician, pentru a asigura dezvoltarea psihomotorie a copilului.

trotineta b1 500 albastru rosu copii v2
trotineta globber my free up violet
trotineta cu cric mid 7 albastru alb 1
trotineta cu frana play 5 mov roz copii
trotineta globber evo 4 in 1 go up pliabila culoare verde
trotineta globber evo 4 in 1 roz

Role copii

Plimbatul pe #role este una dintre cele mai populare îndeletniciri ale copilăriei, precum și una dintre cele mai plăcute activități de petrecere a timpului liber, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Decathlon vă oferă o gamă largă de role copii într-o varietate de culori și stiluri.

Când decidem să facem cadou role pentru copiii noștri trebuie să avem în vedere mărimea. De obicei rolele pentru copii sunt reglabile pe 3 sau 4 mărimi, piciorul crește repede și nu vrem să le schimbăm așa de des. Bineînțeles că trebuie avută în vedere și calitatea, materialul din care sunt confecționate, cu o bună protecție a articulațiilor în cazul șocurilor.

Mulți părinți încearcă să-i învețe pe copii de când sunt mici să meargă pe role. Este un bun pas spre trecerea la patine pe gheață. Important este să deprindă unele abilitați, să știe să aibă o poziție corectă, să se deplaseze, să se oprească și să cadă în siguranță. Astfel trecerea la patine pe gheață va fi mai simplu de realizat.

role play 3 albastru rosu copii
role play5 negru rosu copii

Dacă copilul tău este un începător trebuie să-i alegi role cu diametrul mai mic al roților, asta ajutându-l la menținerea echilibrului și să aibă o viteză limitată. Nu în ultimul rând sistemul de închidere, frânele, construcția roților sunt și ele aspecte importante de care trebuie să țineți seama.

patine cu rotile quad 100 alb copiiadulti 1
role freeride mf500 hardboot alb portocaliu adulti

Idei cadouri de Paște de la Decathlon

Pentru a limita timpul petrecut în fața telefonului sau a televizorului, cea mai bună metodă este de a-i implica pe cei mici în activități sportive, dar și prin alegerea sportului pe roți. Iar când și părinții se plimbă împreună cu cei mici prin parcuri cu #biciclete, #role, #trotinete, toată lumea are de câștigat din asta. Iar Decathlon știe mereu să ne îndemne pe toți să facem sport.

One comment

  1. Pingback: Cadouri Pentru Copii De La Decathlon - Lady In Black 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>