Cadouri pentru copii de la Decathlon
Cadouri pentru copii de la Decathlon

Cadouri pentru copii de la Decathlon

Se apropie cea mai frumoasă zi, ziua lor, ziua copiilor. Întrebarea: Ce cadou să-i cumpăr copilului meu? nu ar trebui să fie atât de complicată. La Decathlon poți cumpăra cadouri pentru copii sub 100 de lei. Fă-i celui mic o bucurie și alege dintr-o gamă variată de produse!

Amintiri din copilărie

Probabil îți amintești și tu emoția primirii cadoului de 1 iunie. Știam că este ziua noastră, dar mai mult de atât, știam că se apropia și vacanța de vară. Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început de vară? Eu îmi doream o bicicletă. Bicicleta reprezenta începerea unei aventuri, aventură care ținea toată vara.

În zilele noastre, copiii au la dispoziție o mulțime de jucării care îi ajută să exploreze, să intre în contact cu partea lor creativă și să-și perfecționeze abilitățile, în timp ce se distrează copios. Jocul înseamnă învățare, deoarece îi ajută să-și pună imaginația la lucru și corpul în mișcare.

Cadouri pentru copii de la Decathlon

Cadourile pentru copii se împart în două categorii: jucăriile de scurtă durată, se joacă cu ele doar câteva minute, și cele care devin preferatele lor și se joacă zilnic cu ele. Dar cum poți determina care cadou va fi un succes și care va fi abandonat? Cele mai bune cadouri pentru copii sunt distractive, durabile, adecvate vârstei și le încurajează imaginația sau activitatea fizică.

Set rachete badminton copii

Cu toții ne dorim să-i scoatem pe cei mici din fața calculatorului, însă trebuie să înlocuim această activitate statică cu una activă. Un set rachete badminton ar putea fi o alegere inspirată atunci când vrei să-l faci pe cel mic să se miște.

set badminton

Set Rachete Badminton BR Discover

Produs conceput pentru badminton (nivel începător). Are rezistență mare datorită capului din oțel.

Ideal pentru inițierea în badminton! Copiii vor putea juca badminton oriunde!

Țintă cu arici Kaleidoscope

Atunci când vremea este capricioasă și plouă, este bine să le găsim o activitate pe care să o întreprindă și în casă: Darts pentru copii cu accesorii care nu distrug pereții sau pot răni copilul. Acesta oferă copiilor momente pline de energie.

Țintă cu arici Kaleidoscope

Căutați o țintă de darts pentru copii? Această țintă le va permite copiilor să învețe mișcările corecte. Mingile sunt special concepute pentru lansare ușoară.

Oferiți-le copiilor momente plăcute!

Țintă cu arici Kaleidoscope

Casca de protecție

Indiferent dacă sunt începători sau avansați, copiii au nevoie de o protecție suplimentară pentru cap. Scapă de grija micilor accidente și echipează-i cu o cască chic care să le asigure protecția de care au nevoie. Aceasta se găsește în culori potrivite pentru fetițe și băieți.

casca protectie cap

Cască Role/Skate/Trotinetă B100 Roz

Produs conceput pentru deplasări în siguranță (pe role, skateboard sau trotinetă).

Casca nu este un accesoriu. Aceasta asigură protecție!

Minge de fotbal

Ce preferă să joace băieții toată vara? Fotbal. Pasiune care se cultivă încă din copilărie, fotbalul este jocul preferat al băieților. Meciurile din fața televizorului pot fi transpuse în realitate cât este vara de mare. Practica acestui joc necesită o minge de calitate, rezistentă și celui mai puternic jucător.

Minge Fotbal Sunny 300

Produs conceput pentru fotbal (nivel începător). Minge cu înveliș din plastic, pentru sport în familie sau cu prietenii!

minge fotbal sunny 300 marimea 5 verde

Coarda de sărit 

Nu cred că este fată din generația mea care să nu știe cum să sară coarda. Organizam campionate și inventam diferite jocuri în care coarda era personajul principal. Acest obicei este prezent și astăzi, atât în sălile de sport, cât și în parcuri, coarda este un accesoriu preferat de foarte mulți.

coarda de sarit 1

Coardă de Sărit Roz Copii

Produs conceput pentru săriturile cu coarda.

Accesoriu clasic pentru jocuri în exterior, această coardă de sărit este ideală pentru amuzamentul celor mici. Coarda se reglează ușor, pentru a se adapta tuturor copiilor.

Ajută-l să se simtă special în fiecare zi, nu doar de 1 iunie și cumpără din gama variată de cadouri pentru copii sub 100 de lei de la Decathlon!

One comment

  1. Pingback: Sfaturi Sportive Decathlon Pentru Copii - Lady In Black 2023

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>