Diverse
Diverse

Brad artificial vs. Brad natural

Ca în fiecare an, la sfârșitul lunii noiembrie încep pregătirile pentru sărbători. Ce să alegem: brad artificial sau brad natural? O casă care nu are decorațiuni, implicit un brad, nu este pregătită de sărbătoare, iar spiritul Crăciunului nu se va manifesta. Putem adăuga și filmele specifice de Crăciun și colindele care răsună în toate casele. De sărbători trebuie să avem voie bună, cozonaci și pe cei dragi alături de noi.

Baia de vis cu mobilierul Savini Due

Apartament nou și o viață nouă. Fie că alegi un apartament într-un complex nou sau într-un bloc vechi, vei găsi provocări în fiecare caz. Dacă în apartamentele noi ești implicat și tu în alegerea designului mobilierului băii tale, în cel vechi tu ești cel care trebuie să renoveze baia, să facă acel spațiu care îmbină utilul cu plăcutul. Este un proiect de amenajare care necesită timp, inspirație și materiale de calitate pentru mobilierul de baie.

Oamenii fericiți citesc și beau ceai

Pasiunea mea pentru citit a început din copilărie. Fiecare carte citită îmi deschidea o nouă lume. Așa am descoperit și cartea care avea să-mi schimbe viața: Oamenii fericiți citesc și beau cafea. Atunci mi-am zis că este afacerea pe care, ca tânăr antreprenor, o voi începe. Aveam două elemente pe care le iubesc: cărțile și ceaiul. Cafenele avem peste tot, însă arta ceaiului presupune un ritual.

Frisomat sprijină afacerile sustenabile

Trăim într-o lume în continuă schimbare, iar materiile prime și energia se pare că au început să se epuizeze. Aerul pe care-l respirăm este tot mai poluat, iar încălzirea globală ne dă semne tot mai disperate. Învățasem în liceu, la Geografie, că resursele de care dispuneam prin anii 2000 ne-ar mai fi ajuns încă 50 de ani. Au trecut doar 21 și ne adâncim într-o criză a energiei electrice, a gazelor și a combustibilului pentru mașini.

Pizzerie de 5 stele

Ne-am obișnuit să dăm steluțe locațiilor în care mergem, să lăsăm bacșiș chelnerului care ne servește în funcție de calitatea serviciului oferit, să facem poze mâncărurilor instagramabile, însă niciodată nu ne gândim ce se ascunde în spatele restaurantelor. Cât a investit proprietarul într-un restaurant să arate de cinci stele, câtă experiență sau care sunt problemele persoanei care ne servește, și mai ales cât de pregătit este bucătarul care face acele preparate să arate wow.