Diverse
Diverse

Peste 700 de extensii de domenii de la Hosterion

Atunci când vrei să-ți faci un site web, primul pas este să ai un nume de domeniu. Numele de domeniu poate fi ceva ce reprezintă afacerea ta, blogul tău. Un nume de domeniu mai are și rolul de a atrage vizitatori din motoarele de căutare. Spre exemplu, un domeniu cu numele “cursuri web design punct ro” vă răspunde mai bine la cuvintele-cheie “cursuri web design” decât altul care nu are relevanță. După ce te-ai gândit la un nume de domeniu, trebuie să alegi și extensia domeniului. Cele mai folosite extensii de domenii sunt .ro, .com, .eu, .net, .org, .biz.

Ramadanul – asemănări între musulmani și creștini

Ramadanul în calendarul islamic reprezintă a noua lună și este perioada de post obligatoriu pentru musulmani. Este diferit de postul creștinilor, deoarece musulmanii trebuie să se abțină de la apă și mâncare, dar și relații intime până la apusul soarelui. Ca și postul creștin trebuie întărit de fapte bune, milostenie și abținerea de la răutate, dar și rugăciune și citirea cărților sfinte.
Considerată ca fiind luna sfântă a anului, Luna Ramadanului amintește de luna în care Coranul a fost revelat profetului Mohamed. Dacă creștinii prin postul vegetal își amintesc de condiția strămoșilor Adam și Eva în Rai și de puritatea lor sufletească, musulmanii își amintesc și de săracii care caută mâncare toată ziua și se strâng cu agoniseala lor către asfințit alături de familia lor.

Marea din grădina ta

“Marea din grădina ta” ce frumos sună titlul din revistă! Da, o nouă vară în care vom călători mai mult prin cărți, reviste ca Lady magazine și toate cele. Închid revista cu articolul despre Piscine Ieftine și cad în visare. Pe de-o parte mă gândesc că suntem norocoși că avem sănătate, pe de alta mă gândesc la planurile de vacanță anulate pentru al doilea an consecutiv. Dacă înainte ne făceam bugetul de vacanță din luna ianuarie a fiecărui început de an, anul acesta nu s-a mai întâmplat asta. “Valurile Covid” trec și vin unul după altul, și concediul mult visat va trebui amânat. Ce este de făcut? Nimic. Să ne resemnăm, însă trebuie să învățăm să ne facem viața mai frumoasă altfel. Fă Rai din ce ai! spune o vorbă.

Arta negocierii

Negociat.ro este un concept nou de magazin online, un marketplace în care utilizatorii interesați să cumpere un număr mai mare de produse pot accesa butonul “Negociază” în loc de “Adaugă în coș” și astfel pot negocia direct cu vânzătorul un preț mai bun pentru produsele pe care doresc să le achiziționeze.
Pe această platformă găsești de la alimente neperisabile până la laptopuri, tablete și telefoane, electrocasnice, produse de îngrijire personală, articole sportive și tot felul de produse pe care nu te gândești că le găsești online. Se adresează persoanelor fizice, așa că ai scăpat de cozile din magazine, unde toți se îmbulzesc să cumpere tot ce este la promoție.