Diverse
Diverse

Pizzerie de 5 stele

Ne-am obișnuit să dăm steluțe locațiilor în care mergem, să lăsăm bacșiș chelnerului care ne servește în funcție de calitatea serviciului oferit, să facem poze mâncărurilor instagramabile, însă niciodată nu ne gândim ce se ascunde în spatele restaurantelor. Cât a investit proprietarul într-un restaurant să arate de cinci stele, câtă experiență sau care sunt problemele persoanei care ne servește, și mai ales cât de pregătit este bucătarul care face acele preparate să arate wow.

Haine răsfățate cu Perwoll Caps

Știți reclama aceea cu femeia frumoasă, îmbrăcată într-o rochie sexy, la care se uită un bărbat chipeș și o întreabă: “Este rochie nouă?” și ea răspunde: “Nu, e spălată cu Perwoll!”? Cei de la Perwoll vin cu o variantă pentru detergent, foarte îndrăgită în această perioadă, Perwoll Caps. Din dorința de a scurta timpul alocat spălării și îngrijirii hainelor, aceștia au creat capsulele Perwoll Renew & Care Caps care curăță hainele, ajută la păstrarea țesăturii hainelor, dar care redau intensitatea pierdută a hainelor colorate.

Aparat de curățat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix

Într-un articol precedent, vă povesteam despre premiile câștigate în cadrul competiției SuperBlog. A venit timpul să vă spun părerea mea despre premiul câștigat: Aparat de curățat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix. Am așteptat premiul cu nerăbdare și mi-am făcut multe planuri pentru a-l folosi în toată casa. Pentru că nu am vrut să scriu până nu-l testez peste tot, articolul meu a avut ceva întârziere. Am găsit multe plusuri, dar și lucruri care ar putea fi îmbunătățite la el, pe care nu aș putea să le numesc minusuri.

Top 10 cele mai bune canapele de pe Vivre

A mai trecut o zi obositoare de muncă, și tot ce îți dorești este să ajungi acasă, să te odihnești. După un duș răcoritor vrei să te relaxezi pe canapea. Simți cum oboseala începe să dispară și te simți bine în intimitatea casei tale. Îți dai seama cât de important este să alegi o canapea, nu doar pentru frumusețea ei și pentru că este în trend, dar și pentru starea de bine pe care ți-o poate oferi zilnic.

Baia modernă, baia care te definește

Proiectul casei tale este foarte important atunci când îți achiziționezi o locuință. Fie că este casă sau apartament, fiecare cameră trebuie să fie amenajată în funcție de stilul pe care îl avem. Dormitor, bucătărie sau baie, toate trebuie să alcătuiască un întreg și să fie în armonie cu tot ambientul casei. Băile moderne sunt foarte apreciate și fiecare își dorește ceva unic.