Kärcher în casa și pe terasa ta
Kärcher în casa și pe terasa ta

Kärcher în casa și pe terasa ta

Mai sunt două săptămâni jumătate până când se va auzi “Hristos a-nviat!” și vremea a început să țină cu noi. Ca și buburuzele care își revin după iarna nu foarte grea, dar lungă, așa suntem și noi nerăbdători să ne luăm vitamina D de la soare. Soare, aer curat și verdeață! Cine își dorește mai mult?

În comparație cu anul trecut când ne luptam cu depresia lockdown-ului, anul acesta suntem mai norocoși și ne putem deplasa pentru întâlnirea cu cei dragi în ziua sfântă. Niciodată nu am fost mai triști ca anul trecut, când a trebuit să ne felicităm la telefon și fiecare să stea la el acasă.

Terasa din curtea ta

Kärcher în casa și pe terasa ta

Cu toții am învățat că cele mai frumoase momente sunt cele petrecute în compania familiei și a prietenilor noștri, undeva în siguranță. Am învățat că cea mai frumoasă terasă cu “all-inclusive” este cea din curtea noastră. Ai parte doar de oameni plăcuți ție, fără mofturi și fițe, fără persoane posedate prea mult de aburii licorii lui Bachus.

Și cine nu ar vrea să petreacă timp de calitate în intimitatea curții sale, să fie în siguranță și totul să strălucească de curățenie? Bine, nu este ca și cum am avea toți o lampă fermecată sau un inel ca în copilărie, pe care să le atingem și un spirit să ne îndeplinească dorința.

Curățenia WOW înseamnă să te implici, însă puterile nu te vor lăsa când ai aliați care să-ți ușureze munca și să te lase și să-ți bei cafeluța în tihnă.

Kärcher Home & Garden

Despre curățenia de primăvară vă vorbeam într-un articol precedent, când am aflat despre curățenia igienică cu ajutorul aparatelor inovatoare de la Kärcher. Mare mi-a fost mirarea să văd, că toată strada are aparate de spălat mașina de la Kärcher. Până și fetița mea se oprea din mersul pe bicicletă să vadă cum domnii își încarcă “armele din dotare cu presiune” și cum, și cel mai încăpățânat noroi, era spulberat de pe mașină, roți și jante. Nu o să vorbesc despre spălatul mașinii, poate când ne vom achiziționa una, însă știu cum să scap de cozile la spălătoria auto.

Kärcher Home &Garden

Ce poate fi mai frumos ca terasa de care v-am povestit mai sus, să fie și ea curățată și primenită de sărbătoare? Așa cum părinții ne cumpărau când eram mici hăinuțe noi de Paște, să arătăm ca niște floricele abia îmbobocite, așa ar trebui să procedăm și noi cu terasa pe care o vom folosi la asemenea sărbătoare.

În curs de… curățenie

Curățenia care contează pentru tine și familia ta necesită timp, însă atunci când tehnologia inovatoare intră în viața familiei tale, zonele mai puțin accesibile în care s-au strâns frunzele care între timp au putrezit și îngreunează aerul, pot fi foarte ușor curățate cu ajutorul aparatelor de spălat cu presiune de la Kärcher. Știți acele grupuri în care oamenii cer sfaturi și se întreabă unii pe alții cum să curețe diferite părți din curte, mai ales dacă ai o terasă din lemn în dotare?

Când ești specialist în curățenie, îi înveți și pe cei mai neiscusiți utilizatori cum să-și curețe terasa. Gata cu bărbații care se plâng de curățirea terasei și a pietrelor care îți înfrumusețează grădina. Joacă de copii: își conectează aparatul de spălare cu presiune Smart Control la aplicația Kärcher Home & Garden de pe smartphone și îi rămâne timp să bea și o berică rece ca gheața sub mirosul pomilor înfloriți.

Aplicatie
  • Aplicatia Karcher Smartphone (5)
  • Aplicatia Kärcher Smart Control
  • Aplicatia Kärcher Smart Control
  • Aplicatia Kärcher Smart Control
  • Aplicatia Kärcher Smart Control
Aplicatie boost

Cine se gândea că există o aplicație pentru aspiratoare: Kärcher Home & Garden. Aplicația vă ajută să obțineți rezultate perfecte de curățare. Astfel, nu vă faceți griji de presiunea aparatului de spălat, aplicația se ocupă de acest aspect, transmițând presiunea optimă prin Bluetooth.

Activați Modul Boost prin aplicație sau prin intermediul pistonului de pulverizare. Cu modul Boost ai la dispoziție o putere suplimentară pentru aspiratoarele cu spălare Kärcher.

Murdăria persistentă nu are nicio șansă: modul Boost aplică o presiune mai mare timp de 30 de secunde.

Indicațiile practice oferite de această aplicație, dar și trucuri de curățare ale unor obiecte greu de curățat, cum ar fi nivelul optim de presiune pentru obiectul care trebuie curățat, vor fi la îndemâna și celui mai neiscusit ucenic. Deja îmi imaginez și niște lupte rupte din războiul stelelor între tată și fiică imediat ce temperaturile cresc afară. Oare găsim setat și nivelul de presiune pentru “bătăile cu apă”? Întreb pentru un prieten.

Vine ploaia bine-mi pare

Având în vedere că este primăvară, ne așteptăm cu toții să avem și ploi, chiar dacă nu ne convine și acest aspect al primăverii. Natura are nevoie de apă, iar noi pentru a ne bucura de aer curat și de vegetație, iar tu ai nevoie după ploaie de un aparat care să-ți curețe praful și mizeria ascunse prin dalele din fața casei, sau frunzele de pe terasă.

Dacă înainte îți era frică să folosești prea mult apa pe terasa de lemn sau în foișorul din curtea ta, acum ai scăpat de această grijă cu sfaturile din aplicația de pe mobil. Cureți ca un expert cu sfaturile unor experți. A trecut vremea când Dorel ne strica cu iscusința lui starea de spirit, și terasa de lemn “colcăia de apă”.

Nu-i așa că simți și tu mirosul florilor și toată prospețimea de primăvară?

Aparatul de spălat cu presiune cu acumulator

Bine, bine, o să spuneți, dar nu am peste tot prize și prelungitoare. Ok, dar pentru telefon ai o baterie externă cu care îl încarci în cele mai ciudate situații. Așa și aici, specialiștii Kärcher, că despre ei vorbim, au găsit o soluție și pentru acest aspect și au inventat aparate pentru grădină cu acumulator. Acum ai o libertate de până la 14 minute de a face curățenie în jurul casei.

Aparatul de spălat cu presiune cu acumulator

Aparatul de spălare cu presiune alimentat cu baterie K 2 Battery te ajută atunci când nu ai o priză la îndemână. Ai destul de multă putere, fără fir și comod. Astfel poți curăța biciclete, aparatele și uneltele de grădinărit, mobilierul de terasă sau gradină, inclusiv gardurile, aleile de gradină și pavajele.

Cel mai iubit loc din gradină

Ai scăpat și de grija curățării murdăriei de pe terasă, lemnul arată foarte bine și chiar i-ai dat și cu ceva să strălucească, ți-ai pus aparatul Kärcher la locul lui, pentru că la cât de compact este, îl poți depozita oriunde și nu îți trebuie un garaj doar pentru el; scoți masa pe terasă și plantele care s-au săturat și ele să hiberneze în casă.

Creează ambientul potrivit pentru sărbătoarea Paștelui, scoate și făcliile pe terasa ta cea frumoasă pentru noaptea de Înviere, decorează masa și întinde-ți preparatele la care ai muncit pentru a satisface și cei mai mofturoși membri. Simți bucuria și magia de a sărbători alături de oamenii dragi ție. Viața a început să ne surâdă și ajutoarele de la Kärcher ne-au ușurat mult munca pentru curățenia WOW la care am visat mereu.

Karcher

Zâmbește, îmbrățișează-i pe toți și petreceți timp de calitate împreună. Uită de televizor și petreceți cât mai mult în locul pe care l-ai amenajat pentru momentele speciale, terasa ta.

Sărbători cu lumină în suflete și în case!


Sursă foto: kaercher.com/ro, colaje realizate cu canva.

3 Comments

  1. Pingback: Proba 17. Punem presiune pe curățenia de primăvară

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>