Curățenie de primăvară cu Kärcher
Curățenie de primăvară cu Kärcher

Curățenie de primăvară cu Kärcher

1,2,3 Curățenie! Da, așa sună în fiecare săptămână la noi în casă. Nu mergem pe principiul că facem curățenie generală doar în anumite anotimpuri, ci facem în fiecare săptămână. De când mă știu am avut “această problemă” de a avea casa cât mai curată. Alții i-ar putea spune obsesie compulsivă, însă nu mă interesează. Așa cum te speli pe dinți și speli toată gura, nu doar dinții din față, așa trebuie să fie și curățenia casei.

Chef de curățenie?

Curățenie de primăvară completa

Da, nu avem mereu chef dar trebuie făcută. Majoritatea avem un job full time, așa că programul la serviciu de la 9-17 este valabil și pentru familia mea. Am trecut de perioada de stat acasă, așa că după o zi obositoare, într-adevăr nu prea mai ai chef de curățenie.

Pentru că vrem să avem weekend-ul liber, fără să ni-l petrecem făcând curățenie, am ales, ca regulă generală, zi de curățenie: JOI. Ne adunăm puterile și începem ca trei albinuțe, furnicuțe, cum vreți să ne spuneți, să curățam casa. Este foarte important ca în weekend să ne petrecem timpul pentru ieșirile în parc, că tot vine primăvara. Sau dacă stăm în casă ne uităm la filme, ne jucăm tot felul de joculețe, citim.

Implică și copiii la curățenie

Învață-i pe mici să-și strângă jucăriile, să-și sorteze hainele, să-și aranjeze lucrurile în cameră și mai târziu te vei baza și pe ajutorul lor. Dacă faci tu totul, vor crede că este doar “treaba ta” și nu cred că vrei să te creadă sluga lor? Sau cel puțin eu nu vreau. Așa cum locuim toți în casă, mâncăm, dormim și folosim baia, tot așa trebuie să participăm toți la curățenie în casă.

Bineînțeles că nu las copilul să facă doar el curățenie în camera lui, însă ajutorul ei este foarte valoros pentru noi. Îi spunem acest lucru mereu și încurajând-o și-a dat seama că asta face parte din acele momente în care ne demonstrează că ne iubește. Doar declarațiile nu ne încălzesc, așa că mereu i-am spus că trebuie să ne și demonstreze acest lucru, cum facem și noi în fiecare zi. Trebuie să învețe că este la modă curățenia WOW.

Curățenie de primăvară

Curățenie de primăvară completa

Da, chiar dacă facem curățenie generală în fiecare săptămână, curățenia de primăvară presupune ceva în plus. Spălarea perdelelor, a draperiilor, geamurile din interior și de exterior, plasele de la geamuri, scoaterea florilor pe balcon și alte câteva lucruri. Atunci simțim că primim primăvara în casă, chiar dacă dăm florile pe balcon.

Cum ne organizăm pentru o curățenie de primăvară?

Curățenie de primăvară completa

Așa cum am spus, trebuie ca toți membrii familiei să ajute. Pentru a-i implica pe toți, încearcă să stabilești sarcini pentru puterile fiecăruia. Nu-i poți cere unui copil să aspire camera bine, pentru că nu poate da canapeaua sau patul la o parte să aspire și sub el. Nici soțului nu-i cere să șteargă praful de deasupra mobilei de bucătărie pentru că vei primi un refuz categoric. Folosește aparate de curățat inovatoare – aparate cu aburi sau aspiratoare cu spălare – care îți vor ușura munca și for face ca această curățenie de primăvară să fie mult mai plăcută.

Kärcher – un real ajutor în casă

De aspiratoarele Kärcher am auzit atunci când ne-am dat seama că avem nevoie de curățenie igienică pentru toată casa. Lumea este în schimbare, așa că anul trecut ne-a fost demonstrat că o pandemie îți poate da viața peste cap, așa că cel mai bine este să previi decât să tratezi. Pe lângă igiena corporală și igiena mintală este foarte importantă și igiena casei tale.

Produsele Kärcher se disting prin inovație, performanță de top și calitate. Datorită noilor tehnologii de curățare inovatoare Kärcher, curățenia nu mai trebuie să fie atât de obositoare și nici să ne mai consume mult timp. Pentru orice ustensilă clasică de curățat, acum există cel puțin o variantă cu tehnologie nouă care să o înlocuiască.

Aspirator cu spălare Kärcher SE 6.100 10812200

Aspirator cu spălare Kärcher SE 6.100 10812200
 • Sistem cu două rezervoare

Kärcher SE 6.100 are rezervoare separate de apă curată și murdară. Inclusiv umplere și golire ușoară.

 • Duză inovativă Kärcher

Poți curăța inclusiv pernele.

 • Depozitare practică a accesoriilor

Ai la îndemână toate accesoriile în compartimentului special de depozitare.

Aspirator cu spălare Kärcher SE 6.100 10812200

Aspiratorul nu mai este de mult timp doar o banală ustensilă de curățat. Aspiratorul cu spălare Kärcher SE 6.100 poate aspira umed sau uscat atât podeaua, gresia cât și canapelele sau pernele din casă. Soțul meu se va simți în al nouălea cer când va trebui să aspire și să curețe covoarele. Praful nu va mai fi azvârlit în sus ca la aspiratoarele convenționale, iar petele de pe perne pot fi curățate foarte ușor cu ajutorul duzei inovatoare Kärcher.

Canapelele vor fi și ele împrospătate și curățate, gata pentru a ne primi să ne relaxam în weekend, când ne place să vizionăm un film acompaniat de floricele, chips și suc. Grija că poți murdari canapeaua sau perna decorativă poate fi risipită acum. Există tehnologie inovatoare care curăță și petele de sos sau pudră de chipsuri, ștearsă cu multă “atenție” pe brațele canapelelor. Cei care au copii știu despre ce vorbesc.

Mop electric Kärcher FC 3 Cordless 10553000

Mop electric Kärcher FC 3 Cordless EU 10553000
 • Îndepărtează murdăria și petele

Mopul electric înlocuiește mopul și găleata tradițională, curățând din margine în margine.

 • Aproximativ 20 minute autonomie cu puternicul acumulator litiu-ion

Dependența de prize a dispărut. Te poți mișca liber în toată casa atunci când faci curățenie. Și știi când trebuie să-l reîncarci datorită indicatorului intuitiv de pe afișajul LED.

 • Design subțire al dispozitivului și cap de curățare cu articulație pivotantă

Curățenie fără efort sub canapele, mobilă, dulapuri. Este ușor de utilizat datorită greutății scăzute.

Mop electric Kärcher FC 3 Cordless *EU 10553000

Pentru fetița mea este o plăcere să dea cu mopul, așa că mă gândesc că dacă am cumpăra un mop electric ar face curățenie zilnic. În visele mele, bineînțeles! Nu vreau să exagerez, însă cred că este atât de ușor încât și un copil de 10 ani poate să-l folosească. Mopul electric Kärcher FC 3 Cordless arată foarte practic și după aspirat cred că igienizează foarte bine.

Ceea ce mă atrage la acest mop Kärcher este că are în dotare un sistem cu 2 rezervoare: unul cu apă curată pentru ca rolele din recipientul de apă să fie udate în permanență, în timp ce murdăria este colectată în rezervorul de apă murdară. Poți curăța fără efort sub mobilier și în jurul obiectelor. Este ușor de manevrat și oferă o utilizare confortabilă datorită greutății scăzute a produsului, deci numai potrivit pentru fetița mea.

Aparat de curățat cu abur Kärcher SC 3 EasyFix Premium (white) EU 15131600

Aparat de curățat cu abur Karcher SC 3 EasyFix Premium (white) EU 15131600
 • Timp scurt de încălzire

În doar 30 de secunde dispozitivul este gata de utilizare.

 • Abur continuu și cartuș de detartrare integrat

Rezervorul poate fi reumplut cu ușurință în orice moment – pentru abur continuu, iar calcarul este eliminat în mod automat datorită cartușului inteligent.

 • Kit de curățare a podelei EasyFix cu garnitură flexibilă pentru duza de podea

Duza lamelară ajută la obținerea de rezultate optime de curățare a tuturor tipurilor de podele. Duza are contact complet cu podeaua, indiferent de înălțimea utilizatorului.

Aparat de curățat cu abur Karcher SC 3 EasyFix Premium (white) EU 15131600

Mi-am dorit mereu o curățare și dezinfectare fără substanțe chimice. Mama mea a fost laborant chimist și toată viața a inhalat tot felul de substanțe nocive, așa că mereu ne-a încurajat să folosim produse cât mai “curate”. Pe lângă faptul că te scapă de obișnuita tuse după ce freci și cureți cu substanțe chimice, aparatele cu aburi pot fi foarte practice la curățarea obiectelor sanitare, hotelor, aragazului și a plitei.

Curățarea părții superioare a mobilei va fi mult mai ușoară și cred că ar accepta și soțul, sau poate o fac eu pentru că este mult mai ușor acum. În plus poți curăța și clanțele, așa că nu mai trebuie să stai cu pachetul de șervetele dezinfectante și spirt pentru igienizarea clanțelor din casa ta. Poate fi folosit și pentru covoare dacă nu ai un aspirator profesional.

Prin puterea aburului, aspiratorul Kärcher omoară până la 99,999% din viruși și bacterii, fapt dovedit de studiile efectuate în laboratoarele din Germania.

Aspirator pentru geamuri Kärcher WV 6 + KV 4 (white) EU 16335800

Aspirator pentru geamuri Kärcher WV 6 + KV 4(white) EU 16335800
 • Tehnologie îmbunătățită a lamelelor

Lamela inovatoare, lungă și mai flexibilă, este ideală pentru aplicații aproape de podea.

 • Durată îndelungată de funcționare a bateriei

Ai destul timp la dispoziție pentru curățenie datorită autonomiei de peste 100 de minute al Window Vac.

 • Funcția de vibrație

Vibrațiile ajută la curățarea și îndepărtarea mai eficientă a murdăriei.

Aspirator pentru geamuri Kärcher WV 6 + KV 4(white) EU 16335800

Trebuie să vă mărturisesc că geamurile pe exterior le spală soțul meu. A făcut asta și când stăteam la un etaj superior, pentru ca îmi era frică de înălțime, dar o face și acum când stăm la parter. Să ai un aspirator pentru geamuri care să curețe geamul de praf, să-l spele și apoi să-l și usuce, chiar mă face să încerc și eu această experiență. Geamurile, blatul de bucătărie, faianța și cabina de duș, plita ceramică și chiar oglinzile pot fi acum foarte ușor de curățat cu acest Aspirator pentru geamuri Kärcher WV 6. Așa că mi-ar trebui în casă un asemenea ajutor.

Unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea crește!

Curățenia de primăvară începe să fie floare la ureche, nu-i așa? Dacă împarți sarcinile corespunzător, cu siguranță toți participanții vor fi mulțumiți, iar sarcina curățeniei de primăvară va deveni mult mai ușoară. La Kärcher găsești produse inovative care îți ușurează munca pentru a avea mai mult timp alături de familia ta. Curățenia poate fi și ea un “moment de reuniune familială”, un moment în care le demonstrezi celorlalți că “Unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea crește!”.

Să purtați cu toții frumusețea acestei primăveri în suflete, să aveți voie bună cât cuprinde și să vă încărcați de frumos și bunătate!

Sursă foto: kaercher.com/ro, instagram.com/karcher_romania/, facebook.com/karcher.ro.

7 Comments

 1. Pingback: Proba 1. Top aparate must-have pentru curățenia de primăvară

 2. Pingback: Bucataria Mythos By FRANKE - Lady In Black

 3. Pingback: Acasa... Aproape De Amintirile Copilăriei - Lady In Black

 4. Pingback: Kärcher în Casa și Pe Terasa Ta - Lady In Black 2021

 5. Pingback: Premii SuperBlog Pentru O Lady In Black - Lady In Black 2021

 6. Pingback: Top 10 Cele Mai Bune Canapele Vivre - Lady In Black 2021

 7. Pingback: Aparat De Curățat Cu Abur Kärcher SC 1 EasyFix - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>