Lady in Black la Spring SuperBlog 2021
Lady in Black la Spring SuperBlog 2021

Lady in Black la Spring SuperBlog 2021

Ca orice lady care se respectă, primăvara și toamna, merg la SuperBlog. În ediția de toamnă am participat cu blogul dusacucartea.ro, însă din ediția cu numărul 22 care începe cu 1.03.2021, este liber să te înscrii mai multe bloguri, chiar și la cele colective. Așa că pe lângă blogul meu de carte, voi participa și cu Lady in Black la SuperBlog.

De ce SuperBlog?

Te dezvolți ca blogger în primul rând, îți crește traficul și apari tot mai sus în Google. Găsești noi oportunități de colaborare și îți faci cunoscut blogul. Câștigi premii în bani, vouchere, produse și chiar Trofeul SuperBlog. Cu acest premiu în palmaresul tău, te poți îndrepta foarte ușor spre zona de PR și Marketing.

Comunitatea SuperBlog

Întâlnești cei mai talentați bloggeri de la care poți învăța multe. Te distrezi și treci mai ușor peste perioada aceasta de “stat în casă”. Dacă ceilalți au uitat să-ți zică La mulți ani!, Claudia Patrascu nu va uita acest lucru. Este owner SuperBlog și omul care știe “tot ce mișcă-n țara asta” 😂. Am glumit, pentru asta ai nevoie de Google. Claudia și Albert sunt organizatorii acestei competiții și tot ei sunt cei care îți vor răspunde la toate întrebările pe care nu le găsești în regulament.

Este gratis

Dacă la alte competiții sau pe alte site-uri ți se cer bani pentru participare, aici nu trebuie să plătești nimic. Ba din contră, ești plătit tu dacă câștigi probele sau dacă te plasezi în primii trei. Așa că ai toate motivele să te înscrii în competiția SuperBlog!

  1. Locul 1 – 2000 lei (RON)
  2. Locul 2 – 1000 lei
  3. Locul 3 – 500 lei

Pentru mai multe detalii, îți las un articol despre experiența mea în SuperBlog aici.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>