Bucătăria Mythos by FRANKE – cel mai frumos proiect
Bucătăria Mythos by FRANKE – cel mai frumos proiect

Bucătăria Mythos by FRANKE – cel mai frumos proiect

S-a împlinit un an de când am realizat că acasă înseamnă locul unde poți fi în siguranță. Că filmele se văd cel mai bine în sufrageria casei tale pentru că s-a închis acel cinema la care mergeai în fiecare săptămână, că mersul la piscină este mai sigur în baia ta și că poți purta și costumul de baie invizibil, sau că în bucătăria ta poți face cea mai delicioasă mâncare fără să fie nevoie de fast-food, chinezesc, arăbesc sau altă nație de mâncare. Răsăritul soarelui s-a văzut cel mai frumos din balconul apartamentului tău și terasa din oraș a fost dată pe cea din intimitatea casei tale.

Am învățat multe anul acesta, însă am învățat cum ne putem ușura și viața la bloc, pentru că nu toți am fost așa norocoși să locuim la casă. Ne-am promis cu toții că ne vom lua în viitorul apropiat o casă și că o vom utila ca la carte.

Bucătăria – locul în care mă regăsesc

Cunosc multe fete cărora nu le place să stea în bucătărie sau pentru care gătitul este un chin. Pentru mine este invers. Când mi-am cumpărat apartamentul m-am uitat de la început să fie o bucătărie mare. Bine, nu este imensă cum aș vrea eu, dar când mă voi muta la casă o să am una cu siguranță. Îmi doresc să aibă toate electrocasnicele care să-mi ușureze munca, dar și care să-mi facă plăcere să le folosesc.

Dacă ar putea vorbi despre felul meu de a fi, bucătăria mea ar spune că îi sunt o prietenă apropiată. De multe ori mi-am liniștit gândurile și am meditat la planurile și deciziile pe care le voi lua, alături de o ceașcă de cafea sau de ceai. V-ar spune că îmi place să-mi petrec multe ore să pregătesc cea mai delicioasă masă pentru familia mea.

Cuptorul ar fi foarte încântat să povestească câte mirosuri apetisante a avut de îndurat în cei 3 ani de când ne cunoaștem, hota s-ar plânge puțin pentru că muncește mereu, dar când este curățată și strălucește, ar spune că este foarte fericită. Aș putea spune că bucătăria este locul în care fac curățenie cel mai des, pentru că îmi petrec destul de mult timp în ea.

Cum arată bucătăria ideală?

Am ales mereu mobilă și electrocasnice de calitate, care să denote eleganță și să aibă și un design exclusivist. Trebuie să ai în vedere că sertarele utile îți vor face viața mai ușoară și îți vei putea cumpăra toate ustensilele și vesela, cea la care ai visat toată viața. Încearcă să nu neglijezi nimic, electrocasnicele tale să fie sigure, elegante și să fie funcționale. Nu te încălzește cu nimic dacă arată bine, dar nu le poți folosi.

Vreau să vă prezint câteva elemente importante în bucătăria fiecărei persoane, soluția completă atât în domeniul preparării alimentelor, cât și al gătitului – colecția nouă Mythos de la Franke.

Mythos – sofisticată versatilitate a tehnologiei. Rafinamentul și versatilitatea definesc caracterul Mythos: o colecție hi-tech care îmbină funcționalitatea și eficiența cu un design dotat cu un appeal estetic foarte puternic. Proiectate pentru cei care trăiesc cu pasiune, combinațiile Mythos devin adevărate expresii creative.

Plita/Hota FRANKE Mythos 2gether FMY 839 HI 2.0 Cristal Negru

Mythos FMY 839 HI 2.0 Cristal Negru (3)
 1. Acest tip de plită/hotă nu are nevoie de un spațiu foarte mare, economisești și spațiul alocat pentru hotă. Ai scapăt de curățatul hotei care necesită măiestrie pentru a spăla filtrul interior de praful și aburul care se vor materializa în ceva greu de “scos la lumină”.
 2. Pentru că este o hotă smart, aceasta pornește automat ori de câte ori detectează punerea în funcțiune a plitei. Atrage cu succes aburul și mirosurile preparatelor tale.
 3. Hota aspirantă fiind dispusă în poziție centrală, ai la îndemână o suprafață generoasă pentru gătit lateral. Hota dispune și de un grătar de fontă, care se afla la nivelul plitei de gătit și care îți va fi de real folos, pentru că nu va mai trebui să ridici vasele, ci doar să le muți pe acest grătar.
 4. Poate fi folosită și pentru bucătăriile tip insulă, iar clasa de energie din care face parte este A+++.

Cu siguranță designul elegant se contopește cu funcțiile ușor de utilizat ale acestei plite Franke. Ne-am învățat cu toții cu funcția touch, așa că și această plită va deveni atât de ușor de utilizat ca și telefonul tău mobil. Mythos 2gether asigură eficiența, eleganța și utilitatea într-un produs de nota 10.

Cuptor FRANKE Mythos

CUPTOR FRANKE MYTHOS FMY 99 HS XS/ INOX
 1. Ți-ai dorit mereu un cuptor a cărui ușă să se închidă silențios, fără ca atât vasele cu mâncarea din interior, cât și toată mobila să nu se miște. Acum ai scapăt de această grijă pentru că funcția Smooth2close_door face ca închiderea ușii se fie delicată.
 2. Prepararea mâncării cu aburi este unul din secretele cuptorului Mythos. Gătitul cu aburi face ca mâncarea să fie crocantă la exterior și cu o savoare de nedescris la interior. Căldura este dispusă uniform și astfel ai și un consum de energie redus.
 3. Multitasking se transformă în bucătărie în Multicooking, adică gătit pe 4 nivele simultan. Astfel că fiecare membru al familiei poate alege felul preferat, iar tu scapi de grija preparării separate. Nu uita nici de perioadele aglomerate de sărbători, atunci când este un adevărat maraton în cuptorul tău.

Pe lângă funcțiile prezentate mai sus, acest cuptor are și funcția CookAssist. Poți selecta tipul de preparat și această funcție va seta programul și timpul optim de gătit, iar tu te vei bucura de timpul petrecut alături de familia ta sau de oaspeții tăi. Cât privește curățarea după răsfățul culinar, trebuie să știi că funcția de curățare cu abur face ca timpul de curățare să se reducă semnificativ, și practic acest cuptor se curăță singur.

Mythos FMY 99 HS XS Inox satinat - finisaj cristal negru

Mașina de cafea FRANKE Mythos

Cafeaua nu este doar un simplu obicei, ci modul de preparare al cafelei a devenit artă cu această mașină de cafea FRANKE Mythos. Diminețile sunt mult mai ușoare atunci când cafeaua se prepară repede și ai timp să o savurezi. Lasă cafeaua la ibric pentru atunci când mergi în vacanță și o servești făcută la nisip.

Poți folosi atât cafea boabe, dar și măcinată. Fie că preferi un espresso căruia să-i poți seta gradul de tărie (extra-strong, strong, medium, light, extra-light), cappuccino sau doar ceai și ai nevoie de apă fierbinte, această mașină de cafea va răspunde tuturor nevoilor familiei tale. Bucură-te și de funcția auto-curățare și diminețile tale vor arăta mult mai bine.

Dacă alegi o bucătărie care să fie perfect funcțională și care să răspundă mereu cerințelor tale, încorporează toate produsele Mythos într-o mobilă elegantă, neagră aș zice eu pentru că nu degeaba sunt Lady in Black.

Sertar Încălzire FRANKE Mythos

SERTAR INCALZIRE FRANKE MYTHOS FMY 14 DRW XS

Pe lângă faptul că întregește designul acestui concept al Bucătăriei Mythos, Sertarul de încălzire Mythos este și foarte util. Cafeaua iubitului tău care întârzie cu aranjatul părului în oglindă sau soția care mereu are nevoie de interminabilele 5 minute, fac din acest sertar mijlocul ideal pentru a ține cafeaua caldă. Dacă vrei să prepari o pizza delicioasă și aluatul să se dospească repede, vei iubi acest sertar. Are o capacitate de până la 16 L și te ajută cu dospitul, păstrarea alimentelor la cald, decongelarea este mult mai rapidă și sănătoasă, dar și pre-încălzirea veselei și a recipientelor.

Chiuveta FRANKE Mythos

Dacă am prezentat conceptul de bucătărie black, am vrut să închei tot cu ceva în acest ton. Chiuveta Franke Mythos MTG 611 Nero Fragranite cu o lungime generoasă de 500.00 mm este perfectă în bucătăria ta. Designul minimalist și calitatea materialului din care este confecționată – “amestec de granit natural și o rășină acrilică” – asigură rezistența la temperatură și presiune înaltă a chiuvetei. O poți accesoriza și cu o tavă de inox perforată, care va face ca spălarea fructelor și legumelor să fie un proces foarte plăcut.

Pentru mai multe modele și produse intra pe eMAG pentru a te convinge de calitatea și de eleganța acestor produse. Eu mi-am făcut proiectul inspirându-mă din Bucătăria Mythos by FRANKE. Al tău cum arată?

5 Comments

 1. Pingback: Mâncare Făcută Cu Ambition - Lady In Black

 2. Pingback: Proba 2. Ce-ar spune bucătăria ta despre tine sau despre familia ta?

 3. Pingback: Un Paste Chinezesc - Lady In Black 2021

 4. Pingback: ABC-ul Liberalizării De La E.ON - Liberalizarea Pieței De Energie - 2021

 5. Pingback: FRANKEnstein De Halloween - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>