Aparat de curățat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix
Aparat de curățat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix

Aparat de curățat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix

Într-un articol precedent, vă povesteam despre premiile câștigate în cadrul competiției SuperBlog. A venit timpul să vă spun părerea mea despre premiul câștigat: Aparat de curățat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix. Am așteptat premiul cu nerăbdare și mi-am făcut multe planuri pentru a-l folosi în toată casa. Pentru că nu am vrut să scriu până nu-l testez peste tot, articolul meu a avut ceva întârziere. Am găsit multe plusuri, dar și lucruri care ar putea fi îmbunătățite la el, pe care nu aș putea să le numesc minusuri.

Aparate de bucătărie

Cu toții ne dorim un ajutor în bucătărie, iar dacă ne mai ajută și după ce facem mâncare și este mizerie, atunci este un aparat de nota 10. Îmi place foarte mult să gătesc, însă nu-mi place murdăria și grăsimea de pe plită după ce gătesc. Am gătit două feluri și am lăsat intenționat toată murdăria pentru a testa Kärcher SC 1 EasyFix. Am rămas impresionată cum aburul dizolvă grăsimea și chiar urme de rugină care s-au format în cei 4 ani de când avem plita.

Am trecut la faianța din dreptul plitei și a făcut și aici o treabă bună. Am continuat cu locul cel mai greu de curățat, cuptorul. Nu avem un cuptor care se curăță singur, cuptor cu curățare catalitică, așa că trebuie curățat manual. Nu am dat importanță acestui aspect atunci când l-am cumpărat, și de fiecare dată era neplăcut să curăț acest loc. Îl folosesc destul de des și am și mâncăruri care mai sar pe pereții lui.

Aparatul Kärcher SC 1 EasyFix a făcut treabă bună și de această dată și am curățat foarte bine și ușa cuptorului. Eram fericită pentru că am găsit și ac de cojocul lui, iar de acum înainte pot găti fără să-mi fac o mie și unu de nervi când mă gândesc la curățarea cuptorului.

Curățarea mobilei de bucătărie

Vă povesteam cât de obsedată de curățenie sunt și cum fac curățenie și deasupra mobilei de bucătărie. Acolo se strânge cel mai mult praf, iar căldura face ca această suprafață să se îmbâcsească cu timpul. Am încercat mult lăudatul burete minune și culmea, nu a făcut așa de multe minuni. Am un ajutor de nădejde de acum încolo și chiar și acest loc se curăță foarte ușor. Aburul și laveta aparatului fac minuni pentru praful acela de pe suprafețe. Mobila nu a mai arătat atât de curată de când am cumpărat-o.

Am folosit aparatul și pe blatul de bucătărie, și a curățat destul de bine. Nu a mai fost nevoie să folosesc și un dezinfectant spray pentru suprafețe, pentru că aburul acestui aparat elimină 99,99% din toate bacteriile obișnuite din casă.

Curățenie în baie

Un alt lucru pe care nu-l place nimeni, este curățarea faianței din baie. Sunt persoane care își așteaptă soacra pentru a o pune la treabă și păstrează această sarcină pentru ea. De acum încolo nici soacră nu vă mai trebuie! Kärcher SC 1 EasyFix curăță cele mai urâte pete de pe gresie și faianță cu un minim de efort. Am curățat oglinda din baie și a dat rezultate mai bune decât renumitul spray pentru geamuri.

Aveam o altă problemă: depunerea de piatră pe obiectele sanitare. O altă invenție minunată de la Kärcher este soluția care curăță rugina și depunerile de piatră. Am primit-o cadou și pe aceasta, și am fost impresionată de la prima folosire. Am aplicat soluția prima dată, iar apoi am curățat cu puterea aburului.

Verdict după curățarea în baie: Kärcher SC 1 EasyFix a trecut cu brio și acest test.

Aparat de curățat cu abur pentru toată casa

Review Aparat de curățat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix

Dacă ai nevoie de un aparat care să te ajute la curățenia din toată casa, aparatul de curățat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix îți va satisface toate pretențiile în materie de curățenie. Curățenia Wow, pe care acesta ți-o promite, îți este accesibilă de acum încolo. Dacă stai prost cu spațiul de depozitare al aparatelor de făcut curățenie, acesta nu ocupă foarte mult, se strânge și îl poți depozita într-un loc mic. Tocmai de aceea am ales ceva care să mă ajute și să fie și ușor de depozitat.

Ce ar fi de îmbunătățit la Kärcher SC 1 EasyFix?

Așa cum vă povesteam la început, deoarece l-am testat în toată casa, am găsit și mici lucruri care ar putea fi îmbunătățite pe viitor la acest aparat sau puteți cumpăra următoarea variantă a lui, Aparat de curățat cu abur Kärcher SC 3 EasyFix.

În primul rand, mi-ar fi plăcut să nu fie nevoie să apeși pe acel buton încontinuu pentru a ieși aburul. Cred că se poate înlocui pe viitor cu o variantă care să nu necesite mânuirea lui de două persoane atunci când faci curățenie. Mi-ar fi fost destul de greu să-l folosesc ca și mop, fără ca soțul meu să mă ajute cu mânuirea lui. La fel cum peria rotativă trebuia folosită la început prin apăsarea unui buton și ulterior schimbat acest mecanism, așa se poate întâmpla și în acest caz.

Laveta se îmbibă prea mult la început. Am impresia că acel prim abur ar trebui scos dinainte, deoarece mi se pare că laveta se îmbibă prea tare și tot acest surplus de apă se scurge din ea.

Concluzie

Poate că sunt la început și nu i-am aflat toate secretele, însă per total Aparat de curățat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix își face treaba foarte bine.

Îmi doresc să-mi achiziționez pe viitor și aparatul de curățat geamuri, la fel de lăudat ca toate aparatele de la Karcher.

Pe voi ce aparate Karcher v-au impresionat?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>