Haine răsfățate cu Perwoll Caps
Haine răsfățate cu Perwoll Caps

Haine răsfățate cu Perwoll Caps

Știți reclama aceea cu femeia frumoasă, îmbrăcată într-o rochie sexy, la care se uită un bărbat chipeș și o întreabă: “Este rochie nouă?” și ea răspunde: “Nouă? Nu, a fost spălată cu Perwoll!”? Cei de la Perwoll vin cu o variantă pentru detergent, foarte îndrăgită în această perioadă, Perwoll Caps. Din dorința de a scurta timpul alocat spălării și îngrijirii hainelor, aceștia au creat capsulele Perwoll Renew & Care Caps care curăță hainele, ajută la păstrarea țesăturii hainelor, dar care redau intensitatea pierdută a hainelor colorate.

Hainele se pot deteriora cu timpul

Cu toții avem acele haine îndrăgite, de care nu ne putem desparți. Fie că este o bluză care îți aduce aminte de perioada din liceu când aveai fluturi în stomac, de tricoul care ți-a purtat noroc la fiecare examen din facultate, sau rochia care l-a fermecat pe iubitul tău, păstrăm lucruri care ne aduc aminte de momente frumoase, speciale.

Au fost momente când nu am avut cu toții o mașină de spălat în căminul de studenți și spălam rufele cu mâna. Stoarcerea și spălarea cu detergent manual pot afecta în timp țesăturile delicate ale hainelor. Perwoll Caps este un detergent special, care spală rufele delicat și care păstrează culoarea ca nouă pentru timp îndelungat.

Perwoll Renew & Care Caps for all Darks

Cei care mă urmăriți, știți cât de mult îmi place negrul și că am făcut o pasiune pentru hainele negre. Îmi dau acel confort psihic pe care nicio altă culoare nu o poate face. Cu timpul, am adunat foarte multe haine negre și de fiecare dată când vedeam că-și pierd din intensitatea culorii mă întristam. Am foarte multe piese vestimentare favorite și nici nu-mi place efectul de “prespălat”. Am fost norocoasă să pot testa noul Perwoll Caps for all Darks și am fost impresionată de ce poate face acesta. Am folosit în trecut Perwoll pentru materiale delicate, pentru pulovere din lână și mohair, așa că am fost bucuroasă să descopăr un detergent pentru rufele mele negre.

M-am gândit inițial că acționează doar pentru culoare, însă pete cauzate de fondul de ten, deodorant sau ulei de corp au fost îndepărtate. Curăță, îngrijește și oferă și un parfum discret hainelor.

Perwoll Renew & Care Caps for all Colors

Dacă garderoba ta conține foarte puține haine negre și abundă în culori de tot felul, Perwoll Caps este și în varianta for all Colors. La fel de eficient ca și fratele lui pentru haine negre, curăță, protejează și redă intensitatea culorilor tale. Spălatul hainelor colorate nu a fost niciodată atât de plăcut, ușor și eficient. Arunci cu delicatețe sau ștrengărește o capsulă cu 3 “poțiuni magice” în cuva mașinii de spălat rufe și nu peste haine, aceasta se dizolvă pentru că este făcută dintr-un material din plastic reciclabil, hainele sunt spălate viguros, culorile rezistă și capătă la sfârșit un miros proaspăt, plăcut și un parfum discret.

Ceea ce îmi place la aceste capsule, pe lângă eficiența lor, este mirosul discret. Prefer să-mi dau cu parfumul preferat decât să miros a detergent sau a balsam de rufe. Nu-mi place când parfumul detergentului anulează mirosul propriului parfum sau când se creează un amestec greu de suportat între cele două.

Părere despre Perwoll Caps

Le-am testat timp de 2 săptămâni, pe diverse țesături și culori. Când ne-am întors din vacanța de la mare, am avut de la prosoape, hainele mele sau ale soțului, dar și ale fetiței care este un fan al tricourilor colorate. A trecut cu brio testul hainelor pătate de sarea mării, de loțiunea de protecție solară și de uleiul pentru bronzat, și am scapăt și de grija deteriorării culorilor mele preferate.

Negrul rămâne negru, rozul rămâne roz, iar culorile rămân la locul lor și nu mai intra unele în celelalte.

Verdict: Voi mai folosi și de acum încolo Perwoll Caps pentru hainele mele negre sau colorate.

Tu ai încercat noua formulă Perwoll Caps?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>