Welcome to the club, Welcome to the CashClub
Welcome to the club, Welcome to the CashClub

Welcome to the club, Welcome to the CashClub

Plecând de la ideea lui Dave Ramsey că banilor trebuie să le spui unde să se ducă, în caz contrar îi vei cheltui și nu vei ști pe ce, ar trebui să ne construim un sistem inteligent de “cheltuire a banilor”. Momentan în Romania nu se face educație financiară în școală, ci doar cei care urmează o facultate de profil studiază mai mult drumul banilor. Nu ai nevoie de cursuri întregi de management pentru a cheltui inteligent, ci doar de informare și de câteva cărți bune.

Cum ne organizăm banii?

Welcome to the CashClub

În primul rând am învățat că banii trebuie împărțiți în: bani de cheltuit pentru generalități, rate, mâncare, S.O.S și economisire. Avem grijă în fiecare lună să-i distribuim conform acestei scheme și pot zice că este o alegere foarte inteligentă. Dave Ramsey propune și un cont separat pentru donații și pentru cadouri. Atunci când ai controlul banilor tăi, îți este foarte ușor să nu suferi de un “derapaj financiar”.

Anul trecut ne-a fost servită o lecție foarte importantă și cei care se avântau doar la “Trăiește clipa și cheltuie tot!” și-au dat seama că au făcut cea mai proastă alegere. Dar nici nu putem să devenim toți niște frustrați și să punem banii la saltea, nu-i așa? Departe de acest gând! Economia trebuie să funcționeze prin circulația banilor, însă printr-un mecanism inteligent.

Listă de cumpărături digitală

Dacă alegi să mergi într-un magazin fizic, mănâncă înainte ceva, niciodată flămând. Este demonstrat că oamenii cărora le este foame cumpără mult mai mult decât au nevoie. Un alt tips este de a renunța la foița post-it și să descarci o aplicație pe telefon pentru tine și partenerul tău. Puteți adăuga amândoi când vă aduceți aminte că vă lipsește ceva în casă și se updatează instant. Noi am făcut și aici lista de: mâncare, necesar apartament, copil și orice altă listă care îți vine în cap și căreia îi poți adăuga lucruri de cumpărat. O poți folosi și pentru cumpărăturile uzuale de pe internet. Pe această listă îți organizezi mai bine banii de cheltuit și nu omiți lucrurile importante.

Fără bani aruncați

Ne-am obișnuit să facem mai mult cumpărăturile online, însă cum ar fi să primim și noi niște bani de fiecare dată când ne facem cumpărăturile? Să presupunem cum contul nostru este “o mică bancă” care primește un comision de fiecare dată când facem cumpărăturile pe internet. Cum poți beneficia de acest comision? Tot ce trebuie să faci este să utilizezi o platformă de cashback: instalezi aplicația CashClub pe telefonul mobil și instalezi și extensia de browser CashClub.

Da, nu este atât de greu și te plătește și pe tine cineva când faci cumpărături online. Ce fel de cumpărături trebuie să faci? De la electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, până la piese auto. Această aplicație te ajută să primești între 1% și 30% cashback.

Deși există de ceva vreme pe piață, nu o cunoșteam. M-ar fi ajutat foarte mult, mai ales în luna martie când am făcut atâtea cadouri, însă cu siguranță o voi folosi pentru celelalte evenimente și pentru cumpărăturile online viitoare. Banii primiți pot acoperi o parte din costul cadourilor pentru diferitele evenimente la care iei parte sau îi poți economisi pentru hăinuțe, cosmetice, gentuțe. De câte nu avem noi nevoie, femeile? Așa ar vedea și bărbații că nu “doar aruncăm banii” pe geam, ci știm și cum să atragem un procent din ei înapoi.

Peste 800 de magazine partenere din România

Cred că acest număr arată cât de răspândită este aplicația CashClub, și acoperă multe magazine din care cumperi zilnic. Accesând magazinele partenere, am găsit Auchan, hypermarketul de la care cumpărăm cel mai des și de la care am primi foarte mulți bani înapoi, Floria – magazinul de flori online pe care l-am folosit pentru a face cadouri frumoase femeilor dragi mie, dar și Leonidas și Chocolissimo. Pentru fiecare din magazinele selectate, aplicația îți arată și procentul de cashback care îți este returnat.

Câteva dintre magazinele partenere de unde poți încasa cashback: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, About You, Vivre, Flanco, Fashion Days, AliExpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis.

Mi-am amintit acum și de colega mea care cumpără frecvent de pe AliExpress tot felul de gadgeturi atât pentru familie cât și pentru copiii ei, dar și de sutele de lei cheltuite de mine pe Libris și Cărturești. Acum îmi dau seama că aș economisi destul de mult și aș primi bani pentru a-mi achiziționa alte cărți. Da, sunt dusă cu cartea și trebuie să învăț și conceptul #farabaniaruncati.

Toma necredinciosul

Toți avem acel gen de prieteni care nu cred, nu vor, nu-i interesează să afle ceva. Doar dă-le linkul tau de referral atunci când fac cumpărături, arată-le în timp real cum stă treaba cu această aplicație. Spune-le și că vor primi 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul lor și care va plasa minimum o comandă din magazinele partenere. Va primi și el, și prietenul înscris câte 30 de lei. Îi poate retrage atunci când acumulează 50 de lei, așa că nu trebuie să aștepte prea mult.

CashClub

Dacă nu i-ai convins nici după ce le-ai arătat că pot primi bani înapoi când își fac cumpărăturile, roagă-i să te anunțe când mai fac cumpărături și le dai linkul tău referral prin care încasezi tu comisionul. Sunteți prieteni cu beneficii financiare 😊.

Achiziții de la birou

Având în vedere că există și o extensie de browser CashClub, mi-am instalat-o și pe laptopul de la birou. Sunt responsabilă pentru protocol și achiziții, așa că pot primi bănuți și pentru achizițiile de la firmă. Totul este securizat și de încredere. Ce mai este interesant la această aplicație este și faptul că are un comparator de prețuri integrat în platformă, pentru a putea vedea în timp real cine și unde vinde mai ieftin. Cred că îmi pot lua și bonusul de la firmă, deoarece fac achiziții avantajoase pentru consumabile și chiar cadouri pentru evenimentele de peste an. Când ești informat, ai de câștigat!

Welcome to the club, welcome to the CashClub

Accesează “Contul meu” și preia linkul tău personalizat dând click pe “Invită-ți prietenii”. Îl poți trimite în mesaje private sau să-l distribui pe rețelele sociale favorite fără restricții. Vei primi 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul tău și va plasa minimum o comandă din magazinele partenere. Mai mult, nu doar tu vei primi bănuți, ci și prietenii tăi – de asemenea, câte 30 de lei.

Practic, ei te ajută să economisești, iar tu le faci un cadou pentru a începe cu dreptul și cu curaj economisirea. Dintre magazinele partenere de unde poți încasa cashback amintim: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answer, About You, Vivre, Flanco, Fashion Days, AliExpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis și multe altele. Le poți descoperi pe site-ul CashClub.

Este atât de ușor de instalat și de folosit încât te simți ca un magician când faci cumpărături: cashback! și o parte din bănuți se întorc la tine.

Descarcă aplicația

Descarcă extensia

Descarcă aplicația

 • CashClub app
 • CashClub app
 • CashClub app
 • CashClub app
 • CashClub extensie
 • CashClub extensie
 • CashClub extensie
 • CashClub extensie

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Sursă Foto: CashClub.ro, canva.com.

9 Comments

 1. Pingback: Smart Money Smart Kids – DAVE RAMSEY – Dusă cu cartea

 2. Pingback: Total Money Makeover | Recenzie

 3. Pingback: Proba 5. Fără bani aruncați

 4. Pingback: Premii SuperBlog Pentru O Lady In Black - Lady In Black 2021

 5. Pingback: Toamna Asta Se Poartă CashClub De Black Friday 2021 - Lady In Black

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>