La Cabine – ritual de frumusețe
La Cabine – ritual de frumusețe

La Cabine – ritual de frumusețe

Ora 6 AM. Ceasul sună fără frică și o nouă zi începe. Trebuie să trezesc copilul, să-i fac pachețelul, să-mi fac cafeaua… stop. Deja sună totul ca într-un film derulat pe repede înainte. Dimineața nu este despre agitație și maraton, ci despre optimism, provocări și experiențe noi. Și cum poți începe o dimineață extraordinară, dacă tu nu te simți așa. Nu am uitat că pe lângă mamă cu normă întreagă sunt și femeie, o femeie care cu cât avansează în înțelepciune, trebuie să rămână și tânără, și frumoasă. Mi-am format un ritual atât dimineața, cât și seara.

Dimineața cu săpun mă spăl…

Așa începea o haioasă poezioară din copilărie, însă nu mai fac imprudența aceasta. M-am obișnuit ca atunci când mă dau jos din pat să-mi dau câteva pufuri cu apă termală pe față. Mă revigorează și mă trezește într-un mod miraculos. După ce-mi curăț tenul cu un gel de spălare blând, am grijă să folosesc un boost de vitamine pentru tenul meu. Prefer fiolele cu vitamina C.

  • Vitamina c pentru piele
  • Vitamina C din fructe

S-a demonstrat că vitamina C are proprietăți antioxidante, însă dacă nu o aplicăm împreună cu un SPF ziua, în prezența luminii aceasta se distruge, iar tenul nostru nu mai beneficiază de acea protecție împotriva radicalilor liberi. De când le folosesc împreună, am constatat și diminuarea petelor pigmentare, dar și acea piele de “porțelan” pe care ne-o dorim toate.

Îmi pun repede rochia mea neagră, cea care îmi dă încredere în mine, cu gândul la ședința pe care o am în dimineața aceasta. După ce las fetița la școală, schimb metroul, autobuzul și ajung în sfârșit la birou.

Pentru că lucrez într-o firmă care distribuie aparate HPLC și UHPL atât pentru industria farmaceutică (cromatografie lichidă nu joacă), unde se testează medicamentele marilor firme, cât și aparate care testează produsele cosmetice, astăzi avem o ședință despre vitamina C, despre testarea acesteia atât în forma pură cât și în componența cosmeticelor. Având în vedere că mai nou testez și produse cosmetice, o să am și eu un cuvânt de spus. Înainte de a vedea cum va fi ședința, vreau să vă spun și vouă despre o noutate pe care o testez: Vitamina C din Gama La Cabine.

La Cabine Vitamina C

Produsele La Cabine sunt realizate cu ingrediente naturale și tehnologii inovative, fiole cu ingrediente concentrate și testate dermatologic, fabricate în Spania. Gama La Cabine Vitamina C conține fiole ambalate individual sau în pachet de 10, ce acționează pentru probleme specifice ale tenului. Fiecare fiolă conține doza exactă de care are nevoie pielea ta. Datorită concentrației ridicate de ingrediente active și a texturii cu absorbție rapidă, rezultatele vor fi vizibile și de durată. Îmi place foarte mult ambalarea individuală, pentru că atunci când intră în contact cu aerul, vitamina C oxidează. Nu știu voi, dar eu am aruncat câteva sticluțe de vitamina C până am găsit utilitatea fiolelor.

  • Vitamina C La Cabine
  • Vitamina C La Cabine 2 1
  • Vitamina C La Cabine3

Așa cum vă spuneam mai sus, prefer să le folosesc dimineața și nu seara, deși pot fi folosite și seara. Mie îmi da acel finish “glow” și îmi place asta la cosmetice. Toate ne dorim o piele hidratată, suplă, fermă și care să radieze de frumusețe, de aceea folosesc întotdeauna vitamina C și o cremă cu un factor de protecție ridicat.

Pentru cele pasionate de cosmetică și de cum se înțeleg ingredientele cosmetice între ele, s-a demonstrat că Acidul Hialuronic aplicat înainte de vitamina C, pregătește mai bine pielea pentru absorbția substanțelor nutritive. Pentru că v-am vorbit de produsele din gama La Cabine, găsiți și La Cabine Pure Hyaluronic la preț foarte bun pe site-ul Spring farma sau în magazinele fizice.

 La Cabine

Ședința a fost interesantă și chiar am participat și eu activ cu acele cunoștințe dobândite în urma testării vitaminei C. Se anunță o seară la fel de plină ca și dimineața. Am urcat pe blog acest articol despre La Cabine România în pauza de masă. Dau un search și nu prea găsesc impresii în România despre ele, așa că mă bucur să pot contribui la promovarea unor produse de calitate. Am destule vizualizări atât pe Instagram cât și pe Facebook, semn că fetelor care mă urmăresc le-a trezit interesul noua mea achiziție.

Sunetul primirii unui email mă trezește din scroll-ul printre inimioarele și întrebările fetelor. Este de la Curtea Regală a Spaniei, un reprezentant care se află în România. Da, ce le mai arde unora de glume! O invitație în Spania. Mă uit de două ori, de trei ori, și-mi dau seama că este ceva serios. Sunt invitată ca și jurnalist de beauty, un weekend la Palatul Regal din Madrid (Palacio de Oriente), ca să folosesc produsele La Cabine la ele acasă. Mi se mulțumește că am avut o contribuție la promovarea acestei game în România și că este o plăcere pentru ei să aibă astfel de ambasadori și în țara noastră. “Ambasador La Cabine Romania” ce frumos sună!

Bine că a fost o zi de vineri, pentru că am avut nevoie de weekend să procesez tot ce s-a întâmplat. Am primit și un telefon prin care mi s-a confirmat că nu este o glumă și invitația oficială mi-a fost adusă personal, dar și documentele pentru a mă deplasa la Madrid weekend-ul viitor. Mi se pare un vis devenit realitate. Nu m-aș fi gândit că un simplu articol poate fi atât de apreciat, că Lady in Black poate fi un blog atât de iubit și de citit.

Vamos a España

Palacio de Oriente

Niciodată nu am mai fost atât de emoționată să ajung într-un loc. Imediat ce am coborât din avion, un reprezentant al Curții Regale ne-a adunat pe toate cele zece beauty blogger din 10 țări și am plecat să ne întâlnim cu regina Spaniei, Letizia. După o frumoasă după-amiază în care am aflat despre cum este să locuiești la palat, să iei masa la palat, cum toată lumea întoarce ochii pentru că ești însoțită de regina Spaniei, ne-am îndreptat către centrul de Spa amenajat chiar într-o cameră a palatului pentru acest eveniment.

Aici ne-am întâlnit cu actrița Ana Obregon, imaginea La Cabine, și ca în Decameronul lui Giovanni Boccaccio (chiar dacă ne aflăm în Spania și nu în Italia) fiecare dintre noi am început să prezentăm materialele de pe blogurile noastre și cum am atras atâția cititori. Frumusețea nu mai este un moft în zilele noastre, așa că femeile au grijă de imaginea lor și au nevoie de produse care sunt eficiente.

La Cabine experienta

Pentru că eu am fost cea care a oferit informații despre La Cabine Vitamina C, după prezentarea mea am fost poftită să merg să testez acest produs și să mi se spună mai multe secrete despre folosirea lor. Am aflat că derivații vitaminei C sunt mai stabili și mult mai puțin iritanți.

Fiolele La Cabine Vitamina C conțin vitamina C, proteoglipcani și glicopolimeri. Datorită puterii antioxidante a vitaminei C, pielea este protejată de radicalii liberi, ajutând la întârzierea semnelor vizibile ale îmbătrânirii și obținând un ton mai uniform și mai luminos al pielii.

Nu mi-am mai simțit pielea așa niciodată. Atât de catifelată, radiind de luminozitate și de sănătate. După ce am luat un prânz copios, s-a organizat o excursie prin Madrid. Pe lista noastră au fost cele mai populare atracții: Plaza Mayor, Muzeul Prado – care cuprinde una dintre cele mai interesante colecții de artă europeană, din secolul al XIV-lea și până la începutul secolului al XIX-lea, Parcul Buen Retiro, Puerta del Sol, Gran Via.

Atractii Madrid

Visul unei nopți de vară

Și pentru că o minune nu ține decât 3 zile, am fost răsplătite pentru munca noastră cu multe cuvinte de laudă și daruri din toată gama La Cabine. Nu credeam că folosind aceste fiole mă voi simți atât de specială. Am plecat spre aeroport fiecare cu gândurile ei și cu minunata experiență din acest weekend. Ajunsă în avion, mi-am așezat o pernă moale și catifelată sub cap, pentru că atunci când Curtea Regală a Spaniei te invită, zbori cu business class atât la dus cât și la întors, și ești tratat regește. Am adormit repede cu amintirea zilelor solicitante dar foarte plăcute.

Se aude o alarmă de telefon. Oare în avion nu trebuia să închidă toată lumea telefoanele? Deschid ochii și cu stupoare observ că sunt acasă, în pat. Se pare că a fost un vis, dar un vis atât de frumos! Începe o nouă zi, o săptămână nouă și multe provocări. Folosesc fiolele mele pentru un boost de frumusețe, acum le iubesc mai mult că oricând. Sper ca într-o zi visul meu să devină realitate, însă până atunci admir comentariile plăcute ale urmăritorilor mei.

Tu ai încercat Gama La Cabine?

5 Comments

  1. Pingback: Sănătate și Frumusețe De La SpringFarma - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>