Sănătate și frumusețe de la SpringFarma
Sănătate și frumusețe de la SpringFarma

Sănătate și frumusețe de la SpringFarma

Toamna este a doua primăvară când fiecare frunză este o floare.

Albert Camus

Dacă primăvara este anotimpul renașterii, aș putea spune că toamna este anotimpul regenerării. Chiar dacă este octombrie, ne putem bucura în fiecare zi de primătoamnă, și, cum putem începe mai bine decât cu noi. Să iei o pauză de la viața asta care este un carusel de emoții și stări, să-ți faci o retrospectivă interioară și să începi să ai grijă de tine, atât interior cât și exterior. Frumusețea vine din interior, iar tu poți stabili un echilibru.

Un start fresh de dimineață

Urăști când ceasul te trezește din visare și îți anunță o nouă zi. Îl oprești morocănos și numeri câte zile mai ai până când vine weekend-ul. Te îndrepți spre baie să-ți dai cu apă pe față, să te trezești mai repede. Pornești expresorul și licoarea arămie curge în valuri înmiresmate în cană. Mirosul proaspăt îți încântă simțurile și te binedispune. Micul dejun ușor și sănătos îți dă energie pentru a începe ziua fresh.

Aceasta este povestea multor oameni. Deoarece este o perioadă care ne pune imunitatea la încercare, vitaminele și suplimentele alimentare sunt de ajutor. SpringFarma – farmacie online – are grijă ca tu să-ți păstrezi sănătatea și să alegi cele mai bune vitamine și suplimente, produse de frumusețe, medicamente, produse bio și produse medicale, pe scurt: o gamă variată de produse.

Cură de sănătate

Redoxon

Soarele nu mai încălzește cu atâta putere și stă mai mult ascuns sub nori, iar Vitamina D trebuie suplimentată. Ai nevoie și de Vitamina C și Zinc pentru a te feri de viroze. Așa cum te hotărăști să ții o cură de slăbire, așa trebuie să începi și o cură de vitamine, toamna.

Springfarma a făcut o selecție de suplimente alimentare pe care le putem lua în această perioadă. Lupta împotriva stresului oxidativ este una de durată. De aceea nu trebuie să neglijăm acest aspect și să oferim protecție organismului împotriva lui, iar specialiștii recomandă cura de Vitamina C.

Îmi aduc aminte și acum de gustul acrișor de Vitamina C din copilărie. Mama îmi dădea în sezonul rece pentru a mă feri de răceală. Îmi spunea că-mi va da energie să mă joc toată ziua, și, deși mă strâmbam puțin, mi se părea o minune ca o vitamină să conțină multă energie. Anii au trecut și prefer vitaminele efervescente, iar pentru fetița mea pe cele masticabile, de tip jeleu. Îmi place că acestea nu conțin zahăr, de aceea pot fi luate și de cei cu diabet.

Oasele au și ele nevoie de susținere, iar venirea anotimpului rece se resimte și la nivelul lor. Calciul cu Vitamina D3 fac o echipă foarte bună, iar dacă ești vegan și nu consumi lactate, atunci ai nevoie de un supliment de calciu cu Vitamina D3. Ai grijă ca suplimentele pe care le iei să le conțină pe amândouă, altfel absența Vitaminei D3, care ajută la fixarea calciului în oase, nu va aduce beneficiile așteptate.

Memorie de elefant și circulație periferică bună

Toamna nu se încep doar curele de vitamine, trebuie începute și cele pentru ajutorul memoriei. Nu doar corpul are nevoie de suplimente alimentare și vitamine, ci și creierul. Indiferent dacă ești elev, student sau adult, lecitina are un rol important pentru susținerea memoriei tale. Nu te aștepta ca efectele să apară peste noapte, deoarece procesul are nevoie de timp. Dacă vrei să ai o memorie bună pentru examene sau proiecte importante, atunci ia din timp lecitina și las-o să acționeze.

Stai prost cu circulația periferică, dar îți dorești ceva și pentru memorie? Atunci împrietenește-te cu ginkgo biloba și vei avea ajutorul de nădejde pentru depășirea sezonului rece. Vei vedea beneficiile acestuia doar dacă îl iei corespunzător.

Îngrijirea tenului în anotimpul rece

  • Retinol
  • La Cabine Vit C
  • La Cabine

Am trecut în revistă îngrijirea corpului cu ajutorul vitaminelor și a suplimentelor alimentare, a creierului, iar acum a venit timpul pentru îngrijirea tenului. Chipul tău este primul care spune ceva despre tine, iar acum, deoarece masca a devenit parte din “accesoriile” zilnice și este obligatoriu să o purtăm, tenul nostru are de suferit.

Toamna poți începe cura de acizi, mai ales cura cu retinol. Acesta se folosește cu mare grijă vara sau deloc, în funcție de recomandările dermatologului, însă toamna este momentul în care este indicat să-l introduci în rutina ta de îngrijire.

Gama La Cabine conține mai mulți acizi benefici tenului tău.

Retinolul ajută la regenerarea celulară, reduce fotoîmbătrânirea și îmbunătățește textura pielii. Datorită formulei încapsulate, La Cabine – Pure Retinol pătrunde adânc în straturile pielii și reduce un posibil disconfort datorat iritării pielii. Dacă la celelalte produse care conțin retinol te-ai confruntat cu o piele care se înroșește și ulterior se descuamează, acum ai scăpat de această problemă. Nu uita să aplici cel puțin SPF 30 și vei observa o piele întinerită și netedă.

La Cabine la preț mic sunt fiolele care te vor ajuta în această perioadă de tranziție între anotimpuri. Știm cu toții că acidul hialuronic hidratează, umple ridurile, redefinește, repară și oferă volum pielii tale. Acidul hialuronic și Vitamina C aduc un boost de prospețime pentru pielea ta.

La Cabine sunt produse cu ingrediente naturale și tehnologii inovative, fiole cu ingrediente concentrate, testate dermatologic și fabricate în Spania.

Îngrijirea părului

La Cabine Flash Hair

Dacă te confrunți cu un păr uscat și casant în anotimpul rece, atunci trebuie să încerci fiolele pentru păr La Cabine – Flash Hair. Acestea hidratează, hrănesc și fac părul să strălucească de sănătate. Fibra de păr este sigilată, iar culoarea părului tău va rămâne intensă.

Este recomandat să-i faci o vizită și hair-stylistului tău. Vârfurile degradate și uscate îți fac părul să arate neîngrijit, iar tratamentele pe care le faci nu vor avea acel efect wow dacă părul tău este foarte degradat. Începe o cură de sănătate pentru părul tău și vei trece cu brio peste vremea rece.

Black Friday la SpringFarma

SpringFarma

Urmează acea perioadă din an în care îți poți cumpăra produsele dorite la prețuri foarte bune. Fă-ți din timp lista cu produsele necesare și nu uita să adaugi și acele produse pentru răsfățul tău și al familiei tale. Suplimentele și vitaminele sunt primele pe lista mea, iar produsele pentru îngrijirea pielii au un rol din ce în ce mai important în rutina mea.

Nu uita să ai grijă de tine zilnic, să-ți îngrijești corpul, pielea și ai grijă și de mintea ta!


Articol scris pentru SuperBlog 2021.

Sursă foto: springfarma.ro, canva.com.

2 Comments

  1. Pingback: Proba 11. Springfarma.com – O toamnă precum o primăvară

  2. Pingback: Cum Să Fii Frumoasă Vara Cu Rutina De Frumusețe - Lady In Black 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>