Seruri pentru ten Eladerm
Seruri pentru ten Eladerm

Seruri pentru ten Eladerm

Pasiunea mea pentru skincare a început acum 3 ani, când am conștientizat cât de important este să previi decât să tratezi. Ne dorim toți “tinerețe fără bătrânețe” însă în realitate lucrurile stau diferit față de cărți. Am început să mă interesez asupra ingredientelor care le aplic pe piele și chiar folosesc un incidecoder pentru a afla ce fac pentru pielea mea anumite ingrediente din cosmetice. Nu tot ce e bio/eco este și real, sau anumite uleiuri esențiale îți pot provoca multe probleme.

Suntem în era internetului unde orice se poate găsi, iar informația este la un click distanță. Pentru că am vrut să caut și un brand românesc care face astfel de cosmetice, am căutat și am găsit.

Eladerm este o companie românească, care dezvoltă produse dermatocosmetice, aflate la “granița dintre medicament și produs cosmetic”. Produsele au în componență activi care au în spate studii clinice pentru diferite probleme ale pielii. Eladerm vine cu noutăți în cosmetica românească prin faptul că încorporează activii în baze de unguent.

Viziunea Eladerm

Una din țintele noastre este ca produsele Eladerm să fie utilizate de toate clasele sociale ale populației, fiind alternative accesibile ca preț la produsele străine de pe piața românească.

Seruri pentru ten Eladerm

Ser cu Colagen Eladerm

Odată cu înaintarea în vârstă și cu creșterea gradului de “înțelepciune”, colagenul începe să se piardă și trebuie suplinit. Fermitatea pielii este afectată, iar liniile fine sunt doar începutul a ceea ce numim riduri. Colagenul are rolul de a preveni deshidratarea pielii și ajută la regenerarea celulară. Fără ajutorul colagenului, regenerarea se produce încet și fără mari beneficii.

Colagenul este o componentă importantă, prezentă în mod fiziologic în piele, responsabilă pentru menținerea fermității acesteia. Această proteină acționează precum un liant care leagă și păstrează în piele toate celelalte componente ale acesteia, împiedicând pierderea lor.

Serul cu Colagen Eladern conține pe lângă colagen și acid hialuronic – un alt component important pentru menținerea fermității și tinereții pielii. Pe lângă efectul regenerant, aceste seruri hrănesc pielea și-i furnizează “energia” de care are nevoie.

De ce un ser?

Pentru că o rutină completă necesită și aplicarea serului după curățare. Serul conține o formulă mai concentrată în comparație cu o cremă. Serul aplicat pe tenul umed, are rolul de a intensifica beneficiile tratamentului antirid și penetrează straturile pielii. Se aplică sub forma a 2-3 picături, dimineața și seara după ce tenul a fost curățat. Pătrunde rapid în piele și este indicată aplicarea unei creme care să sigileze efectul acestuia. Se poate aplica și pe gât pentru că nu trebuie neglijată pielea din această zonă.

Experiența mea cu Serul cu Colagen Eladerm

O experiență plăcută trebuie să înceapă cu ambalajul produsului. Pentru că Eladerm nu a neglijat acest aspect, serul vine într-o cutiuță elegantă, ușor de desfăcut (am avut experiența neplăcută de a-mi rupe unghiile când desfăceam alte seruri). Sticluța acestuia nu este alunecoasă, iar pipeta este concepută în așa fel încât să iei cantitatea corectă care trebuie aplicată pe piele.

Aplicat pe piele are un efect de umplere a liniilor fine și de suplețe. Am simțit proprietățile emoliente și hidratante ale serului. Mi-a ajutat tenul în lupta cu pierderea transepidermică. Îl folosesc pe pielea umedă, dată înainte cu apă termală și sigilat cu o cremă hidratantă. La o săptămână de la utilizare, tenul meu are un aspect luminos, iar chipul a căpătat o strălucire aparte.

Chiar dacă purtăm mască în această perioadă, și așa este normal, nu trebuie să neglijăm îngrijirea pielii, pentru că acum mai mult ca niciodată aceasta are nevoie de atenție în plus. Masca usucă pielea și o irită, iar folosirea unor produse potrivite ajută la minimizarea problemelor pielii.

Acest ser este destinat tuturor tipurilor de ten, inclusiv pentru cel sensibil. Acest ser nu conține parfum!

Compoziție: Aqua, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

eladerm.ro

Ser antirid RidStop Eladerm

Cel de-al doilea ser de la Eladerm pe care l-am încercat a fost serul antirid RidStop. Un ser care are proprietatea de a umple și de a preveni apariția liniilor fine și a ridurilor. Cei de la Eladerm au dezvoltat o întreagă gamă RidStop care ajută în lupta împotriva problemelor care apar odată cu înaintarea în “înțelepciune”.

Chiar dacă ne-am dori să avem mereu o piele frumoasă și fermă, procesul de îmbătrânire este unul normal, însă putem amâna acest proces ireversibil. Dacă nu acționăm la timp, chiar și folosirea celor mai eficiente seruri nu mai poate fi de ajutor prea mult. Trebuie să avem așteptări realiste și să nu așteptăm ca rezultatele să apară peste noapte.

Fața și gâtul sunt cele mai predispuse la apariția ridurilor și cele mai vizibile. Încearcă să le îngrijești din timp pentru ca efectele “înțelepciunii” să fie cât mai puțin vizibile. Așa cum am văzut, producția de colagen începe să scadă după vârsta de 20 de ani și trebuie suplinit atât prin alimentație și un stil de viață sănătos, dar și prin aplicarea cosmeticelor potrivite.

Bronz frumos, nu sănătos

Unul dintre factorii care duce la îmbătrânirea prematură a pielii este expunerea la soare necontrolată. Știm că soarele ajută la asimilarea vitaminei D în organism, însă nu trebuie să stăm de dimineața până seara pentru acest lucru. Conform studiilor, sunt suficiente 5 minute pe zi pentru asimilarea vitaminei D. Putem suplimenta cu vitamina D sub formă de capsule acolo unde sunt carențe sau în lunile de toamnă – iarnă. Razele UVA sunt prezente tot anul, așa că protecția solară este un must-have pentru pielea ta. Radiațiile UV distrug fibrele de colagen și elastina din piele. Să nu-ți mai amintesc de implicațiile bronzatului la solar.

Experiența mea cu Serul antirid RidStop Eladerm

Îmi place să combin serurile, aplicând unul dimineața și unul seara, și prin acest procedeu realizez mai bine care sunt beneficiile acestor produse asupra pielii mele. La fel ca și frățiorul lui, amintit mai sus, este la fel de elegant și de concentrat. Se folosește ușor, iar consistența lui este una vâscoasă, așa cum îmi place să aibă un ser.

Sunt multe cosmetice care sunt prezentate ca și un serum, însă consistența lor este ca un toner esență lipicios. Nu am întâmpinat probleme, pentru că nu conțin “crocobauri” și pielea mea dornică de emoliere în această perioadă, le-a asimilat foarte bine. Ridurile din jurul ochilor au fost umplute, iar pielea mult mai catifelată. Ca și în cazul celuilalt ser, folosesc apă termală înainte de a-l aplica. Mi se pare că se absoarbe mai bine. Crema hidratantă este necesară pentru sigilarea lui în piele.

Recomandarea noastră:

Pentru a lupta eficient împotriva ridurilor, vă recomandăm să folosiți dimineața, după curățarea tenului serul antirid, iar pentru a sigila efectul acestuia și pentru a vă proteja de razele soarelui, vă recomandăm să aplicați crema RidStop SPF 50+.

Compoziție: Aqua, Hydrolyzed Collagen, Poria cocos Extract (STUDIU CLINIC), Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

eladerm.ro

Seruri pentru ten Eladerm

Dacă informațiile și filmulețele v-au ajutat, intrați pe eladerm.ro și vedeți toată gama lor de îngrijire a pielii. Au o gama variata de produse: creme, loțiuni de corp, șampoane și creme de protecție solară.

4 Comments

  1. Pingback: La Cabine - Ritual De Frumusețe - Lady In Black

  2. Pingback: Crema Cu Factor De Protecție Solară - Lady In Black 2021

  3. Pingback: Gerovital Sun - SPF Is Your BFF - Lady In Black 2021

  4. Pingback: Top 6 SPF Care Nu Ustură Ochii - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>