Cosmetice bio Organic Kitchen
Cosmetice bio Organic Kitchen

Cosmetice bio Organic Kitchen

Ce înseamnă organic?

Această întrebare ne-o punem de fiecare dată când întâlnim eticheta de “eco/bio” și se referă la felul în care alimentele sau fibrele au fost cultivate și apoi prelucrate. Agricultura organică își propune să păstreze un echilibru cu natura și să folosească tehnici de lucru și materiale care să nu afecteze mediul înconjurător.

Cosmetice eco

Cosmetice bio Organic Kitchen

Pentru a afirma că niște cosmetice sunt eco/bio, trebuie în primul rând să vedem acea ștampilă, siglă și să ne uităm pe lista de ingrediente. Dacă ingredientele cosmeticelor obișnuite provin din petrochimie, cosmeticele bio sunt făcute din ingrediente care nu au suferit modificări și care sunt vegetale. Acestea pot fi: extracte apoase, uleiuri esențiale, alge, extracte din plante sau din fructe, argilă.

Chiar dacă sunt adepți ai acestui concept care spun că pot fi consumate, atenție mare! Cosmeticele sunt făcute să fie aplicate pe piele și nu mâncate! Calitățile lor se vor vedea în urma folosirii, iar tu vei simți pe pielea ta cum acționează și ce beneficii ți-au adus.

Vitamix.ro vă aduce gama Organic Kitchen cu produse naturale pentru păr, față și corp, dezvoltate pe baza următoarelor ingrediente: extract din ierburi aromatice, sucuri vegetale, miere, precum și extracte din fructe exotice, care să-ți răsfețe fiecare simț.

Gel de duș natural cu extract de Mango Organic Kitchen

Mango este un fruct pe care eu îl ador. Îl consum atât simplu cât și în combinație cu cereale la micul dejun. Am găsit varianta în care mă bucur de această aromă și în timpul dușului. Acest gel de duș cu extract de mango, este certificat organic și are 260 ml. Aleg gelurile de duș în cantități moderate, deoarece îmi place să încerc cât mai multe arome, consistențe și m-aș plictisi de cele la 1 litru.

Extractul organic de mango tonifică, îngrijește și repară pielea. Uleiul de măsline bio o înmoaie și o hidratează, oferindu-i netezime.

Cremă exfoliantă cu Cafea Etiopiană Organic Kitchen

Încă de pe cutie ne îmbie cu acest mesaj: Wake up and smell the coffee! Este o cremă exfolianta cu un miros divin. Am avut o perioadă în care am încercat și exfolierea cu zaț de cafea, însă trebuia să spăl cada foarte bine, se păta, așa că am renunțat. Nu mai suntem pe timpul bunicii și acum găsim creme exfoliante care nici nu-ți murdăresc cada, și fac această experiență plăcută.

Wake up and smell the coffee este un exfoliant de corp remodelator dezvoltat din ingrediente atent selecționate, vedetele compoziției minune fiind: cafeaua etiopiană și untul de cacao. Cafeaua, după cum bine știm, are proprietăți anticelulitice și îndepărtează celulele moarte ale pielii, lăsând-o fină și cu un miros care îți va înviora toate simțurile. Produsul nu conține parabeni și este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Exfoliantul exotic are efect de slăbire, reglează procesul de drenare a țesuturilor, reduce depozitul de grăsime și favorizează drenajul fiziologic al excesului de fluide din corp. Efectele uimitoare ale acestor ingrediente principale, se vor resimți încă de la prima utilizare a produsului, iar tu te vei îndrăgosti iremediabil de acest scrub exfoliant de corp remodelator.

Cremă pentru masaj cu miere de albine Organic Kitchen

După ce folosiți un exfoliant de corp ca cel de mai sus, este bine să aplicăm o cremă care prin efectul ei să diminueze aspectul de “coajă de portocală”. Pielea ta va fi mai atrăgătoare și fină la atingere. În cazul în care beneficiezi de masaj anticelulitic profesional, poți folosi această cremă pentru masaj cu miere de albine, iar rezultatele nu vor înceta să se vadă.

Uleiul de lămâie oferă tonifiere și fermitate pielii, lăsând-o elastică și rezistentă, reducând în același timp volumul corporal.

Cremă anticelulitică cu ulei de Ienupăr Organic Kitchen

Pentru că acest articol este dedicat îngrijirii pielii cu aspect de “coaja de portocală”, pentru că nu-mi place să-i zic celulită, cea de-a treia cremă este tot pentru această problemă. Crema anticelulitică cu ulei de Ienupăr merge foarte bine aplicată după un exfoliant și se absoarbe foarte bine în piele.

Extractul organic de ienupăr stimulează metabolismul și asigură o descompunere eficientă a depozitelor grase. Uleiul bio de geranium are efect de lifting, tonifiere și netezire a pielii. Un rezultat rapid și vizibil!

Cosmetice bio Organic Kitchen și o viată sănătoasă

Nu te rezuma doar la creme și masaj, adoptă un stil de viață sănătos și consumă multe lichide. Împrietenește-te cu sportul și încearcă să faci în fiecare zi cel puțin 10-15 minute de exerciții fizice.

3 Comments

  1. Pingback: Seruri Pentru Ten Eladerm

  2. Pingback: Produse Naturale Din Aronia - Lady In Black

  3. Pingback: Hammam El Hana - Cosmetice Din Tunisia - Lady In Black

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>