Ten curat cu Gerovital Stop Acnee
Ten curat cu Gerovital Stop Acnee

Ten curat cu Gerovital Stop Acnee

Gerovital

Adolescența este perioada în care atât corpul, cât și pielea noastră se schimbă. De la pielea fină, ca de bebeluș, ajungi la pubertate să te confrunți cu punctele negre (comedoane deschise), punctele albe (comedoane închise) sau chiar apariția pustulelor, nodulilor și chisturilor. Pentru a preîntâmpina aceste probleme ale pielii este bine să începi cu o rutină simplă de curățare a pielii, tratarea zonelor afectate și aplicarea unei creme hidratante.

Curățare cu Gel Spumant Purifiant Gerovital Stop Acnee

Ten curat cu Gerovital Stop Acnee

Curățarea este primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a avea o piele curată și gata să asimileze substanțele nutritive pe care le vei aplica după. Acest gel asigură o curățare blândă a impurităților și a sebumului în exces, fără a usca pielea. Conține acid salicilic natural din extract de salcie care ajută la eliberarea porilor și dizolvarea stratului de sebum. Capsulele moi cu vitamina E, care fac produsul atractiv atât vizual cât și la atingere, se dizolvă și eliberează nutrienții de care pielea ta are nevoie.

Se folosește dimineața și seara, și se masează pe pielea umedă până când face spumă. Este util pentru adolescenții care sunt în curs de acomodare cu produsele de îngrijire a pielii.

Cremă gel Sebum Control Gerovital Stop Acnee

Cremă gel Sebum Control Gerovital Stop Acnee

După ce ți-ai curățat tenul, aplică o cremă gel care se absoarbe instant și care te ajută să ții sebumul sub control și te scapă de senzația de gras. Tenul tău devine curat, matifiant și pregătit pentru a face față noilor provocări. Conține Sebaryl, un astringent natural ce are efect matifiant și anti iritant.

Cremă Ultra-Activă Gerovital Stop Acnee

Cremă Ultra-Activă Gerovital Stop Acnee

O cremă ultra activă, care se aplică ca un pas final al rutinei tale de curățare. Trebuie aplicată strict pe zonele cu probleme, deoarece conține acid salicilic. Ai la îndemână un ingredient care duce la uscarea coșurilor și la prevenirea apariției altora noi.

Benzi Curățare Puncte Negre Gerovital Stop Acnee

Benzi Curățare Puncte Negre Gerovital Stop Acnee

Toți ne dorim să scăpăm de acele puncte negre inestetice, care se pot inflama și dau coșuri dureroase. Benzile conțin acid glicolic, un acid care ajută în lupta cu problemele tenului.

Mască Film Purificatoare Gerovital Stop Acnee

Așa cum îi spune și numele, mască filmogenă sau peel-off, ajută la curățarea pielii de celulele moarte de la suprafață și curăță tenul. Porii sunt deblocați, iar impuritățile sunt curate.

Atenție: Masca se aplică mult mai jos de conturul ochilor. Riscați arsuri!

Încearcă să ai un ten curat cu Gerovital Stop Acnee

Aceste produse sunt ca un kit de început, până când adolescentul ajunge să se familiarizeze cu o rutină, și se recomandă persoanelor cu vârstă de 16-30 ani. În cazul în care faci pașii de mai sus în rutina ta de dimineața, nu uita să aplici și un SPF30 toamna-iarna și SPF50 primăvara-vara. O piele sănătoasă trebuie îngrijită încă din adolescență.

Urmărește și materialele viitoare, și construiește-ți rutina alături de mine. Aștept să-mi spui și tu ce experiență ai cu acest tip de cosmetice.

4 Comments

  1. Pingback: Machiajul Perfect De Valentines Day

  2. Pingback: Femeia La Treizeci De Ani - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>