Femeia la treizeci de ani
Femeia la treizeci de ani

Femeia la treizeci de ani

Pornind de la romanul lui Honoré de Balzac aș putea spune că Femeia la treizeci de ani este momentul în care o femeie renaște. Dacă până la 30 de ani ai trecut prin mai multe procese, la fel ca un neinițiat pentru a ajunge la desăvârșire, de acum încolo te poți folosi de experiența acumulată pentru a deveni completă. Să te accepți așa cum ești, cu acele calități și defecte pe care le-ai acumulat de-a lungul anilor. Nu mai ești adolescenta nesigură de propria frumusețe și mereu în căutarea bărbatului care să o admire. Nu mai ești tu cea cu fricile pe care credeai că nu le vei depăși.

Ești soare, ești culoare… ești perfectă! Perfectă pentru ceea ce ai tu nevoie, pentru bărbatul care este în viața ta sau care va veni, perfectă ca mamă dacă ai deja copii.

I am enough

Femeia la treizeci de ani

Acest concept dezvoltat de un psihoterapeut pe nume Marisa Peer, preluat în diverse forme și la noi, revoluționează ideea de a te mulțumi cu ceea ce ești. Ești suficientă/completă pentru tine. Din această frică de a nu fi suficientă, se naște nesiguranța.

Așa s-a întâmplat și cu mine. Am vrut mereu să fiu suficient de bună pentru părinții mei, pentru bunici, pentru copilul și soțul meu. Schimbarea a venit chiar la 30 de ani. Am început să am grijă de corpul meu prin sport și alimentație, să citesc mai mult, pentru că niciodată nu simt că citesc prea mult, însă atunci când citești cărți care te ajută să te dezvolți atât pe plan personal, cât și spiritual, simți beneficiul cărților.

Chipul frumos și stima de sine

“Valorezi atât cât te apreciezi” spunea François Rabelais. Dacă stima de sine este scăzută, chiar dacă chipul tău este unul frumos nu vei avea încredere în tine. Ideea de renaștere, de femeie împlinită, a fost dezvoltată de Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, care a lansat linia Gerovital H3 Evolution Perfect Look, care conține produse cosmetice destinate îngrijirii zilnice pentru toate tipurile de ten și produse pentru îngrijire corporală.

Dacă în adolescență mă confruntam cu o piele grasă și coșuri, când am descoperit gama Gerovital Stop Acnee lucrurile au început să evolueze în bine. Am învățat ce înseamnă curățare, tonifiere și hidratare, produse care trebuie folosite împreună pentru a avea un ten curat, dar și hidratat.

Născută sub semnul evoluției

Născută sub semnul evoluției femeia zilelor noastre a învățat cum să se facă frumoasă indiferent de ora la care se trezește. Dacă până la 30 de ani aveam impresia că gena mea este bună și nu trebuie să folosesc prea multe produse cosmetice, acum din rutina mea nu lipsește acidul hialuronic care are rolul de a păstra nivelul de hidratare optim pentru pielea mea. Atât pielea feței cât și cea a gâtului primesc mai multă atenție de când am început să devin “mai înțeleaptă”.

Încerc să aleg acele ingrediente benefice pentru tenul meu, iar produsele nou lansate de la Farmec conțin Acid Hialuronic 4D, ceea ce înseamnă că acidul hialuronic are o greutate moleculară de 4 ori mai mare și se află sub diferite forme pentru a da acel aspect sănătos al pielii tale. Acum ești de 4 ori mai frumoasă, mai încrezătoare, mai puternică și mai specială!

Rutina femeii de 30 de ani

Fă-ți timp pentru tine! Timpul nu stă în loc pentru tine, pentru a te odihni suficient, pentru a avea o dietă sănătoasă și pentru a face ceea ce îți aduce fericire. Atunci când îmi fac timp pentru mine, nu simt că sunt egoistă, ba din contră. Atunci când te îngrijești atât fizic cât și psihic, ai grijă și de ceilalți prin ceea ce faci pentru tine. La fel ca fundația unei case care se dărâmă, așa ești și tu dacă nu ai grijă de tine.

Pentru că evoluția înseamnă și să încerci ceea ce este mai bun pentru tine, am încercat Apa Micelară Bifazică ca prim pas în curățarea tenului meu. Este foarte eficientă și în îndepărtarea machiajului waterproof, pentru că tot vine vara și folosim produse rezistente la transfer. Micelele din compoziția ei îndepărtează atât machiajul ochilor, cât și al buzelor. Uleiul de trandafir sălbatic are acțiune în reglarea elasticității pielii și refacerea barierei protectoare.

După procesul de curățare al feței, folosesc mereu apa termală și aplic acidul hialuronic. Aplic pe pielea umedă pentru mai multă hidratare. Folosesc mereu o cremă hidratantă pentru a sigila acidul hialuronic aplicat. Acum poți avea un somn odihnitor. Efect radiant sănătos și piele fericită toate ne dorim.

Pielea corpului

Nu doar pielea feței și a gâtului trebuie să arate bine, ci și pielea corpului. Să te simți bine în pielea ta înseamnă și să ai o piele hidratată și tonifiată. Pe lângă exercițiile zilnice pe care le fac, am încercat și Crema Anticelulitică pentru masajul șoldurilor, coapselor și abdomenului. Cafeina și Uleiul natural de Trandafir Sălbatic stimulează microcirculația pielii și textura este mult îmbunătățită. Nu mă aștept la miracole peste noapte, pentru că ar fi nerealist. Crema aplicată, fără dietă și exerciții, este o picătură într-un ocean.

Ceea ce am observat imediat este o piele catifelată și care miroase divin. Cine nu iubește mirosul de trandafir? Folosesc apa de trandafiri la prăjituri și la dulciuri. Fetița mea mi-a spus că miros a rahat de trandafiri din Turcia, așa că m-a binedispus foarte tare.

Femeia la treizeci de ani

Femeia la treizeci de ani este zeița renăscută din pasărea Phoenix, sigură pe sine și strălucitoare. Păstrează-ți frumusețea cu ajutorul Gerovital – Doctor în frumusețe!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

4 Comments

  1. Pingback: Proba 15. Cea mai bună versiune a ta

  2. Pingback: Ten Curat Cu Gerovital Stop Acnee

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>