Machiajul perfect de zi cu zi
Machiajul perfect de zi cu zi

Machiajul perfect de zi cu zi

Celebrarea iubirii trebuie făcută în fiecare zi, nu doar de Valentines Day. Având în vedere că această sărbătoare a luat amploare și la noi în ultimii ani, tinerii îndrăgostiți se pregătesc în fiecare an cu flori și inimioare de pluș. Am spus tinerii, da, și tu la 40, 50, 60 ești tânără, frumoasă și cu multă experiență, așa că pregătește-te cu ceea ce ai mai frumos și bun: tu însăți. Pune-ți frumusețea în valoare cu produse de îngrijirea pielii atent selecționate și apoi fă-ți un machiaj cu produse de calitate.

Machiaj de Valentines Day (4)

Machiajul simplu

Nu trebuie să faci un curs de make-up artist, ci pur și simplu să te machiezi așa cum o faci de obicei. Și eu prefer machiajul simplu, și de foarte multe ori ceva natural (Less is more) este mai mult decât perfect, m.m.c.p cum zicea dna profesoară de Limba română din generală.

După ce ți-ai făcut rutina de îngrijire a pielii, alege un primer pe care îl poți folosi ca baza pentru fondul de ten sau simplu. Acesta minimizează porii și face că fondul de ten să se așeze mult mai bine. Dacă preferi un CC Cream sau un BB Cream în locul fondului de ten cu acoperire mare, ai de unde să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine.

Conturează-ți ochii cu un tuș sau creion kajal și folosește un rimel care să-ți dea volum genelor. Aplică un ruj roșu sau un roz mai intens și ești gata. Gata în mai puțin de 10 minute și arați ca o zeiță!

Cumpără produse pentru un machiaj simplu

Smokey eyes

Da, lucrurile încep să fie mai serioase, însă sunt atâtea tutoriale pe YouTube, încât și cea mai neiscusită fată poate ajunge la un rezultat decent. Ai nevoie de un kit de machiaj Smokey eyes și dexteritate. Poți apela la o trusă cu pigmenți puternici “de culori în nuanțe neînfricate”. Încearcă tuș și chiar gene false. Atunci când vrei să fii specială, genele false nu mai sunt un moft.

Cumpără produse pentru un machiaj Smokey eyes

La femme fatale

Nu-ți trebuie prea multe cunoștințe aici. Poți fii femeia fatală prin conturarea ochilor cu tuș sau creion, făcând acea “codiță” care să-ți dea profunzime privirii. Buzele tale vor fi mult mai apetisante dacă pui un ruj roșu sau un ruj lichid roșu mat. Ține minte că bărbaților nu prea le place ca rujul să ajungă pe buzele lor, însă rujul rezistent la transfer te scapă de această grijă. Fii femeia fatală, fii femeia de vis!

Cumpără produse pentru un machiaj La femme fatale

Machiajul romantic

Nu contează dacă întâlnirea voastră are loc ziua sau seara, important este să rămâi firea romantică de care inima lui s-a îndrăgostit. Pentru machiajul romantic trebuie să folosești un machiaj simplu, dar să pui mai mult accent pe ochi. Aplică un fard în nuanțe deschise și luminoase, iar pe buze pune un ruj nude sau ușor pastel.

Cumpără produse pentru un machiaj romantic

Trucuri pentru un machiaj reușit

Machiaj de Valentines Day (3)

Dacă ești pe fugă și vrei ca aplicarea rimelului să nu-ți mai strice machiajul ochilor, folosește-te de o lingură de plastic pe care o vei așeza sub pleoapa inferioară.

Buze moi cu ajutorul periuței de dinți? Da, se poate. Iarna este anotimpul în care atât pielea feței cât și cea a buzelor au de suferit. Oricât ai încerca să folosești balsamul de buze, tot se mai găsește câte o pieliță inestetică. Folosește periuța de dinți pentru exfolierea buzelor tale și vei vedea ce moi și netede vor deveni. Folosește mișcări blânde, iar periuța trebuie să aibă perii moi. Mai poți adăuga un unt de cocos sau puțin zahăr brun pentru o exfoliere mai profundă.

Periuța rimelului s-a uscat? Nicio problemă, se poate repara acest lucru. Știm că anul acesta nu ai mai folosit rimelul atât de mult, așa încât nu ți-ai dat seama că și-a schimbat textura. Pentru a nu-ți irosi machiajul din cauza rimelului uscat, bagă periuța într-o cană cu apă fierbinte și las-o câteva minute să se desprindă de pe ea surplusul. Pune din nou periuța în tub și vei vedea că se schimbă și consistența rimelului. Căldura de pe aplicator influențează textura rimelului.

Dacă vrei ca rujul să nu se transfere pe dinți, scapă de surplus cu ajutorul unui șervețel pe care-l pui pe buze și presezi ușor. Mai poți pune șervețelul între buze și presezi ușor. Te poți folosi și de bețișoarele destinate igienei urechii prin ștergerea conturului interior al buzelor.

Acum că ai aflat trucuri pentru un machiaj reușit, te poți apuca să realizezi machiajul perfect de Valentines Day. Nu uita să celebrezi iubirea în fiecare zi, și mai ales iubește-te pe tine însăți!

Pentru mai multe produse de machiaj vă recomand cu încredere

One comment

  1. Pingback: Cum Să Fii Frumoasă Vara Cu Rutina De Frumusețe - Lady In Black 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>