Rezoluție 2021: Păr frumos și sănătos!
Rezoluție 2021: Păr frumos și sănătos!

Rezoluție 2021: Păr frumos și sănătos!

Pentru că anul trecut ne-am petrecut mai mult timp în casă, imaginea noastră a avut “de suferit”. Vizita la saloane a fost înlocuită cu vizita în spa-ul de acasă. Ne-am spălat, ne-am vopsit și chiar ne-am tuns acasă. Da, ne-am demonstrat nouă înșine că putem face multe lucruri pe care nu credeam că am putea. Așa am descoperit multe site-uri care îți pot vinde produse de calitate la un preț decent. Unul dintre acestea este vitamix.ro, un site cu produse cosmetice, dar și cu alimente sănătoase și suplimente alimentare.

Șampon bio de uz zilnic Oma Gertrude

Gama Oma Gertrude am descoperit-o în căutarea mea pentru produse organice, cărora le-am dedicat un alt articol. Această gamă a fost inspirată din cosmeticele tradiționale din Germania, ceea ce mă face să cred că au fost suficient de testate, și că ceea ce cumpăr este de încredere. Sunt certificate ecologic și nu conțin parabeni și parfumuri sintetice.

Pentru că părul meu a avut de suferit în perioada cât am stat în casă, a fost mereu prins în coc și neglijat, și-a făcut “auzită durerea”. A devenit casant și uscat. Deși la rădăcină se îngrășa, în rest era uscat și fără strălucire.

Trebuia să fac ceva, așa că am ales un șampon pentru toate tipurile de păr, care poate fi utilizat zilnic. Nu-mi spăl părul zilnic, însă am perioade în care îl spăl la 2-3 zile. Mă descurajează uscarea lui, pentru că refuz să-l las să se usuce de la sine, cel puțin 20-25 de minute. Nu vreau nici să-l tai, pentru că-mi place ideea de păr lung, așa că am zis să-l ascult și să-i dau ceea ce are nevoie.

Șamponul bio Oma Gertrude despre care vă vorbesc conține rozmarin care are proprietăți antiseptice, ceea ce m-a ajutat cu sebumul produs, stimulează circulația și tonifică pielea. Îți dă o senzație de răcoare plăcută și de calmare. Un alt ingredient minune este mușețelul care are un efect calmant asupra rădăcinilor. Cu toții cunoaștem beneficiile mușețelului și faptul că este potrivit pentru utilizare chiar și de către copii. Acest producător recomandă folosirea acestui șampon chiar și de copiii care au pielea mai sensibilă.

Balsam bio cu utilizare zilnică Oma Gertrude

Așa cum am spus și mai sus, aceste produse sunt inspirate din cosmetica tradițională germană și conțin componente naturale și organice, care să aducă pielii tale nutrienții de care are nevoie. Produsele Oma Gertrude conțin extracte de afine, unt de shea, extract de măceșe, ulei de semințe de strugure și multe alte componente de calitate. Balsamul Oma Gertrude îți face părul mătăsos, strălucitor și ușor de pieptănat. Are un miros plăcut și lasă părul curat. Mi s-a întâmplat cu alte produse să rămână prinse pe firul de păr, dar acesta se clătește foarte bine.

Mască pentru strălucirea și rezistența tuturor tipurilor de păr Oma Gertrude

Masca pentru strălucirea și rezistența tuturor tipurilor de păr conține extract organic de iris și de salvie. Aceste ingrediente ajută părul pentru a fi mai rezistent și mai strălucitor. Personal folosesc masca doar o dată pe săptămână, însă având în vedere că necesită doar 5-7 minute să stai cu ea, o poți folosi mai des. Mie îmi place că părul capătă altă textură, este ușor de pieptănat și lasă un miros plăcut. Pentru un păr frumos și sănătos este indicată și folosirea măștilor de păr.

Gel de duș tonifiant bio Oma Gertrude

Chiar dacă nu este un articol despre îngrijirea pielii corpului, am descoperit în această gamă și un gel de duș tonifiant cu extract de ghimbir. Pe lângă ghimbir, conține și extract organic de cireș, și așa cum știm acerola are o cantitate mare de vitamina C, numai bună pentru pielea noastră în sezonul rece. Ghimbirul are efect antiseptic și antiinflamator. În același timp îmbunătățește circulația sângelui și are și efect anticelulitic.

Păr frumos și sănătos cu gama Oma Gertrude

Nu trebuie să mergi la salon când ai găsit produsele potrivite pentru nevoile a avea un păr frumos și sănătos! Voi ați încercat ceva din gama Oma Gertrude?

One comment

  1. Pingback: Hammam El Hana - Cosmetice Din Tunisia - Lady In Black

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>