În călătorie cu ajutorul cosmeticelor Hammam El Hana
În călătorie cu ajutorul cosmeticelor Hammam El Hana

În călătorie cu ajutorul cosmeticelor Hammam El Hana

În 2020 am vrut să mergem într-un concediu în Tunisia, dar… știți ce s-a întâmplat. Până când lucrurile se vor simplifica și va fi în regulă să călătorim în siguranță, am început să-mi cumpăr lucruri și cosmetice care să-mi pregătească simțurile pentru destinația mult visată. Vine și primăvara, și pielea noastră are nevoie de exfoliere după ce am ținut-o acoperită cu haine cât mai groase în timpul iernii. Cel mai bine ar fi să apelezi la “spa-ul casei tale” și să-ți pregătești pielea să arate suplă și mătăsoasă.

Hammam El Hana

Hammam El Hana

Gama Hammam El Hana te duce cu gândul la Tunisia, pe drumurile Damascului, Egiptului sau te va îmbia cu aroma cafelei, sau te va cuceri cu proprietățile uleiului de măsline. Pe toate le puteți găsi pe site-ul vitamix.ro, răsfățându-vă în luna femeii.

Produsele din gama PIELOR Hammam El Hana Tunisian Amber îți oferă o călătorie imaginară în îndepărtatul Orient Mijlociu, datorită aromelor puternice care-ți vor încânta simțurile și te vor determina să te îndrăgostești iremediabil de ele!

Exfoliant Corp Tunisian Amber Hammam El Hana

Exfoliantul de Corp Tunisian Amber Hammam El Hana vine într-un gramaj generos de 500 ml, într-un borcan elegant care te duce cu gândul la recipientele pe care le foloseau prințesele din Orientul Mijlociu. Are un miros foarte plăcut și particulele exfoliante sunt îmbogățite cu vitamine și nutrienți de care pielea ta are nevoie, iar crema ajută la spălarea blândă a întregului corp. Adio, piele uscată de pe coate și genunchi! Bun venit, piele catifelată! Conține și ulei de argan care hidratează în profunzime pielea uscată.

Aplică produsul pe pielea umedă, imediat după duș, atunci când porii sunt încă deschiși. Masează ușor produsul pe piele, lasă-l să acționeze pentru aproximativ 15 minute, apoi îndepărtează surplusul folosind un burete de baie și clătește pielea cu apă călduță.

Cremă de Mâini Tunisian Amber Hammam El Hana

Tot din gama Hammam El Hana, crema de mâini Tunisian Amber este îmbogățită cu vitamine și nutrienți, și hidratează atât pielea mâinilor tale cât și cuticulele. Este într-un ambalaj de 30 ml, așa că are loc și în cea mai mică geantă. Ai hidratarea mereu aproape și scapi de senzația de piele care ține. Mai ales în această perioadă când ne dezinfectăm mâinile foarte des, pielea mâinilor este mult mai afectată. Lasă crema să intre în piele, apoi bucură-te de senzația de catifelare pe care ea o oferă.

Crema de mâini Tunisian Amber este îmbogățită cu vitamine și nutrienți benefici pielii, dar conține și ulei de argan, extrem de folositor pentru îmbunătățirea aspectului pielii uscate.

Cremă de Mâini Egyptian White Musk Pielor Hammam El Hana

Așa cum v-am spus, gama Hammam El Hana te duce cu gândul la Orientul Mijlociu și la acele vacanțe de neuitat. Mirosul moscului este acum concentrat într-o cremă de mâini hrănitoare îmbogățită cu vitamine. Este inspirată de naturalețea și frumusețea moscului alb egiptean, un simbol al purității și al stării de bine. Lasă mâinile catifelate și cu o aromă încântătoare.

Cremă vitaminizată pentru mâini și unghii cu ulei de cătină – Bunica Agafia

O gamă care conține rețetele Bunicii Agafia, gamă cu tradiție, transmisă din generație în generație și care are la bază rețete vechi. Ingredientele conțin plante siberiene (cătină, cedru, ienupăr, mur pitic) și apă rece, proaspătă, iar dovada timpului arată cât sunt acestea de eficiente. Materiile prime folosite pentru această cremă provin din cele mai curate zone ale Siberiei, din regiunea Baikal. Bunica Agafia era supranumită și “vindecătoarea din Siberia”. Este o cremă nutritivă, bogată în vitamine și minerale. Are proprietăți de regenerare, antioxidante și vine într-un ambalaj de 75 ml.

Ingrediente: cătină, cedru, ienupăr, mur pitic, ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ulei din semințe oleaginoase.

Nu conține: parabeni, silicon.

Încearcă mai multe produse din gama Hammam El Hana sau Bunica Agafia. Vezi și celelalte recomandări de pe vitamix.ro: Cosmetice bio Organic Kitchen și Rezoluție 2021: Păr frumos și sănătos!.

One comment

  1. Pingback: Cosmetice Bio Organic Kitchen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>