Produse naturale din Aronia
Produse naturale din Aronia

Produse naturale din Aronia

Ce este Aronia?

Aronia este o plantă ce face parte din familia Rosaceae. Este originară din America de Nord și se găsește în trei tipuri de specii: aronia melanocarpa (fructe negre, cu un gust uscat, amărui, dar bogată în nutrienți), aronia arbutifolia (fructe roșii, cu un gust mai apropiat de dulce), aronia prunifolia, o combinație între cele două amintite anterior. După multe cercetări, s-a ajuns la concluzia că fructele negre de aronia au cel mai mare conținut de antioxidanți.

De mai bine de 7 ani, în satul Charlottenburg din județul Timiș, unde aerul este curat și pământul fertil natural, au fost plantate 15 hectare de arbuști de aronia.

Aronia Charlottenburg este marca sub care producem sucul, deja recunoscut pentru proprietățile sale fantastice. O bunătate obținută din fructele negre, plină de antioxidanți, vitamine și minerale, care te revitalizează instant.

Ce conține sucul de Aronia?

Sucul de aronia melanocarpa obținut de Aronia Charlottenburg este 100% natural, ecologic, obținut prin presare la rece. Nu conține aditivi, conservanți, coloranți, apă sau zahăr. Este un produs 100% vegan, fără lactoză și fără gluten. Un studiu realizat în 2015, a constatat faptul că aronia are un conținut foarte ridicat de polifenoli din 143 de plante care au participat la studiu.

Efecte benefice asupra organismului

Efecte anti cancer – un studiu din 2004 a analizat efectele sucului de aronia și a extractelor din aceste fructe în prevenirea cancerului de colon. Studiul a constatat că în timp ce toate extractele de fructe de pădure utilizate au inhibat dezvoltarea celulelor canceroase, aronia a avut cel mai puternic efect. Un alt studiu din 2009 a arătat ca extractul de aronia a dovedit calități protectoare la persoanele care suferă de cancer la sân.

Efecte anti-diabetice – un studiu din 2016 a descoperit că nivelul de glucoza din sânge și obezitatea pot fi ameliorate utilizând suc de aronia. Când este consumată sub forma sucului, aronia poate avea efecte pozitive asupra persoanelor care au diabet sau sindrom metabolic.

Îmbunătățește sănătatea organelor – cercetătorii au descoperit că sucul a redus severitatea și simptomele generate de afecțiunile ficatului. Studiul a sugerat că efectul se poate datora activității antioxidante a boabelor de aronia.

Sănătatea vaselor de sânge – aronia oferă protecție împotriva bolilor coronariene. Aronia protejează vasele împotriva depunerilor care se pot dezvolta pe interiorul lor.

Contribuie la echilibrul nutrițional – aronia este cunoscută pentru multitudinea de nutrienți. Este un aliment dens, care conține o gamă largă de vitamine și minerale, inclusiv zinc, magneziu, fier și vitaminele C, B și K.

Produse naturale din Aronia

Suc Aronia 100% Natural Bio

Sucurile presate la rece își păstrează toate proprietățile și toți nutrienții. Conține vitaminele A, C, E, K, P, Q și minerale precum: calciu, zinc, fier, potasiu, magneziu, mangan. Celor care sunt iubitori ai unei diete sănătoase, vă spun că aveți parte și de fibre în această băutură, și de foarte mulți antioxidanți care vă ajută atât interior cât și exterior. Acest suc poate fi consumat de persoanele care au o dietă vegană sau de cei care suferă de diabet.

Mie îmi place să beau sucul de Aronia fie cu apă minerală, fie simplu. Este foarte concentrat, iar cantitatea de 3L vă asigură necesarul de nutrienți și vitamine pentru 1 lună de zile.

Antioxidanți: nivel ridicat de antociani și proantocianine, având un nivel de 15 ori mai ridicat de antioxidanți decât fructe ca merișorul sau afinul.

Fructe Uscate de Aronia Bio

Fructele de aronia sunt pur și simplu delicioase! Se pot adăuga în bolul tău cu cereale de la micul dejun, în salate sau pur și simplu pot fi consumate ca o gustare. Mie îmi place să le adaug în ceai și să mă bucur de culoarea ceaiului, și de bobițele care se hidratează în timp ce stau în apa caldă. Fructele sunt deshidratate printr-un procedeu al temperaturii controlate, fără a fi folosit zahăr sau alți conservanți.

Îți dau vitalitate, pentru că sunt considerate un tonic general, iar consumate regulat, au grijă de sănătatea întregului organism:

  • au grijă de inima ta;
  • au efect antiinflamator;
  • susțin organismul în lupta împotriva cancerului;
  • îți schimbă în bine metabolismul;
  • … și au multe alte beneficii pentru sănătate!

Gem de Aronia Bio FĂRĂ ZAHĂR

Produse naturale din Aronia

Chiar dacă ești la dietă și mori de pofta gemurilor, ai găsit unul bio și fără zahăr – Gemul de aronia. Din experiență îți spun ca are un gust delicios, iar pus pe crochete de orez expandat îți vei potoli pofta de dulce. Îl poți folosi și la clătite sau diferite prăjituri. Eu l-am adăugat și în smoothie pentru a da un gust mai dulce. Orice combinație pe care o vei alege, este una delicioasă!

Gemul din fructe ecologice de aronia este o nouă aventură a papilelor gustative, o filă de poveste pe care o poți consuma cu plăcere, beneficiind totodată de toate proprietățile acestui superfruct!

Pudră Aronia Ecologică

Este o pudră obținută din măcinarea cojii și a semințelor uscate de aronia. Sunt măcinate fin, pentru ca tu să te bucuri de tot ce este mai bun. Ca și celelalte produse Aronia și Pudra Aronia Ecologică conține polifenoli, multe vitamine și minerale. Dacă ai probleme cu tranzitul intestinal, fibrele din compoziție te vor ajuta să-l reglezi. Ajută în problemele cu obezitatea, diabetul și boli de inimă.

Pulberea organică de aronia 100% naturală are o uriașă capacitate antioxidantă mulțumită concentrației polifenolilor (procianidini, antocianini și acizi fenolici) din tescovină, cu 60% mai mare decât în fruct.

Alege produse naturale din Aronia

Fructele de aronia sunt sănătate pură și te ajută în lupta stresului oxidativ, dar și în lupta cu alte probleme de sănătate. Alege produse naturale, certificate ecologic și consumă-le cu încredere! Bucură-te de gustul și savoarea preparatelor tale cu ajutorul fructelor de Aronia!

Ai încercat fructele de Aronia?

One comment

  1. Pingback: Alegeri Naturale De La Fares - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>