ChocoTelegrama – un cadou care nu se demodează niciodată
ChocoTelegrama – un cadou care nu se demodează niciodată

ChocoTelegrama – un cadou care nu se demodează niciodată

Există situații în care alegerea unui cadou poate fi o corvoadă. Nu știi ce să alegi și vrei să nu o dai în bară. Vi se pare cunoscut? Vreau să te anunț că există un cadou care nu se demodează niciodată, iar acesta este o ChocoTelegramă. Un cadou care cuprinde un mesaj delicios din ciocolată și care cu siguranță va topi și inima celei mai mofturoase persoane.

ChocoTelegrama - un cadou care nu se demodează niciodată

Produsele Chocolissimo sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar sau Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, după rețete tradiționale bine păstrate. Realizate dintr-o ciocolată belgiană premium de cea mai bună calitate, aceste litere care alcătuiesc ChocoTelegrama au un gust fin, cu un conținut echilibrat de cacao și lapte, ți se topesc în gură și-ți activează acel hormon al fericirii. Cine nu este fericit când mănâncă ciocolată? Dacă o simplă ciocolată îți dă o senzație de plăcere accentuată, ChocoTelegrama va declanșa fericirea papilelor tale gustative și orice zi mohorâtă se va transforma într-o zi fericită.

În trecut telegrama conținea un mesaj scurt dar cu un impact mare. Așa și acest cadou va avea un impact plăcut asupra destinatarului tău.

Momente speciale în care poți oferi ChocoTelegrama

Nu trebuie să existe evenimente speciale pentru a face cadouri din ciocolată, însă pentru cei care vor să facă acest tip de cadou doar în aceste situații, am să vă fac câteva recomandări.

Cadou ChocoTelegramă lansare afacere nouă

ChocoTelegram - Chocolissimo

Dacă vrei să-ți impresionezi un prieten, un partener de afaceri cu un mesaj din ciocolată de bun venit, ai găsit modalitatea originală. Am avut o surpriză plăcută din partea soțului meu cu ocazia lansării noului meu proiect Lady in black. Așa cum este și vorba aceea: “Ca ceva să dureze trebuie să fie udat”, noi “l-am udat” cu ciocolată belgiană premium și cu un pahar cu vin. Bineînțeles că și pitica noastră s-a alăturat distracției, iar cuburile cu litere și-au făcut rapid dispariția. Având în vedere că acest cadou a ajuns la sufletul meu, vă recomand cu căldură cadouri din ciocolată belgiană premium.

Cadou ChocoTelegramă la încheierea colaborării

ChocoTelegram---Chocolissimo

Dacă atunci când începem o colaborare putem folosi varianta enunțată mai sus, de ce nu am putea folosi acest mijloc și atunci când încheiem colaborarea cu cineva. Din diverse motive, unele colaborări ajung la final, și ce modalitate mai frumoasă de a mulțumi cuiva putem alege decât o ChocoTelegramă. Orice veste neplăcută poate fi îndulcită cu un cadou inedit. Un mesaj din ciocolată prin care spui un simplu “Mulțumesc!” sau “Mulțumesc pentru colaborare!” poate avea un efect plăcut asupra celui care îl primește. Am putea încerca și varianta în care ne depunem demisia într-un mod original😁.

Cadou ChocoTelegramă pentru vizita la medic

ChocoTelegram--hocolissimo

Avem obiceiul transmis din generație în generație, să mergem la medic și să ducem o mică atenție. Ce ar fi dacă am înlocui cafeaua și cutia de bomboane cu ceva mai original. Am fost amuzată când doctorița mea a spus că vreau să le îngraș văzând cutia de bomboane, așa că de data aceasta cu astfel de ChocoTelegramă, o să-i spun că o bucățică dintr-o ciocolată belgiană premium nu îngrașă.

Cadou ChocoTelegramă pentru dependenții de ciocolată

ChocoTelegram-Chocolissimo

Cred că toți avem printre noi cunoștințe, persoane dependente de ciocolată. Ar mânca ciocolată la orice oră. Știm că nici dulcele în exces nu este bun. Cum ar fi să-i transmitem acest mesaj din ciocolată și să-l ajutăm să-și stăpânească dependența?

Cadou ChocoTelegramă pentru Ziua Îndrăgostiților

ChocoTelegram-Chocolissimo

Dacă ar fi după mine, aș zice că trebuie să fii tot anul îndrăgostit și să oferi cadouri, nu doar când este Valentine’s Day sau Dragobete. Toți am preluat această sărbătoare și de aceea, pe lângă plușuri în formă de inimioară, putem face și cadouri dulci. Cum o poți impresiona pe femeia iubită, dacă nu cu un mesaj delicios de ciocolată. Dragostea are un gust și mai bun atunci când este sub formă de ciocolată, iar Te iubesc! sună delicios.

Cadou ChocoTelegramă când o ceri în căsătorie

Dacă inima îți bate tare când o vezi, dacă nopțile tale devin fără sens atunci când ești departe de ea, dacă tot universul tău gravitează în jurul ei, trebuie să-i spui: “Te iubesc! Vreau să fii soția mea!”. Lasă filmulețele de pe YouTube sau de pe social media. Sunt deja expirate și nu ești deloc original. Bucură-te că s-a inventat ChocoTelegrama și apelează cu încredere pentru a-i transmite mesajul tău într-un mod cât mai original.

ChocoTelegram - Chocolissimo (2)

ChocoTelegrama – un cadou care nu se demodează niciodată

Poți scrie mesajul tău personalizat în limita a 60 de caractere. Poți include, de asemenea, litere sau semne speciale din ciocolată cu lapte, cuburi de ciocolată albă simple sau cuburi de ciocolată printabilă cu diferite simboluri grafice. Inimioarele sunt mult mai delicioase dacă sunt din ciocolată.

Nu aștepta o ocazie pentru a face cadouri persoanelor dragi ție. Fiecare zi pe care o începem este un cadou dat nouă. Dăruiește și tu bucuria mai departe printr-un simplu gest, printr-un gând de ciocolată!

ChocoTelegram-Chocolissimo

Articol scris pentru pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog.

6 Comments

  1. Pingback: Idei de cadouri pentru Valentines Day

  2. Pingback: Creatimoss - Lady In Black

  3. Pingback: Probă extra-concurs: ChocoTelegrama – motive și ocazii potrivite pentru a face un cadou inedit

  4. Pingback: Pentru Luna Iubirii: Tort Dragastos Cu Ciocolata Si Vin Rosu

  5. Pingback: Ciocolată Belgiană Leonidas - Cel Mai Dulce Cadou - Lady In Black

  6. Pingback: Cele mai bune cadouri de Valentine Day - Always in Trend - 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>