Ciocolata belgiana Leonidas – cel mai dulce cadou
Ciocolata belgiana Leonidas – cel mai dulce cadou

Ciocolata belgiana Leonidas – cel mai dulce cadou

Așa cum mereu spun, nu avem nevoie de ocazii speciale pentru a oferi un cadou, însă dacă este și Ciocolata belgiană Leonidas, succesul este garantat. Ingredientele sunt de cea mai bună calitate, iar ciocolata belgiană adevărată este baza fiecărei creații, cu unt și frișcă proaspete, cremă de lapte, alune din Turcia, cireșe Morello din regiunea Périgord, migdale din Italia și portocale de Valencias.

100% proaspăt – Încă de la primele sale creații, rețeta de succes a companiei Leonidas se bazează pe virtuțile unei prospețimi desăvârșite. Astăzi, Leonidas produce peste 100 de varietăți de praline belgiene de cea mai bună calitate și prospețime – fără a folosi vreodată produse congelate, ci numai ciocolată cu unt de cacao pur 100%.

Plăcerea de a oferi

Atunci când dăruiești ești cel mai fericit om. Bucuria de pe chipul persoanei care primește o surpriză dulce este de neprețuit. Fie că este aniversarea persoanei iubite pe care vrei să o surprinzi cu un cadou dulce sau a mamei, surorii sau șefei, vei transforma o zi obișnuită într-o adevărată sărbătoare.

Luna Martie – Luna Femeii

Ciocolată belgiană de la Leonidas - cel mai dulce cadou (2)

Dacă ai ratat 1 și 8 martie din diferite motive, te anunț că toată luna poți să oferi cadouri. Cine ar refuza ceva dulce? Celebrarea primăverii este cel mai frumos moment din an. Sărbătorim cele mai importante femei din viața noastră și ne bucurăm de fiecare moment în care le avem lângă noi.

Alege pralinele de ciocolată belgiană Leonidas, cu cel mai fin gust pe care l-ai întâlnit vreodată. Pe ciocolatabelgiana.ro găsești să cumperi nenumărate sortimente ambalate în cele mai sofisticate cutii. Ciocolata fină și delicioasă este pusă în cutii elegante, visul oricărei femei.

Cutii Bijoux & Love

Ce au în comun bijuteriile și ciocolata? Pot fi puse în aceeași cutie. Dacă vrei să-ți surprinzi iubita cu o cutie specială cumpără una dintre Cutiile Bijoux & Love. După ce va mânca cele 30 de praline Leonidas cu cea mai fină și delicioasă ciocolată, pe care nu-ți garantez că va dori să le împartă cu tine sau dacă va alege asta ești un norocos, va putea folosi această cutie confecționată dintr-un material de satin roșu pentru bijuteriile sale. Femeile se plâng mereu că nu au destule cutii de bijuterii sau că nu sunt destul de elegante pentru bijuteriile lor prețioase.

Cutiile bijoux & Love LEONIDAS

Pralinele delicate și delicioase de la Leonidas reprezintă mereu un cadou ideal și original, satisfăcându-i pe cei care știu să le aprecieze adevărata valoare și să și le amintească cu plăcere nemăsurată.

Momente speciale

Dacă ești gazda unui eveniment, lansare sau căsătorie, Ciocolata belgiană Leonidas este alegerea cea mai bună pentru un cadou de 1 si 8 Martie. Ciocolata belgiană Leonidas are anumite proprietăți care se potrivesc perfect cu plăcerile vieții. Fie că au cel mai fin lichior, cea mai fină cremă sau alune și fructe, această ciocolată va reuși să binedispună fiecare invitat. Fiecare cutie este însoțită de un mini catalog și oricine va putea alege o anumită pralină care să-i satisfacă dorința de dulce.

Oaspeții tăi se vor simți răsfățați de ciocolata caldă, blândă și delicioasă care le va trezi toate simțurile. Din experiență vă spun, am mâncat multă ciocolată belgiană, dar ca cea de la Leonidas nu am mâncat vreodată. Un gust pe care nu-l poți prezenta în cuvinte. Pur și simplu ți se topește în gură și îți prelungește acea stare de bine, de răsfăț al papilelor gustative.

Moment pentru a-ți cuceri soacra iremediabil

Fie că ești fată sau băiat, știi cât de greu este să-ți cucerești soacra. Acum poți scăpa de această problemă. Dacă vrei să-ți cucerești și socrul, ai la îndemână cutia CHOCO & WINE CREAM care conține 31 de praline asortate și vin Lamuri. Eleganța și gustul desăvârșit într-o cutie.

Artă într-o cutie de ciocolată belgiană fină

Mergând pe urmele curentului cultural omonim, Colecția Leonidas Art Nouveau își propune să readucă în prim-plan farmecul Europei de început de secol 20: cutii cadou stilate, moderne, cu un discret parfum de melancolie.

Perfecte de dăruit pentru cei care apreciază finețea și subtilitatea, artiștilor și celor pasionați de istorie. Delicatețea pralinelor cu parfum medieval va cuceri și cea mai nemulțumită persoană. Sunt persoane care sunt foarte greu de impresionat însă pralinele Leonidas sunt pe gustul tuturor.

Ciocolată belgiană Leonidas pentru orice moment

Cei de la Leonidas îi mulțumesc foarte ușor atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Cutiile Moment Cacao conțin cele mai surprinzătoare ambalaje, potrivite pentru orice moment. Plăcerea de a dărui și de a face pe cineva fericit îți va aduce cel mai frumos cadou din partea celorlalți: recunoștința. O cină banală se poate transforma într-un moment special, o reuniune poate deveni un moment de neuitat pentru cei pe care-i vei surprinde cu cele mai bune praline de ciocolată.

Indiferent de motiv, este întotdeauna o ocazie de a dărui ceva dulce, de calitate și care să te facă să fii de neuitat pentru cineva. Cumpără ciocolată Leonidas de la ciocolatabelgiana.ro pentru cele mai frumoase momente din viața ta și a celorlalți!

Oua de Paste LEONIDAS

2 Comments

  1. Pingback: Welcome To The CashClub - Lady In Black

  2. Pingback: Arta Negocierii - Negociat.ro - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>