Arta negocierii
Arta negocierii

Arta negocierii

Deși nu mi-a plăcut niciodată partea reală, contabilitatea și managementul, și am ales să merg spre partea umană, de filologie, mereu m-a interesat prețul unui articol înainte de a-l cumpăra. Toți prietenii mă știau ca persoana care știe unde x lucru este mai ieftin și nu făceam asta din zgârcenie, ci pur și simplu munca mea e valoroasă, așa că nu vreau să irosesc banii. Cum ne spuneau părinții: Când faci tu banii, ai mai multă grijă pe ce-i dai.

În ultimii ani s-a dezvoltat foarte mult comerțul online. Câștigăm timp atunci când cumpărăm de pe un marketplace online, deoarece nu-ți mai pierzi timpul prin magazine, poți comanda oricând pentru că nu se închide la o anumită oră. Poți compara prețul produselor de pe mai multe platforme și alegi prețul corect pentru bugetul tău. Produsele sunt livrate acasă și scapi de sacoșele grele.

Cumpărături online

Lăsând “nebunia” de anul trecut în care oamenii goleau raionul de hârtie igienică, săpun, făină și ulei, am descoperit că există acest marketplace online – Negociat.ro – pe care poți negocia direct prețul cu vânzătorul, atunci când vrei să cumperi mai mult de 10 bucăți. Mi se pare o idee foarte bună având în vedere restricțiile actuale, în care nu poți merge la cumpărături când vrei tu. Oamenii cumpără mai multe bucăți din dorința de a nu mai merge atât de mult prin magazine.

Negociat.ro este un concept nou de magazin online, un marketplace în care utilizatorii interesați să cumpere un număr mai mare de produse pot accesa butonul “Negociază” în loc de “Adaugă în coș” și astfel pot negocia direct cu vânzătorul un preț mai bun pentru produsele pe care doresc să le achiziționeze.

Pe această platformă găsești de la alimente neperisabile până la laptopuri, tablete și telefoane, electrocasnice, produse de îngrijire personală, articole sportive și tot felul de produse pe care nu te gândești că le găsești online. Se adresează persoanelor fizice, așa că ai scăpat de cozile din magazine, unde toți se îmbulzesc să cumpere tot ce este la promoție.

Nu te gândi că ești într-un talcioc și trebuie să stăpânești arta negocierii, nu. Totul se face prin intermediul site-ului și vânzătorul îți poate da prețul dorit de tine pentru cantitatea dorită.

Școala poate începe mai ușor

Arta negocierii

Având în vedere că am fost aleasă Președinte în Comitetul părinților clasei, îmi va fi ușor de acum încolo când va începe școala și trebuie să cumpărăm la comun rechizite și papetărie pentru copii. În plus am găsit și diverse materiale pe care le-ar putea folosi în Săptămâna Altfel, atunci când pot realiza laboratoare de experimente, diverse ateliere de creație. Introduc mai mult de 10 bucăți și voi negocia direct cu vânzătorul. Deja mi-a fost ușurată munca. Chiar și “Moșii” pot veni acum. Au de unde alege jucării și cărți pentru toți prichindeii noștri.

Apropos: Oare Moș Crăciun știe de platforma Negociat.ro?

Rețeta preferată mereu la îndemână

Deși stăm în România “mâncarea” preferată a familiei sunt pastele cu ton. Având în vedere că le consumăm cel puțin o dată pe săptămână, știe toată lumea cum este să ajungi de la serviciu și să faci ceva repede, ar fi o alegere foarte bună să luăm o cantitate mai mare. Spaghetele Barilla sunt preferatele noastre alături de conserva ton Rio mare și gata o cină sănătoasă și rapidă.

Spaghete 500gr BARILLA

Aniversarea zilei de naștere a copilului

S-a dus vremea când ne serveam colegii cu o bomboană. Acum de ziua copilului trebuie să duci ciocolățele, napolitane sau alte dulciuri ambalate individual. Așa că trebuie să-și servească colegii de la școală, pe cei de la after school, pe cei de la cursul de karate și pe cei de la cursul de programare. Da, de aceea voi negocia foarte bine aceste cantități. În condițiile actuale este bine că suntem “scutiți” să le mai facem aniversarea la un loc de joacă sau restaurant, așa că este o variantă accesibilă cea de pe Negociat.ro.

Ziua copilului

Mărturii pentru nuntă la un preț accesibil

Ne amintim cu toții cât de stresant este să alegem pentru invitații noștri ceva care să le aducă aminte de fericitul eveniment din viața noastră. Ideal ar fi să fie ceva folositor, nu ceva care să fie aruncat într-un sertar sau să fie dat copiilor să se joace. Ceva care te reprezintă și pe tine, dar le este util și lor. Pe Negociat.ro găsești mărturii, iar prețul îl poți negocia în funcție de cantitate. Cu siguranță vei obține un preț bun, pentru că la cel puțin 100 de invitați, așa cum se fac nunțile românești, există un discount foarte bun din partea vânzătorului. Uite ce Semn de carte inimă dublă decupată pe care să o poți dărui ca mărturie.

Semn-de-carte-inimă-dublă-decupată

Iar dacă te-am convins că este în avantajul tău să negociezi pentru ceea ce vrei, îți mai spun că la fiecare comandă pe care o realizezi pe Negociat.ro, intri în extragerea pentru premiul de 2021 de euro. În plus, fiecare a 2021-a comandă primește 2021 de lei, iar fiecare a 1021-a comandă primește 1021 de lei.

5 Comments

  1. Pingback: Proba 11. Marketplace Negociat.ro – Negociezi ușor, cumperi cu spor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>