Gerovital Sun – Perfecțiune în bronzare
Gerovital Sun – Perfecțiune în bronzare

Gerovital Sun – Perfecțiune în bronzare

Vară, soare, mare. Așa începe orice amintire din vacanța de vară, doar că anul acesta concediul meu a fost doar de 4 zile. Puțin, ar spune unii, însă m-am bucurat de fiecare moment petrecut la mare. Și, pentru că noi femeile ne dorim și o culoare arămie, care nu întotdeauna se obține sănătos, 4 zile ar putea fi prea puține pentru a obține un bronz frumos și sănătos.

Piele sănătoasă și un ritual de îngrijire potrivit

De câțiva ani, sănătatea pielii mele este foarte importantă, și de aceea mi-am stabilit un ritual de îngrijire a pielii, pe care îl respect cu sfințenie. Nu degeaba mi se dă cu cel puțin 10 ani mai puțin decât vârsta pe care o am. Încerc să am grijă și la alimentație, să fac mișcare cât de cât, dar și să folosesc produse pentru îngrijirea pielii, potrivite nevoilor tenului meu. Folosesc double cleansing pentru demachiere, serum și creme pentru hidratare, și niciodată nu uit să aplic SPF 50 ziua, tot timpul anului.

Gerovital Sun

Da, folosesc SPF 50 pentru față, însă pe corp, la mare, folosesc SPF 30. Îmi place să nu fiu “albă ca brânza” mai ales când îmi pun o rochie, însă nici nu exagerez stând cu orele în soare. Anul acesta, pentru că a fost timpul mai scurt, am folosit și un ulei pentru bronzat, care să accelereze obținerea unei culori “de ciocolată cu lapte”.

Spumă Protecție Solară SPF 30 Gerovital Sun

A fost prima dată când am folosit un SPF cu o consistență de spumă. Este foarte ușor de aplicat, se întinde și se absoarbe foarte bine în piele, și nu lasă acea senzație de piele uleioasă. Am folosit-o pe tot corpul și aplicarea ei a fost foarte plăcută. Nu cred că mi-a plăcut niciodată mai mult ca acum să reaplic SPF. Bineînțeles, că au încercat-o și soțul și fetița mea. Doar nu era să testez eu ceva și să nu încerce și ei?

Aceasta conține: Rona Care Bronzyl, un activator biologic al bronzării naturale, Ulei de Măsline și Betacaroten natural, Vitamina E și este un produs rezistent la apă.

Ulei Bronzant Pentru Plajă Gerovital Sun

Așa cum spuneam mai sus, este primul an în care folosesc un ulei pentru bronzat. De obicei, era suficient să aplic doar crema de protecție cu factor 30, și în câteva zile pielea căpăta nuanța dorită. Acum am vrut să accelerez puțin, și acest ulei a ajutat. L-am aplicat la 15 de minute după ce mi-am dat cu spuma de protecție, pentru că acesta nu conține factor de protecție. Mi-a plăcut foarte mult consistența, faptul că se întinde și se absoarbe în piele frumos, dar mai mult decât atât, pielea mea este și acum foarte hidratată.

Mi-am adus aminte cum este să aplic un ulei sau o loțiune hidratantă și cât de catifelată se simte pielea. Au trecut 3 zile de când m-am întors de la mare, însă pielea se simte încă moale și catifelată. Acesta conține cele trei ingrediente vedetă ale gamei Gerovital Sun și este recomandat pentru pielea închisă la culoare și deja obișnuită cu soarele, însă eu l-am folosit din prima zi, după crema de protecție SPF 30. Nu am avut probleme și nici pielea nu mi s-a ars.

Este foarte important să nu forțăm procesul de bronzare, dacă nu vrem să agresăm foarte tare pielea. Mai bine un bronz frumos și sănătos, decât o piele care ustură după ce a fost expusă la soare pentru o perioadă îndelungată.

Loțiune Spray 3 în 1 După Plajă Gerovital Sun

Înainte foloseam o cremă sau o loțiune hidratantă de corp și nu-mi cumpăram separat una după plajă. Anul acesta am folosit această loțiune spray care face ca aplicarea să fie o încântare. Răcorește, hidratează și dă un luciu frumos pielii. Este atât de ușor de aplicat, încât ți se pare o joacă de copil.

Gerovital Sun Loțiune Spray 3 În 1 După Plajă asigură confortul pielii după supraexpunerea la radiațiile UV, având o acțiune complexă de liniștire, răcorire și revitalizare a epidermei arse de soare.

Aceasta conține: D-Pantenolul, extract de Boswellia Serrata și Mentol, ingrediente care ajută pielea să se refacă după expunerea la soare.

Gerovital Sun – Perfecțiune în bronzare

Vacanța s-a terminat, iar eu sunt mulțumită de culoarea pielii mele bronzate, rochițele se asortează și mai bine cu pielea mea arămie, și sunt fericită că am reușit în doar 4 zile să capăt un bronz frumos și sănătos, iar produsele Gerovital Sun mi-au fost un ajutor binevenit.

Alege să-ți protejezi pielea înainte de a te expune la soare, deoarece o piele sănătoasă este mult mai frumoasă, iar frumusețea vine și din interior. Nu uita că SPF is your BFF!

Ai folosit produse din gama Gerovital Sun?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>