Povestea Indirei
Povestea Indirei

Povestea Indirei

După o seară magică petrecută împreună, prințul și-a dat seama că minunea din fața lui este aleasa inimii. A scos timid cutia de catifea, a luat inelul delicat și i l-a pus pe deget. Ca un fulger care lovește cea mai înaltă clădire, fata s-a retras din fața lui, și, fără să mai scoată o vorbă, a fugit. Șocat și confuz în același timp, prințul a încercat să fugă după ea, însă era prea târziu. Fata dispăruse în noapte.

Sfat la palat

Indira

Nici nu s-a luminat de ziuă că prințul a strâns cei mai buni sfetnici pentru a-i găsi viitoarea mireasă. De unde să înceapă căutarea? Numele nu i-l reținuse. Săgeata lui Cupidon îl făcuse să-și piardă mințile. După nenumărate sfătuiri, prințul a ales 3 variante. Ar fi avut nevoie de o mulțime de oameni, însă cele trei metode inovative i-au făcut mai ușoară sarcina de a găsi fata.

Inelul viitoarei regine nu putea fi încercat de sutele de fete care au fost la bal, exista riscul de a se deteriora. Prințul a fost sfătuit să facă un inel de argint cu un mic detaliu schimbat. Știa că aleasa inimii lui va observa diferența și atunci va ști că ea este.

Realitatea augmentată

A fost prima încercare a prințului. Aceasta consta în integrarea mediului digital în lumea reală suprapunându-le. Realitatea augmentată le permitea fetelor aspirante la poziția de prințesă, să poate interacționa cu inelul, să-l poată proba, deși acesta nu era cel real, însă părea a fi foarte real.

Camera inteligentă putea surprinde emoții, mimica feței, dar putea observa și dacă fata este aleasa lui. Oamenii prințului au mers în jumătate de regat cu această tehnologie, au bătut din casă în casă, însă nu au găsit nicio fată care să corespundă.

Asistență virtuală

Asistentul virtual urma să îndeplinească toate sarcinile unuia real. Trebuia să afle de la fete ce preferințe au și care ar fi inelul pe care și l-ar dori, să ofere informații despre bijuteriile din argint (însă nu toate detaliile), iar la sfârșit să le facă o recomandare conform celor menționate. Și aici fetele s-au îngrămădit să caute cele mai scumpe bijuterii, cu diamante și nestemate.

Prințul era trist. După două încercări nu găsise fata. Mai avea o singură încercare, după care visul său s-ar fi năruit.

Try-at-home box
Indira Superblog

În cutii frumos decorate, prințul a pus mai multe replici ale inelului său. A ales mărimile pe care le-a considerat cât mai aproape de original, iar, pentru acele inele care se potriveau, fetele erau libere să le modifice. Așa era sigur că fata norocoasă ar ști detaliul secret.

Fetele au probat, l-au încercat pe fiecare deget, altele l-au deformat, însă niciuna nu a știut detaliul secret al inelului.

Bijuterii cu semnificații speciale

Povestea Indirei

Deși i se terminaseră cele 3 încercări, prințul nu s-a dat bătut și a jurat ca se va întoarce cu aleasa inimii lui. A luat inelul și a pornit la drum prin împrejurimile castelului. A ocolit acele fete care au încercat inelul prin cele 3 metode și s-a îndreptat către un han. După ce și-a legat calul afară, a intrat și a dat binețe. În încăpere era o hangiță mai în vârstă, iar prințul s-a întristat. A cerut de mâncare și un loc pentru a se odihni peste noapte.

Când a vrut a doua zi să plece, a văzut o frumoasă fată. Aceasta avea părul bălai și ochii ca albastrul cerului. Prințul i-a spus acesteia că a fost jefuit cu o zi înainte și că putea plăti doar cu câteva bijuterii pe care le-a avut ascunse. Fata era obișnuită cu astfel de învoieli, așa că a acceptat.

Când prințul a scos inelul adevărat, fata a rămas împietrită. A scos un țipat și a retras mâna. Prințului i s-au desfășurat în minte toate întâmplările din seara balului și atunci și-a dat seama că ea este fata. Nu înțelegea de ce fata era atât de speriată și a luat-o ușor de mână. Aceasta i-a mărturisit că inelul avea o piatră rară, Piatra lunii, care a fost furată chiar din lună de către o zână, și orice femeie care se va lăsa fermecată de această piatră și o va purta, își va găsi sfârșitul.

Prințul a luat-o în brațe și i-a explicat că a fost mințită. Această legendă a fost răspândită de către o vrăjitoare transformată într-o prințesă, care ar fi vrut să se căsătorească cu regele și apoi să distrugă toată împărăția. Din contră, Piatra lunii era o piatră deosebită și orice femeie ar fi purtat-o simțea o magie aparte. Această piatră dădea un “boost” de energie și frumusețe fetei care o purta.

Povestea Indirei

După ce a aflat adevărata poveste a pietrei, fata a mărturisit că aflase de legendă de la o bătrână care a venit să cerșească la hanul lor. Întrebată cum se numește, fata i-a spus prințului că se numește Indira. Părinții ei dețineau acel han din care își asigurau traiul de zi cu zi, însă nu aveau tot timpul oaspeți, așa că de fiecare dată când cineva poposea acolo era o sărbătoare.

În seara în care se întâlnise cu prințul, fata era doar însoțitoarea unei prietene mai înstărite care a primit invitația de la palat. Îi plăcuse prințul foarte mult, însă nu ar fi visat niciodată să fie și ea o prințesă. Cu inelul pe deget, fata a acceptat cererea în căsătorie și cei doi au rămas împreună până la adânci bătrânețe.

Magazinul de bijuterii Indira

Amintind de frumoasa Indira și de bijuteria care a făcut-o prințesă, magazinul online Indira încearcă în fiecare zi să ne transforme în viața reală în adevărate prințese, frumoase și puternice. În oferta lor de bijuterii se regăsesc și bijuterii unice, cu un design special, propriu, ceea ce oferă autenticitate brandului Indira.

…oferim o gamă largă de bijuterii din argint, astfel încât fiecare femeie să-și poată găsi piesele care o reprezintă, și prin care își poate exprima felul său unic de a fi. Inele și coliere cu pietre semiprețioase fie ele minimaliste sau statement, cercei tip cuff îndrăzneți sau brățări de picior atrăgătoare, și multe altele, toate acestea pot fi asortate într-un stack jucăuș. Astfel, ele oferă libertatea de a experimenta și descoperi propriul stil și starea de spirit, uneori îndrăzneață, alteori elegantă sau chic. 

5 Tips & tricks esențiale pentru bijuteriile cumpărate online

Timpurile s-au schimbat, însă metodele prin care prințul a încercat să-și găsească aleasa sunt actuale și pot fi de ajutor în aceste vremuri în care “balaurul Covid” a pus stăpânire pe lumea noastră.

Atunci când îți achiziționezi o bijuterie dintr-un magazin online, ar trebui să ții cont de mai multe aspecte:

  1. Site-ul de unde cumperi să fie un site de încredere, securizat, cu termeni și condiții la vedere pentru nu a crea probleme ulterioare, dar să fie și unul care îți răsplătește fidelitatea.
  2. Schimbul și returul bijuteriilor tale să fie gratis. De câte ori nu ai cumpărat pentru cineva drag o bijuterie și ai dat greș în alegerea mărimii sau stilului persoanei respective. Serviciile post vânzare sunt foarte importante, la fel și garanția.
  3. Calitatea bijuteriei și piatra. Aliajele din care este făcută nu trebuie să afecteze calitatea bijuteriei. Nu te lua după site-urile care îți oferă aur și argint “pur”. Aproape toate bijuteriile de pe piață sunt făcute din aliaje. Chiar și celebrul “aur roz” este realizat dintr-un aliaj de cupru și aur. Dacă piatra este lipită cu un adeziv, aceasta nu va mai fi la fel de frumoasă și va deveni ternă. O piatră frumoasă este aceea prin care lumina trece frumos prin ea.
  4. Ambalajul este cel care îmbracă o bijuterie. Așa cum perlele veritabile sunt păstrate într-o scoică, așa și ambalajul unei bijuterii trebuie să învăluie în mister bijuteria.
  5. Ofertă variată de produse. Nu dorim toate să ne cumpărăm numai inele sau brățări. O ofertă largă de produse în materie de bijuterii conține și cercei și coliere. Îți dorești bijuterii de calitate, dar care să fie prietenoase și cu bugetul rezervat frumuseții tale.

Orice femeie își dorește să fie unică și să poarte o bijuterie unică, iar Indira a înțeles mesajul tuturor femeilor.

Articol scris pentru SuperBlog 2021.

Sursă foto: indira.ro, facebook.com/indirabijoux.ro, colaje realizate cu canva.

7 Comments

  1. Pingback: Proba 9. Tips & tricks esențiale despre bijuteriile cumpărate online

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>