Loțiune de curățare Cetaphil & Loțiunea hidratantă Cetaphil PRO Restoraderm
Loțiune de curățare Cetaphil & Loțiunea hidratantă Cetaphil PRO Restoraderm

Loțiune de curățare Cetaphil & Loțiunea hidratantă Cetaphil PRO Restoraderm

După trei săptămâni de la folosirea produselor Cetaphil, mi-am făcut o părere pe care vreau s-o împărtășesc cu voi. Nu am folosit acest brand înainte, așa că am rămas plăcut surprinsă. Este o gamă care nu conține săpun, este delicată și curăță fără a irita pielea. Loțiunea de curățare Cetaphil și loțiunea hidratantă Cetaphil au o formulă inovativă și poate fi folosită cu sau fără apă. Sunt multe persoane cu pielea sensibilă, iar această formulă le este adresată și lor.

Loțiunea de curățare Cetaphil

Loțiunea de curățare Cetaphil

Deși mă declaram adepta gelurilor de curățare vara, acum pot spune că această formulă îmi place foarte mult. Loțiunea de curățare Cetaphil o folosesc în procesul de double cleansing, după ulei, și mă declar foarte mulțumită. Chiar dacă dă o senzație de cremos, aceasta se pretează foarte bine acestui proces. Pielea rămâne foarte catifelată și dacă te confruntai cu o piele uscată, iar până terminai de făcut duș aveai deja pielea foarte uscată, acum poți sta liniștită, până la aplicarea rutinei de seară, pielea va rămâne foarte hidratată.

O folosesc și pentru corp și curăță foarte delicat pielea. A fost cândva la modă loțiunea de corp care putea fi aplicată după duș. Aș putea spune că Loțiunea de curățare Cetaphil este 2 în 1. Curăță, dar îți lasă și pielea corpului moale și catifelată. Vara preferăm să nu aplicăm așa multe loțiuni de corp, dar dacă vrei să te asiguri că pielea ta este hidratată, acum poți sta liniștită.

Poate fi folosită atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cantitatea generoasă, de 460 ml, poate fi folosită de întreaga familie. Având în vedere că fetița mea de 10 ani este foarte curioasă de tot ceea ce folosesc eu, și vrea și ea să “testeze”, pot sta liniștită că pielea ei nu va avea de suferit. Formula fără săpun îndepărtează machiajul și alte impurități fără a usca pielea sau a răni ochii.

Loțiunea de curățare Cetaphil are un pH echilibrat – mai blând decât apa (6.3-6.5), non comedogenică fără parfum și fără lipide. Poate fi utilizată zilnic, dimineața și seara.

Loțiunea hidratantă Cetaphil PRO Restoraderm

Loțiunea hidratantă Cetaphil PRO Restoraderm

O loțiune hidratantă care nu lasă pielea uleioasă, care se absoarbe foarte bine în piele și care te scapă de senzația de piele care ține – așa este Loțiunea hidratantă Cetaphil. Personal o aplic și după epilat, iar senzația de usturime este stopată. Așa cum spuneam și mai sus, nu-mi place să-mi dau cu loțiune vara, însă, având în vedere că intră foarte repede în piele și nu-mi lasă acea senzație de uleios, m-a convins să o aplic zilnic. Poate fi aplicată și pe față, este foarte ușoară și este excelentă când vrei să scapi de prea multe cosmetice în bagajul de weekend.

Loțiunea hidratantă Cetaphil are o formulă patentată cu Ceramide și niacinamide care contribuie la refacerea barierei cutanate și ameliorează uscăciunea și pruritul. Este non-comedogenă și ajută la menținerea hidratării prin suplimentarea factorilor naturali de hidratare a pielii.

Îmi place că nu conține parfum și parabeni, deoarece de foarte multă vreme evit să folosesc astfel de produse. Am folosit-o și după expunerea la soare și mi-a plăcut foarte mult cum se simte pe piele. La fel ca și loțiunea de curățare poate fi folosită și pentru copii.

Loțiunea hidratantă Cetaphil poate fi folosită și de persoanele care se confruntă cu eczemă. Se poate aplica zilnic sau atunci când simți nevoia de hidratare. O poți folosi și ca o cremă pentru mâini, mai ales că în zilele acestea folosim foarte multe produse dezinfectante, care pot usca și agresa pielea mâinilor.

Ambele produse sunt excelente de folosit în orice anotimp. Cu siguranță voi folosi și celelalte produse Cetaphil și sper să-mi placă la fel de mult. Pot fi cumpărate din magazinele amintite sau din farmacii.

Pentru a vedea consistența lor, am realizat și un video din care vă puteți forma o părere.

One comment

  1. Pingback: Cum Să Fii Frumoasă Vara Cu Rutina De Frumusețe - Lady In Black 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>