Toamna asta se poartă CashClub
Toamna asta se poartă CashClub

Toamna asta se poartă CashClub

Cum se răcește vremea, cum trebuie să ne schimbăm și noi hainele. Mi-ar plăcea să trăiesc într-o țară cu vreme caldă tot timpul anului. Nu este suficient că punem mai multe straturi de haine pe noi, dar plătim și mai mult pe hainele groase: pulovărașe, pantalonași, ghete, botine și neapărat o geacă sau un palton. Mai trebuie schimbată și geanta! Asta este, suntem femei și avem nevoie de atâtea lucruri!

Ce este cashback?

Este demonstrat că femeile cumpără mai mult decât bărbații, iar dacă mai fac și smart shopping, atunci nu ai ce să le reproșezi. Anul acesta am aflat despre cashback.

Ce înseamnă cashback? Înseamnă bucuria de a cumpăra și de a primi niște bănuți înapoi. Așa cum ai cardurile de fidelitate și primești puncte sau reduceri, așa este și aici, însă ai beneficiu dublu: ai acces la reduceri mult mai bune decât în magazin, iar când faci cumpărături o sumă din banii plătiți se întoarce în contul tău. Această sumă variază în funcție de valoarea cumpărăturilor tale.

Îți amintești când ai făcut cumpărături peste bugetul tău și după ți-ai dat seama că ai exagerat? Șocul ar fi fost mai mic dacă între 1 și 30% din prețul produselor și serviciilor dorite s-ar fi întors la tine.

Sună bine, nu? Cum ai putea intra și tu într-un program de cashback? Nu trebuie să faci parte din vreun club select și nici să cumperi de XX lei pentru a putea să-ți faci un cont. Eu am intrat pe cashclub.ro, am instalat aplicația pe telefon pentru că îl am la mine tot timpul, dar am instalat și extensia de browser pe laptop. Astfel, banii nu uită niciodată să se întoarcă la mine și fac parte și din cashclub.

Descarcă aplicația

Descarcă extensia

Descarcă aplicația

La ce produse primești cashback?

Nu te gândi că este un program dedicat doar produselor de îmbrăcăminte, atunci soțul sau iubitul tău s-ar uita strâmb la tine. Îi poți invita și pe ei în clubul tău select, iar tot ce cumpără, de la electrocasnice, haine, mobilier, cadouri sau chiar piese auto, îți intră cashback în cont. Așa îi poți spune că își mai spală din păcate, atunci când uită să-ți mai cumpere câte o floare sau omite să-ți ia ceva de ziua ta. Îi poți aminti subtil că platforma CashClub include și florării și primește cashback atunci când îți face o bucurie cu un buchet de trandafiri.

Dintre magazinele partenere de unde poți încasa cashback amintim: ePantofi, Decathlon, Noriel, Answear, Vivre, Flanco, Fashion Days, AliExpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis, Top-Shop, Nichiduță, Avon, Dr.Max, Sensiblu, Lensa, PetMart, Farmec și multe altele. Le poți descoperi pe toate aici: cashclub.ro/shops.

Cum îți poți convinge prietenele să folosească CashClub?

Aplicatie CashClub bf

Nu trebuie să convingi pe nimeni de nimic. Doar nu vrei să te perceapă că faci parte din acele programe tip piramidă? Le explici cum folosești tu aplicația CashClub, le faci o demonstrație live, că doar îți arată mereu ce vor să-și cumpere, și apoi le arăți ce sumă ai strâns în cont.

Spune-le și că vor primi 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe link-ul lor și care va plasa minimum o comandă din magazinele partenere. Vor primi și ele, și prietenul înscris câte 30 de lei. Atunci când au cel puțin 50 de lei în cont îi pot scoate. Nu uita să adaugi pe Instagram acel selfie cu bluza cumpărată și să folosești și #smartshopping, să se convingă toată lumea că faci shopping smart.

Accesează “Contul meu” și preia link-ul tău personalizat dând click pe “Invită-ți prietenii”. Îl poți trimite în mesaje private sau să-l distribui pe rețelele sociale favorite fără restricții.

Prietenii nu vor să-și facă cont

De aceea îți spuneam că nu trebuie să insiști să convingi pe cineva. Ce poți face însă? Spune-le să folosească link-ul tău de referral prin care încasezi tu comisionul. Îți vor “face cinste” cu un mic comision. Poți pune acest link de referral și pe rețelele de socializare lângă selfie-ul cu bluzița cea nouă.

Coduri de reducere în CashClub

Ne plac tuturor codurile de reducere când facem cumpărături pe internet. M-am săturat să vânez reducerile pe etichete, așa că îmi plac mai mult aceste coduri. Pandemia a schimbat tendința de cumpărături a oamenilor, și parcă nu ne mai place să ne înghesuim prin magazine. Poți comanda produsele dorite și le poți proba în intimitatea casei tale. Ce nu ți se potrivește stilului sau măsurii tale, le poți da retur.

Am descoperit în platforma cashclub și o secțiune dedicată cupoanelor de reducere. Ai reduceri începând de la 5% până la 70% la magazinele partenere. Acestea se aplică la coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.

Comparator de prețuri

Îmi aduc aminte, înainte de pandemie, cum mergeam prin mai multe magazine în speranța găsirii celui mai bun preț. Cu ajutorul comparatorului de prețuri din CashClub nu mai trebuie să accesezi nici măcar site-urile magazinelor partenere. Cauți produsul dorit și vei afla prețul cel mai bun, dar și cât cashback primești dacă îl cumperi. Scapi de regrete că ai luat ceva scump sau nu ai observat că este redus în altă parte, și ai produsul la cel mai bun preț de pe piață.

Black Friday

Vine acea perioadă din an, perioada celor mai mari sesiuni de shopping. Nu știu cum ești tu, dar eu pe haine și cărți, pentru că sunt și Dusă cu cartea, cheltui o sumă considerabilă. Bine, nu am inclus nici cosmeticele sau lista soțului și a copilului. Anul acesta va fi o plăcere să fac smart shopping de Black Friday. Nu o să mai am regrete și voi primi și cashback înapoi. Folosesc comparatorul de prețuri și nu mai pierd timpul în căutarea produsului dorit.

E așa ușor să economisești când faci parte din CashClub!


Articol scris pentru SuperBlog 2021.

Sursă Foto: CashClub.ro, colaje realizate canva.com.

One comment

  1. Pingback: Proba 16. #SmartShopping

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>