Cristale pentru suflet de la StoneMania Bijou
Cristale pentru suflet de la StoneMania Bijou

Cristale pentru suflet de la StoneMania Bijou

Pasiunea mea pentru cristale a început în adolescență. Îmi aduc aminte și acum, cum mama îmi cumpăra pandantive cu piatra zodiei mele. Mai târziu purtam și cercei, dar și brățări sau inele cu această piatră. Deși zodia Pești are alocate mai multe cristale, piatra care îmi este dragă este Ametistul. Simt că este piatra care are un efect mai puternic asupra personalității mele și care îmi dă încredere în mine.

Magazine specializate în pietre și cristale

Pentru cei pasionați de acest domeniu al “pietrelor pentru spirit” este foarte important să cumpere pietre și cristale din surse sigure, să nu fie de plastic sau doar simple pietre colorate. Am cumpărat mereu din surse recomandate, iar anul trecut am avut prima mea comandă pe stonemania.ro. StoneMania Bijou este unul din magazinele mele preferate și face parte din topul firmelor apreciate care comercializează pietre fine și cristale naturale în România. Dispune și de un magazin fizic, însă prefer să le achiziționez online. Îmi place să studiez fiecare cristal, să văd beneficiile acestuia înainte de a-l cumpăra. Aș fi copleșită dacă aș merge într-un magazin fizic și aș avea sute de opțiuni.

La StoneMania Bijou poți avea încredere că ești informat corect, au o echipă specializată și vei ști dacă un cristal este colorat artificial sau dacă o piatră este una de sinteză și nu este naturală. Cristalele comandate online, dar și în magazine, sunt însoțite de un certificat de garanție și conformitate, iar acest lucru îmi dă încredere că nu am fost înșelată.

Cristale specifice zodiei Pești

De la bijuterii până la săculeți purtați pentru protecție, cristalele și pietrele fac parte din viața mea zilnic. Sunt convinsă că au multe proprietăți benefice și de aceea am grijă să le port cu mine. Chiar dacă port bijuteriile mele din argint sau aur, nu uit să-mi pun și o brățară cu cristalele zodiei mele.

Acvamarinul

Acvamarinul este numit și “piatră de mare” și de aici și asocierea lui cu zodia Pești, un semn zodiacal de apă. Este considerat un cristal care are un efect calmant (numit liniștitorul) și care susține fluxul vieții, iar energia cristalului este una feminină, Yin. Acesta era privit cu mult respect de cei care călătoreau pe apă și îl vedeau ca un talisman pentru protecție și noroc. Acvamarinul este piatra care stabilește o conexiune puternică între om și apele mărilor și oceanelor.

Atunci când am aflat proprietățile acestui cristal, simțeam că am nevoie de el. Mi-am achiziționat o brățară acvamarin pe care o port zilnic. Fiind o fire mai timidă, acesta îmi dă acea încredere pentru a spune ceea ce-mi doresc, mă eliberează de anxietate și de cele mai multe ori are un efect de liniștire, atunci când emoțiile foarte puternice mă copleșesc. Simt puterea liniștitoare a apelor și imediat revine acel echilibru pe care-l caut mereu.

Ametistul

Așa cum spuneam, ametistul este piatra dragă sufletului meu și este numit și ochiul intuitiv. Se știe că acesta are puterea de a proteja persoana care-l poartă, fiind o piatră cu vibrație spirituală mare. Este un cristal care ajută la înlăturarea blocajelor și dependențelor. Puterea lui de a calma și de a ghida pe timpul meditației este încercată de mine. Liniștește mintea și relaxează corpul, dar și gândurile tumultoase, iar tu vei simți efectele benefice ale meditației.

Cu toții ne luptăm cu acele energii degajate de persoanele toxice, iar ametistul are puterea de a purifica acele energii negative să nu pătrundă în aura ta și să declanșeze dezechilibre, atât la nivel sufletesc cât și trupesc. Este suficient să-ți amintești că-l porți și să conștientizezi puterea acestuia, iar liniștea și pacea vor veni din interiorul tău.

Ametistul te va ajuta și în cazul în care ai insomnii. Eu mi-am cumpărat mai multe cristale brute, printre care și ametist, și le țin într-un săculeț pe care îl port cu mine tot timpul și pe care îl pun și la capătul patului meu. Am avut lungi episoade de insomnii, iar ametistul mi-a asigurat un somn odihnitor.

Cristalul de ametist este folosit de acele persoane influente, care negociază și comunică decizii importante. Aduce prosperitate și este considerat o armură energetică. Culoarea acestui cristal este un mov intens.

Citrinul

Deși mulți spun că este specifică nativilor din zodiile de pământ și foc, citrinul este cel care-i înzestrează pe nativii din zodia Pești cu talent și creație, îi face pe aceștia să rostească lucruri pe care au evitat să le spună și care s-au depozitat interior. Este aducător de liniște și pace, iar sentimentele negative sunt deblocate și eliminate.

Citrinul atrage abundența și prosperitatea, optimismul și generozitatea specifice zodiei Pești. Este denumit ca Vitamina C care emană optimism și bucurie. În cazul în care te simți încordat, anxios și tot timpul nervos, citrinul este cel care restabilește echilibrul emoțional și aplanează conflictele cu ceilalți, conflicte întreținute de tine sau de ei. Citrinul este de culoarea galbenă până la maroniu.

Pandantiv zodia Pești

Printre produsele achiziționate de pe stonemania.ro s-a numărat și un pandantiv cu 5 cristale deosebite. Îmi plac pandantivele care sunt puse pe fire de mătase și au și argint. Ai siguranța că nu vei intra în contact cu un metal care ar putea reacționa negativ în contact cu pielea ta, mai ales când suferi de această sensibilitate. Acest pandantiv conține cristale precum: Lapis Lazuli, Jad, Howlit, Malachit, Ametist.

Lapis Lazuli este de un albastru intens și te ajută să spui ceea ce gândești, să nu te mai încarci negativ, iar egiptenii considerau că, îngropate cu această piatră, sufletele morților vor fi călăuzite mai ușor pe lumea cealaltă. Jadul este de culoare alb-verzuie până la verde închis și ajută la vindecarea bolilor și te ferește de vrăji, dar și de energiile negative.

Howlitul se potrivește acelor persoane născute sub influența numărului 2 și ajută persoanele care activează în zona comunicării. Malachitul are culoarea verzuie și ajută la dezvoltarea spirituală și personală, dar păstrează și vibrațiile pozitive.

Cristale asociate celor 7 chakre pentru meditație

  • Cristale meditatie
  • Meditatie beneficii
  • Metitatie tips
  • Meditatie

Pentru că meditația a devenit parte din viața mea cotidiană, în fiecare dimineață acord importanță acestui ritual și încerc să-l practic cât mai bine. Nevoia omului de meditație vine din dorința de autocunoaștere și de cunoaștere a mediului înconjurător. Nu te vei putea cunoaște pe tine însuți și mediul înconjurător până nu va fi liniște în tine.

Meditația este cunoscută ca ceva destul de greu de însușit. Toată lumea are impresia că atunci când meditezi trebuie să fii zen, însă doar cei care practică meditația adevărată știu ce înseamnă să rămâi în pacea minții. La început gândurile sunt cele care te distrag, iar dacă încerci să le pui pe pauză, acestea se răzvrătesc făcându-te și mai nervos.

… în timpul meditației fluctuațiile de tensiune electrică la nivelul creierului scad în mod considerabil, deoarece miliarde de celule din emisfera dreaptă, care în mod normal sunt mai puțin active, se conectează la activitatea întregului organism și astfel activitatea creierului se normalizează. Acest proces de vindecare, ce se derulează la toate nivelele se numește meditație sau evoluție spirituală.

Ujlaky Gy. Tibor

Tot anul trecut mi-am cumpărat o brățară cu cristale asociate celor 7 chakre. Aceasta conține Ametist, Sodalit, Acvamarin, Aventurin, Ochi de tigru, Carneol, Granat. În zilele în care nu m-am odihnit suficient, această brățară ajută ca liniștea să se instaleze mult mai repede. De asemenea, mi-am făcut un săculeț special cu mai multe cristale pe care le țin lângă mine. Simt cum acestea mă ajută să mă concentrez mult mai bine.

Pietrele și cristalele ajută la echilibrarea chakrelor și transportarea energiilor între nivelele aurei, ceea ce duce la transmiterea informației în tot corpul. Purtate sub forma brățărilor, pandantivelor sau folosite individual, cristalele corespunzătoare chakrelor pun în corespondență organele aferente cu o anumită parte a sistemului nervos, deoarece toate se află în strânsă legătură cu cele șapte straturi ale aurei.

De asemenea, poți folosi elemente de feng shui-decoratiuni-aromaterapie care să-ți inducă starea de relaxare.

Conform structurii noastre energetice, suntem înzestrați cu o predispoziție naturală de a ne restabili echilibrul interior și de a ne simți atrași de fenomene care radiază forță și armonie.

Curățarea cristalelor

Curatarea cristalelor in rau

Puțini știu că pietrele și cristalele trebuie curățate. Acestea se încarcă cu energia noastră negativă, pe care o captează din corp sau de la persoane care transmit gânduri și energii negative către noi. Ideal ar fi să le cureți în apa unui izvor de munte. Apele repezi ale acestuia curăță și purifică cristalele și pietrele tale de toată energia negativă. Dacă nu ai pe lângă tine un izvor și nici nu faci foarte des excursii la munte, le poți curăța chiar la robinet.

După curățarea cristalelor tale în mai multe ape, urmărește cum acestea devin mai clare și acele “crăpături interioare” dispar. Odată încheiat procedeul de purificare, acestea sunt din nou gata să-ți aducă energia pozitivă și toate beneficiile lor.

Cristale pentru suflet de la StoneMania Bijou

Stonemania

Fie că le porți în bijuterii sau în săculețe speciale ca mine, informează-te înainte de a achiziționa cristale sau pietre. Ține cont că prin prelucrare pietrele își pierd din puritate sau culoare și devin “rulate”. Pe stonemania.ro poți afla toate informațiile, iar în categoria pietre semiprețioase de la A la Z găsești toate cristalele și nenumărate informații despre acestea. Îți pot spune doar atât: va fi foarte greu să-ți alegi doar câteva cristale!

Crezi în puterea pietrelor și a cristalelor? Care este cristalul specific zodiei tale?


Surse de informare: stonemania.ro, Ujlaky Gy. Tibor – Trepte inițiatice din Tibet, Felix Fabart – Istoria filosofică și politică a ocultismului

Articol scris pentru SuperBlog 2021.

Sursă Foto: stonemania.ro, arhiva personală, colaje realizate canva.com.

3 Comments

  1. Pingback: Proba 17. Ce energii (să) atragi și cultivi cu ajutorul cristalelor naturale

  2. Pingback: Feng Shui și Cum Să Folosești Cristalele StoneMania - 2022

  3. Pingback: Tendințele Pentru Tapet Decorativ 2023 - Lady In Black 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>