Mă-ntorc la tine iar și iar, mare albastră!
Mă-ntorc la tine iar și iar, mare albastră!

Mă-ntorc la tine iar și iar, mare albastră!

Dacă anul 2020 a fost despre stat în casă, despre călătoria prin cărți decât prin noi țări sau locuri, iar apartamentul a fost destinația cea mai uzuală, 2021 este despre alegeri. Bucătărie, living, dormitor, balcon și baie, au fost drumurile cele mai dese. Toți ne-am dat seama că ar fi o opțiune foarte bună să locuiești fie la casă, fie într-un apartament spațios cu mai multe camere, și de ce nu cu vedere la mare.

Am reușit totuși să facem o călătorie la mare, la Constanța. Este al doilea an când optăm să mergem la Constanța și nu în altă stațiune simandicoasă. Ne simțim ca acasă și locul pare atât de primitor. Așa că ne-am gândit cât de rentabilă ar fi o investiție într-un apartament aici.

Boreal Plus

Boreal Plus este un ansamblu premium de locuințe în Constanța ce cuprinde 18 vile elegante, 9 blocuri de apartamente (studiouri, 2 camere, 3 camere) și o mulțime de facilități: spații verzi amenajate, hypermarket, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare private, spații comerciale în cartier. Recent, Boreal Plus a fost premiat de către International Property Award, cu titlul Residential Development, ceea ce validează conceptul proiectului rezidențial drept unul de excepție.

Apartament nou într-un ansamblu rezidențial de top, la mare

Pentru că și în București am ales varianta de a cumpăra un apartament nou, într-un ansamblu, considerăm că este cea mai bună investiție. Nimic nu se poate compara cu senzația plăcută când te muți într-un apartament nou, nelocuit de altcineva înainte, un apartament asupra căruia să-ți pui propria amprentă. Plus că și energia și vibrația acelei locuințe va fi alta. Gândește-te că vibrația mării îți influențează și starea de spirit în bine.

Vecini de calitate, curățenie și aerosoli

Mereu ne-am ferit de vecinii gălăgioși și de persoanele nepoliticoase. Într-un ansamblu rezidențial majoritatea este formată din oameni tineri, politicoși, care se salută de fiecare dată când se întâlnesc. Programul de liniște este respectat, iar curățenia este păstrată și ea. Ai posibilitatea de a-ți crește copilul într-un mediu sigur și cu oameni de calitate. În plus, poți merge cu copilul tău să facă aerosolii dimineața și seara aproape de mare.

BOREAL PLUS reprezintă cel mai nou concept de locuire din Constanța, un mix între clădiri construite sustenabil, cu responsabilitate față de mediul înconjurător și spații verzi generoase, pentru un plus de confort și estetic al ansamblului rezidențial.

Echilibru între confort și natură

Vedere-Ansamblu-Vile-Boreal-Plus-Constanta

Așa cum spuneam și mai sus, cu toții ne dorim să fim mai aproape de natură și să trăim confortabil. Chiar dacă ar fi să mai avem un lockdown, atunci nu am mai trăi aceeași senzație de frustrare. Poți ieși în spațiile verzi amenajate, îți poți duce copilul într-un loc de joacă sigur și îți poți menține starea fizică pe terenul de sport existent în ansamblu. Ce poate fi mai frumos decât să urmărești răsăritul soarelui la mare din intimitatea casei tale?

Nu mai plătești prețuri exorbitante pentru cazare

Toți am văzut acea știre în care prețul unei cazări la mare depășea prețul uneia în cea mai luxoasă stațiune de peste hotare. De ce nu ai investi acei bani în propria casă? Te poți duce în “concediu” când vrei tu și scapi de grija căutării celei mai bune oferte sau de programarea în funcție de locurile disponibile.

Investiție care nu se devalorizează

O investiție la mare va fi mereu o idee bună. Chiar dacă nu vei locui acolo, ceea ce nu cred, vei putea să închiriezi locuința la un preț avantajos. Fiind totul nou, poți oferi calitate și un preț pe măsură.

Oamenii de afaceri preferă să închirieze un apartament luxos decât să plătească bani pentru fiecare zi unui hotel. Să nu mai vorbim de trendul care a luat amploare de a lucra de acasă, însă acasă poate fi oriunde (work from home everywhere). Cum ar fi ca după serviciu, clienții tăi să se ducă să facă o baie și să se bronzeze? Sună tentant, nu-i așa?

Nu uita și de faptul că Boreal Plus se află la 5 minute de Campusul Universitar, așa că din octombrie până în iulie, poate fi închiriat unor studenți.

Oraș turistic

Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra

Dacă sezonul estival începe din mai și se termină aproape la sfârșitul lui septembrie, îți spun că nu te vei plictisi în Constanța. Nu mi-am dat seama ce poate oferi până nu ne-am luat cazare în Constanța, și nu în Mamaia. Centrul este plin de restaurante pentru toate gusturile, culturile și buzunarele. S-a dus vremea când te cazai la hotel și îți cumpărai all inclusive. Plajele din Constanța sunt curățate zilnic, nu sunt aglomerate și chiar dacă optezi pentru “plaja la cearșaf” ai unde să te așezi.

Centru Cultural

Centru cultural

N-aș fi crezut că poți găsi așa ceva la Constanța, însă m-am înșelat amarnic. Pe lângă renumita clădire a Cazinoului (care momentan este în perioada de restaurare), te poți bucura de faleză și de toate monumentele ridicate acolo. Am descoperit “Hotelul D’Angleterre” locul unde Mihai Eminescu a găsit refugiul pentru zece zile, în intimitatea unei mansarde. Oare acolo și-a găsit inspirația pentru operele sale?

Marea Moschee din Constanța

Cunoscută ca și Moscheea Carol I este un loc superb. Chiar dacă nu ești musulman, te vei îndrăgosti de acest loc. Dacă vei alege să urci în turn, vei descoperi imagini splendide. Este un monument istoric foarte iubit de turiști.

Catedrala Ortodoxă Sf. Petru și Pavel

Puțin mai jos de Moscheea Carol I se află Catedrala ortodoxă, semn al comuniunii, al respectului și libertății religioase. O catedrală frumoasă, atât interior cât și exterior, în care sufletul tău dornic de liniște și pace își poate găsi locul. Imediat lângă catedrală, se află vestigiile arheologice ale construcției orașului Tomis care datează din secolele IV – VI P.CHR.

Biserica Romano-Catolică Sfântul Anton

Așa cum am spus și mai sus, Constanța este locul unde credința este liberă. Situată aproape de Catedrala SF Pentru și Pavel și Moscheea Regală, această biserică își deschide porțile pentru credincioșii acestui cult religios și nu numai. Chiar dacă ești turist și vrei să intri să admiri ce se află înăuntru sau chiar să te rogi, ești binevenit. Intimă și elegantă, această biserică îți oferă un moment de liniște și te poți adăposti la răcoare.

Portul și Gara Maritimă Constanța

Le-ați vizitat vreodată? Nu știți ce ați pierdut! Pe lângă magazinele duty-free aflate în incinta lor, puteți admira ambarcațiuni spectaculoase acostate puțin mai jos. Dacă vei vizita Constanța de Ziua Marinei, te vei bucura de navele care fac spectacol atât în larg cât și în port pe 15 august.

Unde mai poți vedea atâtea lucruri? Un motiv în plus să te muți la Constanța sau să-ți cumperi un apartament sau o vilă în Ansamblul Rezidențial Boreal Plus.

Premieră în Constanța: Boreal Plus, primul ansamblu rezidențial care construiește la standarde de eficiență energetică BREEAM

Impact Developer & Contractor concentrează experiența de aproape 30 de ani în cel mai nou ansamblu din Constanța: BOREAL PLUS.

Localizat pe litoralul Mării Negre, Constanța este un oraș portuar cu beneficii extraordinare, ceea ce reușește să mențină interesul de locuire, inclusiv în rândul tinerilor. În consecință, cererea de locuințe noi se menține ridicată, deși oferta de locuințe este predominată de stocul de apartamente din blocuri vechi.

Locație aproape de Mamaia

Boreal Plus este la o distanța de 15 minute de Mamaia și de atracțiile ei. Dacă vrei să faci un tur al orașului înainte de a lua hotărârea să-ți achiziționezi o locuință, poți lua autobuzul special, cu două nivele. Avem și noi standarde ca în marile capitale ale lumii, și acest autobuz îți va oferi o experiență foarte frumoasă. În general transportul în Constanța este foarte bine organizat. Ai parte de autobuze noi, dotate cu tot ce le trebuie și care vin foarte repede. Traficul este destul de lejer în comparație cu București.

Sat de vacanță și Aqua Magic Mamaia

Satul de vacanta Mamaia

Da, este un beneficiu să ai satul de vacanță aproape și să ai și un Aqua Park pe lângă. Atât cei mici cât și cei mari vor aprecia acest detaliu atât de important. În plus din ce în ce mai multe distracții pe mare sau parcuri acvatice se deschid în Mamaia. Nu uita nici de telegondolă, o altă atracție în Mamaia.

Apartamente și vile cu gradină

Am lăsat la sfârșit ultimul motiv de a cumpăra o locuință în Constanța în acest ansamblu. Nu știu voi cum sunteți, însă pe mine m-au cucerit apartamentele cu gradină. Mi-am imaginat că sunt într-o locație din filme, pentru că doar acolo poți vedea așa. Cum ar fi dacă ai ieși să-ți bei cafeaua în grădină? Dacă câteva momente de relaxare le-ai petrece pe șezlong în fața apartamentului tău? Copiii tăi vor putea ieși să se joace în curte, iar tu te vei bucura de momente de liniște. Îți poți lua și un animăluț de companie pentru că nu se va simți chinuit doar în cei patru pereți ai apartamentului tău.

Ție îți place Constanța?

Boreal Plus

Sursă foto: arhivă personală, boreal-plus.ro, sfantul-anton.ro.

3 Comments

  1. Pingback: Jurnal De Vacanță în Timpul Pandemiei - Lady In Black 2021

  2. Pingback: Ramadanul - Asemănări între Musulmani și Creștini - Lady In Black 2021

  3. Pingback: Distracție în Siguranță Pe 6 Roți - Lady In Black

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>