BUCĂTĂRIA 2021 – Când designul se contopește cu funcționalul
BUCĂTĂRIA 2021 – Când designul se contopește cu funcționalul

BUCĂTĂRIA 2021 – Când designul se contopește cu funcționalul

Una din regulile pe care ar fi trebuit să le urmăm anul acesta, nu să spunem Jumanji pentru a se încheia anul, era să nu mai vorbim despre el. Nu putem face acest lucru, pentru că în anul 2020 casa noastră a devenit cinematograf, sală de jocuri, sală de sport, cada a fost cea mai interesantă piscină, balconul cea mai râvnită terasă, iar bucătăria a fost pe rând: fast-food și cel mai prestigios restaurant.

Da, viața ne-a învățat că atunci când îți mobilezi apartamentul ar trebui să ai în vedere câteva lucruri. Chiar și ideea de a ne muta la casă a devenit din ce în ce mai realizabilă, așa că am început să caut din timp idei care să îmbine utilul cu plăcutul. Nu mai este un secret că sunt îndrăgostită de negru, chiar și blogul meu s-a născut din iubirea mea pentru această culoare. Nu știu ce culori voi alege pentru restul camerelor, dar știu că bucătăria mea va fi neagră.

Bucătăria – loc de relaxare și de gătit

Dacă multe cupluri sau familii aleg să-și cumpere case și apartamente care să aibă livingul mare, eu sunt genul de persoană care vrea o bucătărie mare. O bucătărie mare și perfect utilată este visul meu. Bine, și o bibliotecă pe un perete întreg, însă despre acest lucru o să vorbesc cu altă ocazie.

Da, bucătăria este locul în care îmi găsesc liniștea. Pe lângă efectul terapeutic pe care-l are gătitul, spațiul acesta este cel care mă ajută să-mi pun gândurile în ordine. Nu, nu sunt genul care uită mâncarea pe foc și se arde pentru că este visătoare, și nici nu zoresc mâncarea pentru a termina mai repede de gătit.

Pentru că-mi aleg mereu atât mobilierul cât și electrocasnicele încorporate în acest design, atât bucătăria actuală cât și cea viitoare denotă eleganță și un design exclusivist. Vreau să am multe sertare utile și care să se închidă atunci când le împing ușor. A trecut vremea când închisul ușilor declanșa un întreg cutremur în bucătărie sau acele balamale cu închidere lentă care după ceva vreme cădeau ca niște petale de flori moarte. Nimic nu trebuie neglijat și totul trebuie ales sigur, elegant și funcțional.

Faber – transformă hota banală

Am găsit și partenerul ideal pentru planurile mele în Faber. Acesta este un producător pentru care designul, tehnologia și calitatea sunt cele mai importante elemente. Pentru că nu vreau ca hota să fie doar acel “motor zgomotos din bucătărie” mi-am dorit ca ea să nu facă notă discordantă cu celelalte electrocasnice și să fie un plus pentru bucătăria mea spațioasă. Hota nu mai este acel accesoriu de bucătărie lipsit de personalitate, doar cea care-ți protejează spațiul de invazia aburului de la mâncare sau chiar de mirosul preparatelor tale. Faber a reușit să o transforme pe aceasta într-un accesoriu minimalist, elegant și care se integrează perfect cu designul bucătăriei tale.

Hota pentru insulă up&down

BUCĂTĂRIA 2021 - Când designul se contopește cu funcționalul

Da, denumirea te poate duce cu gândul la o insulă, la plaja, la soare, la aer curat. Nu trebuie atunci când gătești să știe toată scara meniul tău sau dacă stai la casă, să nu vină vecinii să-ți miroasă bucatele. Atunci când ai un spațiu generos, poți achiziționa o hotă pentru bucătăria tip insulă, care are o capacitate de aspirație mare și care, chiar și fără kitul silențios, să nu te deranjeze prea tare. Astfel că vei avea de ales între Odette Plus și Belle Plus.

Hota de perete

Nu, nu este demodată. Mai ales dacă este acest model exclusivist de la Faber. Va trebui să le explici prietenilor când vor veni la tine, că nu ți-ai pus televizorul deasupra plitei și nici nu este cine știe ce cameră de luat vederi ascunsă. TWEET EV8, GRÈXIA, DAISY și TALÌKA, te vor uimi prin designul lor futurist și capacitatea lor mare de aspirație.

Hota cu inducție

Hota plita cu inductie Faber Galileo

Există multe persoane care-și doresc hota încastrată în mobilier, pentru că toți am învățat stând acasă cum stă treaba cu vlogging-ul. Dacă ți-ai descoperit pasiunea de a găti și vrei să devii un bucătar profesionist care dă și cursuri online, plita cu inducție Galileo este alegerea perfectă.

Invizibilă, dar extrem de funcțională, Galileo este combinația perfectă dintre hotă și plită într-un singur produs pe bancul de lucru. Hota și plita formează un duo extrem de eficient, caracterizat prin atenție la detalii și performanțe uimitoare. Comenzile tactile sunt completate de o putere maximă, siguranță totală și silențiozitate. Galileo se remarcă și prin motorul rezistent la apă. De asemenea, designul compact al motorului permite ca Galileo să fie singurul produs din clasa sa care lasă suficient spațiu liber în interiorul dulapului în așa fel încât, la nevoie, să se poată monta un sertar pentru ustensile

BUCĂTĂRIA 2021 – Când designul se contopește cu funcționalul

Indiferent de modelul pe care-l vei alege, informează-te din timp asupra eficienței aparatelor electrocasnice pentru că acestea pot fi o binecuvântare sau o neplăcere în casa ta. Dacă ai nevoie și de plită, intră pe Faber și ai să descoperi o gamă largă de produse.

Succes la shopping și aștept să-mi spui care este modelul tău preferat!

3 Comments

  1. Pingback: Castigatori "Cum arata bucataria anului 2021 pentru tine?" - Blogal Initiative

  2. Pingback: Alma Parchet De Suflet - Lady In Black 2021

  3. Pingback: Tips & Tricks Pentru O Experiență Plăcută La Cinema - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>